Bra betalt för Reinfeldt

INSÄNDARE. Har precis läst det senaste numret av papperstidningen Nya tider där den äckliga ersättningen till Fredrik Reinfeldt på 100 000 kr plus moms, sammanlagt 127 000 kr, avslöjas.

Denna summa fick Reinfeldt för ett tal som varade i 45 minuter av Jönköpings kommun då Elmia AB anordnade ett bostadsseminarium i september. Fastän alla inblandade försökte att hemlighålla ersättningens storlek för Nya tiders journalist så kan man ändå läsa om ert äckligt snuskiga förfarande i tidningen.

Bild från Nya Tider

Att Reinfeldt inte drar sig för att berika sig på detta sättet är inget att förvånas övar när man betänker vilka ekonomiska skador han åsamkat det svenska folket med den vidriga invandringspolitik han förde då han var statsminister. I mina ögon och säkert många andras också så förblir denna mannen inget annat än en man helt utan moral.

Men att du Stefan Attefall (KD) på detta vidriga sätt engagerar dig i affärer med Reinfeldt och ordnar med så att han får över 100 000 kr för att tala i 45 minuter är något förvånande.

En av orsakerna till din medverkan att berika Reinfeldt på detta sättet var kanske att du fick vissa procent av arvodet. Stämmer detta och i så fall hur mycket kunde du stoppa i egen ficka, Attefall?

Har du kanske bytt ut Gud och tillber Mammon numera?

Reinfeldts sekreterare Johanna skriver i konversationen med Elmias projektchef Joacim Sjökvist som in i det sista försökte att hemlighålla ersättningen till Reinfeldt att Nya tider är ett högerextremt organ som har en tendens att förfölja Fredrik.

Denna tendens hoppas jag att Nya tider fortsätter med när det gäller Fredrik Reinfeldt och även andra skrupelfria politiker som tydligen inte har några som helst spärrar när det gäller att berika sig.

Tack Nya tider, fortsätt så här och håll ögonen på girigbuken Reinfeldt och Stefan Attefall som liksom Judas sålde sin heder.

Förmodar att dessa båda inte har några som helst problem att betala elräkningarna.

Sandor Herold, Malmö

*Stefan Attefall var Sveriges civil- och bostadsminister åren 2010-2014 i regeringen Reinfeldt. Nu sitter Attefall i styrelsen för ett av Sveriges och Nordens största bostadsföretag, Heimstaden AB och som av en tillfällighet sitter även Fredrik Reinfeldt i styrelsen för Heimstaden AB.

Att Fredrik Reinfeldt skulle kunna tala i 45 minuter på ett bostadsseminarium för det generösa styrelsearvodet i han har i bostadsbolaget har tydligen inte föresvävat de tidigare regeringskollegorna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Bra betalt för Reinfeldt

 1. Farfars far var väl en invällande loppcirkusdirektör? Vissa genetiska drag försvinner tydligen aldrig.

 2. Reinfeldt inbjuden av en KD:are ? Lita aldrig på KD:s löften när det gäller invandring! Däremot kan man lita på KD:s lobbying för att Sverige skall bli en buffertstat åt NATO.

 3. Kan han inte bara försvinna, det äcklet, som tillsammans med Merkel förstört allt i Europa!

 4. Att någon betalar 127 respektive 150 lappar för Reinfeldt eller för Göran Person säger lika mycket om den som betalar mottagarna.

  Betalaren använder inte sina egna pengar utan andras, och att vara generös med deras pengar är en dödssynd.

  Allt för många har ingen hut i kroppen som sånt här benämndes förr.

  10
 5. Såg honom i tv4 i går där han kommenterade det gångna året tillsammans med lyxmiljonären o överklassossen eliasson
  Han verkade helt obehagligt störd när han pratade! Rökt på? Snortat av sonens eller var han bara sig själv?
  Mannen som förstörde vårt land, borde portförbjudas o skaka galler eller varje fall tvingas bo med sina färgade vänner för att uppleva vårt nya Sverige på riktigt o inte som överbetald lyxlirare glida runt.
  Våga vägra tv4!! Smutskanalen nummer ett som även haft med malena i veckan, vilka planerade bottennapp, rövhattens moder!

  30
 6. Om han vore en läkare eller kirurg, som räddade ett liv kanske det var värt det. Jag minns på min arbetsplats när vissa konsulter kostade 1200 kr i timmen och andra konsulter hade ca: 600 kr i timmen. Det var inte självklart vem som var mest värd. 1200 och även 600 i timmen ansågs vara extremt, och ganska högt eller hög konsultersättning då. Tror det var slutet av 1980-talet. Kan vara jämförbart med 2363kr per timme i dag enl. prisomräkning. Ja vissa ersättningar kan verka “barbariska” men, som Volvoledningen uttryckte sig om etanol och ( tror jag ) el-bilarna. “Vill idioterna köpa dem, så måste vi leverera annars gör någon annan det”. Det var när Björn Gillberg vid ett tillfälle var inbjuden till Volvo-styrelsen och frågade varför Volvo tillverkade de idiotiska etanolbilarna i stället för metanolbilar.

  11
 7. Att fanskapet överhuvudtaget visar sitt tryne offentligt borde vara straffbart , med tanke
  på vad han och efterföljaren ställt till med för landet Sverige, men en del saknar förstånd

  46
 8. Det är så här det är när man tillhör makteliten. Önskar att fler svenskar ville fostra sina barn till politiker. De som står på tur in i riksdagen verkar vara flest utlänningar. Och deras ambition är precis som Reinfeldts, att berika sig själva.

  58
 9. “Ursvenskt är bara barbariet, resten av utvecklingen har kommit utifrån”, sa Reinfeldt. Den utveckling utifrån som Reinfeldt hyllar är snarare de barbarer som kommer hit och bestjäl oss på vårt kulturarv. “Stulen skulptur av Carl Milles tros ha blivit metallskrot”. Solna har under höstens drabbats av en stöldvåg av 12 st. offentliga skulpturer – nu misstänker polisen att konsten har blivit metallskrot.
  https://sverigesradio.se/artikel/stulen-skulptur-av-carl-milles-tros-ha-blivit-metallskrot

  57
 10. Jag skulle inte lyssna på den mannen om jag fick betalt det är bara att titta på vad han tillsammans med miljöpartiet ställt till med han påbörjade Sveriges undergång…….

  104

Kommentera