Statsministern tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

INRIKES. Statsminister Magdalena Andersson (S) hanterar public service på liknande sätt som sin föregångare, hon avböjer intervjuer i SVT Rapport och SVT Aktuellt. På S-kongressen i november 2021 sa dåvarande finansministern, nuvarande statsministern apropå illegal verksamhet ”här måste alla, var och en, ta sitt personliga ansvar”.

Steget Efter
Företaget Magdalena Andersson (S) anlitade i fyra år.

-Pettersson noterar att den socialdemokratiska regeringen består av en civilministern som gör Hitlerhälsning, en klimat och miljöminister som jagas av kronofogden och en statsminister som anlitar illegal, efterlyst arbetskraft från ett företag utan kollektivavtal. Då tar jag inte upp de gamla ministrarnas ”meriter”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Statsministern tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

 1. Varför så mycket skriverier om kollektivavtal eller inte i PK media.
  Hur många firmor, företag saknar kollektivavtal i Sverige, utan att veta kan tänka mig ganska många.
  Problemet måste väl vara att en illegal, brottslig, utvisningsdömd, migrant städar hos Statsministern!!

  • Den illegala invandraren är ett problem. Säpo ett annat och ett tredje är att statsminister och Socialdemokraterna säger att man måste kolla att alla har justa villkor och kollektivavtal.

 2. Är städfirmans VD inlåst med bihang och allt konfiskerat för all framtid än, vissta ja ,det är ju Sverige där det vurmats i decennier för de kriminella.
  Gummilagarnas paradis, noll ansvar/intresse av myndigheter och domare m.fl.

  Råkar svenne missa en loppa i deklarationen av någon orsak då finns det krafter av denna värld att sätta åt, lika så trängselavgifter med en 5hundring i starffavgift, ocker.

  Bilmålvakterna ”rullar” vidare på vägarna, inget hjälper/ändras eller går extremt långsamt i lagar/utredningar.

  Sorgligt är bara alla namn.

  https://nyheteridag.se/andersson-s-har-anlitat-den-har-firman-under-flera-ar/

  40
  1
 3. Pettersson, att agera som sossar genom att misskreditera någon som beställt städning genom ett registrerat bolag är inte just.
  Troligen gör ingen av oss någon djupdykning då vi beställer från registrerad firma, gör du det Pettersson?

  21
  35
  • Är du dum på riktigt? Jag kan köpa att privatpersoner kollar upp f-skatt mm., men detta är, tyvärr, statsministern det handlar om. I normalt land nagelfars och säkerhetskollas både firman och de som utför arbetet noggrant. När jag fortfarande hade företag så hade vi vissa säkerhetsklassade arbeten där vi fick sända in uppgifterna i god tid innan vilka som skulle göra jobben.

   30
   1
 4. Det är OK om vi gör det… gör någon annan det så ska dom hängas ut och jagas av drevet

  36
  1

Kommentera