Massor av utbölingar på Östermalm

INRIKES. Jan Guillou tror att även Calle Schulman kommer att bo på kvar på Östermalm i resten av sitt liv. För på Östermalm är det trevligt, trots att de nyrika allt mer börjat inta stadsdelen. ”Går man i saluhallen nu är det massor av utbölingar som tydligen bor här”, skriver Aftonbladet bakom betalvägg.

-Pettersson tycker synd om gåsleverkommunisterna. Stackars människor att få träffa folk från världen utanför. Sedan kan det vara ett nyttigt uppvaknande för de makthavare som Guillou och Schulman att det allt oftare sker rån och andra brott i den skyddade stadsdelen och att småstadskänslan har försvunnit, så de märker vad de ställt till med…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Massor av utbölingar på Östermalm

 1. Vem f..n bryr sig om var denne självgode rödvinskommunist bor nånstans ?? Jag är glad att jag inte läst nån av hans böcker. Han kan väl flytta till nordkorea

  20
 2. Guillou, 2 Lortar hög men stor i hackan som en gammeldags hergårdspatron.
  Hur många har omkommit i badkarsolyckor denna helg tro?? Inte många,
  men skjutningarna fortgår som vanligt.

  33
 3. De där två får ju Humle & Dumle i Kapten Bäckdahls skafferi.att framstå som framstående genier.

  (för er som är unga får söka på nätet efter Humle och Dumle)

  26

Kommentera