Pappa fick en miljon för att vårda sin apatiska dotter, när socialen hotade blev dottern frisk

APATISKA BARN. Genom åren har flera hundra barn diagnostiserats med så kallat uppgivenhetssyndrom i Sverige. De har sondmatats, suttit i rullstol och i många fall förlorat flera år av sin barndom och skolgång. ”Afina” och ”Amir” är två av dem. Under flera års tid har de vårdats i hemmet av föräldrar som sammanlagt tjänat miljonbelopp på att jobba som deras personliga assistenter.Först när socialtjänsten hotade med att tvångsomhänderta barnen blev de plötsligt friska.

Jag kan inte förklara, jag kommer inte ihåg någonting, säger ”Afinas” pappa, som plockat ut över en miljon kronor i assistanspengar från kommunen, skriver Expressen, tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson har skrivit massor om bluffen med ”apatiska barn” på bloggen, bluffen blev bara möjlig tack vare okunniga och korrupta journalister. De som protesterade, bland andra Thomas Jackson råkade illa ut. Ingen gång har föräldrarna åtalats eller dömts.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Pappa fick en miljon för att vårda sin apatiska dotter, när socialen hotade blev dottern frisk

 1. Viste man redan från början att dettta beteende var fejk eftesom det endast fanns i Sverige och kanappast någon annanstans i världen.
  Och att de blev friska samma sekund då PUT gavs till familjen.

  Myndigheterna i Sverige är ett skämt så länge det inte gäller pursvenskar.

  13
 2. Börja med att titta på var människor kommer ifrån som söker bidrag. De som ljuger mest är muslimer. Det är förenligt med deras tro att lura kristna och grisar på pengar. Har Löfven berättat för någon än när det är lite längre fram?

  19
 3. Ännu ett socialdemokratiskt värdegrundshaveri .
  Finns det ett enda uppdrag som landad hos sossar i kommuner och regioner som de har lyckats med .
  Senaste succen är körkortsproven .
  Det är nog genom ett sådant prov som vår justitieminister erhållit sin juridiska kunskap .

  46
 4. Att det tydligen sitter fel folk på våra myndigheter är de apatiska barnen bevis för.
  Att gå via barn för att få fördelar är inte särskilt svenskt, men ger den uppfinningsrike opportunisten goda möjligheter för att få vad han eftersträvar.
  Men de infantila myndigheterna tror att alla är som svenskar, endast för att de inte har tidigare erfarenhet än högskola och direkt in i arvodesbranschen.
  När så politikerna till stora delar är av samma skrot och korn så blir resultatet katastrofalt, ingen har en aaaaning.

  47
 5. Hur många parasiterar på den svenska skattekistan???? Och var har de sitt ursprung? Får man säga som det är eller är fortfarande verkligheten för svår att ta till sig? Jag bara undrar.

  66
 6. Givetvis är det inte alltid lätt för ett barn att komma till en helt ny plats och inte ha en aning om vad som händer i framtiden. De apatiska barnen blev jäkligt bra TV, en outtömlig källa att ösa godhetsknark ur. Dessutom fick det bort flera hundra med utländsk bakgrund ur arbetslöshetsstatistiken.

  56

Kommentera