Intervju med Thomas Jackson om apatiska barn och varför det bara förekommer i Sverige

BEDRÄGERI/SJUKDOM. Många tror att epidemin med de apatiska barnen har gått över. Men detta är fel vilket har uppmärksammats av BBC i slutet av oktober 2017. BBC ställer frågan varför denna epidemi endast förekommer i Sverige

Vi ska lyssna på citat ut BBCs reportage och få problemet förklarat av psykiater Thomas Jackson som är specialist inom ett flertal områden. Han har mycket lång erfarenhet som läkare och redan 2005 blev han uppmärksammad tillsammans med andra meriterade läkare som pekade på barnens lidande.

Han får också stöd internationellt för sin bedömning av frågan, bland annat av Professor Marc Feldman vid University of Alabama, som vi också får möta i detta program.

Thomas menar att vi står vi inför en sjukvårdsskandal och ett bedrägeri som är oerhört stort och som sätter Sverige i en besvärande dager. En skandal avsevärt större än Karolinskas luftrörsskandal och ett bedrägeri som omsätter många miljarder kronor.

Han ger journalisterna och Public Service skulden för detta och menar att de läkare som slagit larm har blivit uthängda och utestängda från debatten som istället fått föras av personer utan djupare kunskap inom området.

Thomas Jackson berättar också om att han stämt mot Jan Helin för grovt förtal. Helin var tidigare chefredaktör och ansvarig utgivare på Aftonbladet och nu är programdirektör på SVT som inleds i Stockholms tingsrätt 22 november kl 9.00.

Om Thomas Jackson på bloggen…

40 thoughts on “Intervju med Thomas Jackson om apatiska barn och varför det bara förekommer i Sverige

 1. När jag hör, ser programmet på SWEBBTV.SE.
  och Dr Jackson, en modig och mycket lärd person och om
  dessa bedrägerier som de med de apatiska barnen och bedrägerier med assistans till påhittade sjukdomar, handikapp.
  Kom jag att tänka på när jag för ett tag sedan åkte jag buss från Farsta och skulle till Högdalen.
  I Snösätra stiger det på två eu migranter som de kallas, killar i 40 årsåldern
  med samma typ av kryckor, samma typ av handikapp i benen, det vill säga att vänstra fot på båda var felvänt, mycket konstigt.
  Fick mig att börja flabba, slutade med att dessa två män till synes låtsas handikappade, även de började flabba.

 2. Intressant att Dr Jacksson som psykläkare anser att Svenskarna lider av en masspsykos med Vanföreställningssyndrom när det gäller massinvandringen. En diagnos som många hänvisat till.
  Sjuka land och sjuka människor.

 3. Sverige är som alla med sunt förnuft vet ett unikt land och där existerar allting som inte finns i andra länder allt från ren idioti till annat !

 4. Jag är inte läkare och har ändå sagt från dag ett, att föräldrar har tvingat barn till att simulera sjukdom, därför är det så uppfriskande att höra Thomas Jackson.
  Varför har jag då sagt detta, jo jag har haft tillfälle att vistas i kulturer helt olika den svenska västerländska och därvid lärt mig att vissa kulturer kan lätt gå över lik för att uppnå sitt syfte utan att känna att de lurar någon. In’s allah duger
  gott.

 5. Att något är allvarligt fel framgår med all tydlighet när de ”apatiska” barnen blir fullt friska på 2 minuter om familjen ( alltså släkten på 200 pers) får permanent uppehållstillstånd och blir lovade att få allt gratis i 1000 år.

 6. Det grasserar en epidemi av mentalsjukdom både inom svensk MSM och bland svenska politiker. Orsaken till detta är svårligen funnen och sjukdomsinsikt saknas helt!

 7. Är ”apati” en ny prognos?
  Finns det beskrivet i någon vetenskaplig och publicerad rapport?
  Är det en fysisk eller psykisk sjukdom?
  Är det en sjukdom, en egenskap, en avvikelse eller en störning?
  Vad skiljer genetiskt invandrarbarn och svenska barn?
  Har någon läkare dokumenterat en analys på ”apati”? (vågat)

  • Ser många apatiska hemlösa svenskar utan vare sig tak över huvudet eller mat för dagen.
   Ingen bryr sig om dem och vintern är på väg .
   NÄR skall debatten om dem tas i Riksdagen?
   Tänker även på många gamla som är inlåsta i omänskilga hem . Personalen kan behandla dem hur som helst.
   Jag besökte en gammal bekant i Svedmyra , hon satt inlåst på toaletten i rullstol gråtande.
   Så är Sverige i dag. vem vill bli gammal här?

 8. Att det bara förekommer ”apatiska barn” i Sverige beror på att svenska politiker är mer korkade än andra. Svårare än så är det inte.

  • Och dessa korkade politiker har av någon/ra satts till makten genom fria val !!!!
   Vilka mer än politikerna är korkade i Sverige ?

 9. Oj, oj, oj, och ett så berörande klipp, jag fryser nu av skam för vad mitt land medverkar till, detta var en riktigt rysare.
  Vi är många som har förstått att myndigheterna inte handlar korrekt, dock så här illa !
  Dr T Jackson måtte du få upprättelse !

  • Världen är fullständigt upp och ner..Vid din gamla skola i Helsingborg,har en arab på fredagen försökt att begå ett terrordåd.Avsiktligt skall han ha styrt sin bil mot fotgängarzonen, men som de flesta araber hade han ”tummen mitt i näven”. Istället för att bli en martyr,missade han sina offer och körde rakt in i en vägg.Polisen lyckades fånga honom på akuten.
   Samtidigt skedde i Toulouse i Frankrike ett liknande angrepp.Här gör pressen vad den kan för att dölja terrorhandlingen.Trots att araben på plats erkänt vad som var hans avsikt,påstår PK-pressen att det inte är helt klarlagt. En person skadades svårt och två andra fick lättare skador.
   En Bild i HD visar platsen där dådet i Helsingborg skedde:
   https://hds.imgix.net/jmqh3kE0B5fgVcYugktnUGtOMrg.png?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60

   • Stenbock
    Tänk att där gick vi flickor i våra dräkter och pumps till centralen och köpte en ost eller skink fralla.
    Lördagar var himmelriket då slutade lektionerna vid lunchtid då promenerade vi till Fahlmans eller Kafferepet !
    Stenbock var du där ?
    Vill tro att du var där !

   • Lena:
    Brukade fika på Klintmans…Där fanns en Jukebox.Tror 2 låtar kostade 50 öre ! 🙂

   • gringo 33:
    Den fege araben hade redan flytt till akuten,när fotografen kom fram… Beklagar att allt har blivit svart och tråkigt,liksom i ”martyrens” hemtrakter. Men så ser ju nya Sverige ut !

   • Stenbock :
    Nu har jag gjort en ljuvlig musselstuvning på musslor, dillfrön, dill och bechamel, imorgon så blir den förrätt till en gulash äpplekaka som avslutning.
    Mina franska grannar älskar och har önskat just detta !

 10. Så här beskriver SVT sig själva:
  ”SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.”

  Här ser vi alltså graverande bevis för att de varesig följer sin floskel eller den neutrala linje som anges i sändningstillståndet.
  Det senare borde dras i för alltid och de vänstervridna ska sparkas ut ur sina rosa bubblor!

  • Käbbel käbbel och åter käbbel hur ska det nu gå med YTTRANDEFRIHETEN och vad är slutet i detta mål måste bli inbl. av någon högre makt för att ”sopa detta under matten” !!!

   Vem vinner ?
   Vetenskap och doktorer ??
   Media och politiker ??

   • Men det blir ju bra, om alla Tv husen blir folktomma, då kan vi sätta in RIKTIG och sanningssägande personal så vi slipper all gallimatias.

 11. Stockholms tingsrätt 22 november kl 9.00, okay, men går det att lita på svenskt rättssystem?

  Har Thomas Jackson större chans att vinna om han tar på sig blöjor och blir apatisk?

  • Svenska ”rättsväsende” går inte att lita på!
   Totalt korrumperat! Klubben för inbördes beundran. Sjukt!

 12. Vet skäms, alla svenska journalister. Här måste vi alltså importera BBC, för att göra det arbete som ni skulle ha gjort för länge se´n. Vad är poängen med er brist på yrkeskunskaper ? Är ni genuint korkade eller har ni bara otur när ni tänker ? Kanske har ni betalt för att spela dumma.

 13. Alla någorlunda självgående människor begriper naturligtvis att ”apatiska flyktingbarn” är en bluff!
  Det existerar också mig veterligt bara i detta sinnessjuka land, här blir dom trodda i alla lägen, desto mer fantasier och lögner, desto mer trovärdigt enl. våra korkade svenska myndigheter!
  Alla dom som påstått sig vara ”apatiska” blir på momangen och mirakulöst helt friska på 5 minuter efter en dos PUT.
  I mitt Sverige så är detta förfarande naturligtvis olagligt och skall bestraffas, det är ett planlagt bedrägeri och inget annat!
  En vansinnig företeelse i ett vansinnigt land!
  Janne

 14. Läste texten två gånger. Inlägget sammanfattar det sanna läget helt mästerligt – Pettersson kommer att gå till historien som en landshjälte för mod och i sanningens tjänst.

 15. De allra flesta som kommer hit är läkare, lärare, sjuksköterskor, brandmän och poliser. Även de yngre barnen och de som inte är födda än från arabländerna är läkare, lärare, sjuksköterskor, brandmän och poliser.

  Det kan inte vara skojigt när alla är lika – därmed blir de apatiska.

Kommentera