Elsa Widding nr 56. Svt bemöter anmälningarna till Granskningsnämnden

MEDIA. SVT Aktuellt anmäls för grov kränkning och osaklighet i klimatinslag – Elsa Widding del 51, skrev vi på bloggen den 31 oktober 2021. I ett inslag i Aktuellt den 14 september, ”SVT har granskat metoderna som används av klimatskeptiker”, framställs ett antal personer som ohederliga klimatförnekare som medvetet sprider desinformation i klimatfrågan. Elsa Widding pekas ut som ”spindeln i nätet”. Widding är en välmeriterad civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola med tidigare ledande befattningar i stora skandinaviska energiföretag såsom Vattenfall, Statkraft och Fortum.

Elsa Widding, Klimatupplysningen

SVT förstår inte vad att opartiskhet, saklighet och likabehandling säger Elsa Widding, mer på Widdings blogg Klimatkarusellen.

Om Elsa Widding på bloggen…

-Pettersson säger att SVT är en skam, med sin ensidiga propaganda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Elsa Widding nr 56. Svt bemöter anmälningarna till Granskningsnämnden

  1. Jag har ständigt undrat varför SVT inte bjuder in till en direktsänd debatt med deltagare från både aktivister och förnekare. När man lyssnar till Elsa Widding bekräftas ens misstankar : man vågar inte om man berövas klipp-och-klistramöjligheten

  2. Elsa har skinn på näsan och är påläst och kunnig, det är därför SVT o Erica Bjerström inte vågar möta henne i en direksänd debbatt!

    26

Kommentera