Sverige går mot strömmen

Precis som när det gäller skjutningar går skolresultaten i Sverige mot strömmen i EU. Andelen elever som bara har grundskoleutbildning ökar i Sverige tillskillnad mot andra EU-länder. Det kan man läsa i boken ”I en annan klass”.

”Delvis beror försämringen på att fler av de elever som invandrat de senaste åren har lågutbildade föräldrar. Skillnaden i utbildningsnivå mellan svenska och invandrade familjer har ökat”

Läs gärna artikeln i SvD och ni kommer själva inse att också den svenska skolan påverkats i allra högsta av en kraftigt överdimensionerad migration från länder långt utanför EU.

9 thoughts on “Sverige går mot strömmen

 1. Den senaste forskningen ligger på viewoniq.org. ladda ner databasen och gå igenom siffrorna för respektive länder. Då kommer ni förstå att brotten som begåtts mot det svenska folket är större än ni kan tänka er. Eliten vet om det dessa skillnader. Man har vetat det är sedan man började mäta intelligens för drygt 100 år sedan. Man ha vetat det här dom sista 10’000 åren som skrev någonstans i en artikel. Nu har vi data att underbygga den kunskapen också.

 2. Men Sossarna lär nog ut hur föräldrarna ska rösta i valet, så att makten och förstörelsen
  av landet kan fortsätta?

  15
 3. Min dotter arbetar som högstadielärare. Hon berättade att på den skola som hon jobbar på har 116 9-klassare. Av dessa får omkring 65 ofullständiga betyg. Jag frågade om det var mest invandare, men det var nästan 50-50. Så den svenska skolan har gjort att inte ens ”svenska” elever klara sin skolgång. Nått är förbannat fel.

  28
  • Kan ju kanske bero på att än så länge bor här fler infödda i Sverige än
   invandrade, men det är nog bara en tidsfråga innan förhållandet är omvänt?

 4. Vi får tacka Jan Björklund och Sossarna för skolraset i Sverige .
  Det är en viktig del av destabiliseringen av Sverige .
  Ju fler outbildade bidragstagare i utanförskapsområdena ju större antal sosseröster .
  I så motto har röstimporten fungerat .
  Men nackdelarna överväger .
  Men sådant ser inte politiker.
  Tensta/Rinkeby ” vår fina förort” som sossepuckot uttryckte det .
  Säger en del om Sossarna mål med Sverige .

  41
 5. ”Skillnaden i utbildningsnivå mellan svenska och invandrade familjer har ökat”

  Hmmm… På 1950- och 1960-talet kom européer från krigshärjade länder för att arbeta sig till en framtid som inte fanns i deras hemländer. De som kom var i regel utbildade arbetare eller tjänstemän. I slutet av 1960-talet eller i början på 1970-talet tyckte Lo att dessa konkurrerade ut deras medlemmar och fick Palme & Co att sätta stopp för den framgångsrika arbetskraftsinvandringen. Istället kom Sverige att fokusera på flyktinginvandring från länder där uppmätt IQ väsentligt skiljer från Europa.

  Inledningsvis så kom även flyktinginvandringarna att arbeta om det var möjligt. Nästan uteslutande alla dessa hade också ID-handlingar. Sedan avtog lusten att bidra med volymen och runt 2000 började även ID-handlingar ”förkomma” i nästan total utsträckning och vi fick ett drönarkollektiv som förväntar sig en livslång all-inclusive med en bättre standard än en genomsnittlig svensk som bara blir mer och mer nertyng av skatter och avgifter samtidigt som ”återbäringen” minskat.

  Det är inte svensken som blivit dummare även om genomsnittligt IQ i landet rasat. Man har helt enkelt släppt in människor som saknar förutsättningar för ett liv i ett modernt postindustriellt samhälle som drar ner resultaten. Det kan låta hårt men det är den nakna sanningen.

  49
  1
  • Med tanke på att en stor del av svenska (det vill säga svenska som i svenska) folket röstar för att ha det såhär så misstänker jag att IQ-nivån nog ändå faller även bland svenskar. Låt gå för att det för 25 år sedan inte var helt självklart vad immigrationen skulle leda till (bland annat på grund av att det smusslades undan av medierna och alternativmedier inte fanns) men den som inte fattar det nu är dum i huvudet.

   23
 6. Detta är det socialdemokratiska vääälfääärdssamhället!!!

  Det handlar om att härska, genom att söndra och förstöra, så att det till slut bara finns sociaaaldeeeemkratin kvar.

  Det är det de vill, så att vi blir fogliga till sossesystemet, och så de kan tvinga på oss den ideologiska socialdemokratiska sammanhållning de vill, enligt sina sjuka normer. När de splittrat oss från vårt ursprung, vår grund, vårt borgerligt/kristna sammanhang, genom att förstöra allt gott. Då finns inget att vända tillbaka till. Då finns bara socialdemokratiamöban där, med sitt fula tryne. Som likt syrenerna lockar på oss i ett allt mera insnärjt och förödande fördärv.

  Ja, SÅDAN ÄR SOCIALDEMOKRATIN, och det misshandlade samhälle vi lever i!!!

  När sammanhållning, istället borde vara något naturligt som växte fram mellan oss, som det en gång var, och inte ideologiskt prackades på oss uppifrån av en socialistisk övermakt, på deras sjuka kollektivistiska vis!

  43
  1

Kommentera