Kyle Rittenhouse frias på samtliga punkter

UTRIKES. Juryn friar Kyle Rittenhouse, nu 18 år, på samtliga åtalspunkter efter att han sköt ihjäl två män och skottskadade en annan i samband med Black lives matter-protester i amerikanska Kenosha förra året. Enligt domen, som lästes upp i en domstol i Wisconsin, agerade han i självförsvar.

Kyle Rittenhouse. 17 år vid tillfället. Bild från Youtube

Skjutningen inträffade i augusti 2020 i samband med protester mot att Jacob Blake, som är svart, blivit skjuten av en vit polisman. Blake är förlamad från midjan och nedåt.

Kyle Rittenhouse, som åtalats misstänkt för dödsskotten mot två Black lives matter-demonstranter i delstaten Wisconsin frias från alla anklagelser. Domen kan ej överklagas.

Juryn var inne på sin fjärde dag av överläggningar när domen meddelades på fredagen. Den 18-åriga mannen frias från alla anklagelser efter att ha åberopat självförsvar i de dödliga skjutningarna i Kenosha i delstaten Wisconsin i augusti.

Mannen riskerade livstids fängelse vid en fällande dom. Han stod åtalad för mord, försök till mord och vårdslöshet för att ha dödat två män och skadat en tredje med ett halvautomatiskt gevär.

Kyle Rittenhouse är Trump-anhängare och Pettersson misstänker att det blir nya kravaller från BLM och deras vänsterblivna medlöpare nu…

BLM i Stockholm och underst Göteborg

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Kyle Rittenhouse frias på samtliga punkter

 1. Kyle Rittenhouse borde kanske lärt Alec Baldwin att hantera vapen? Kyle Rittenhouse blev överfallen och försvarade sig. Alec Baldwin som den aningslöse vänstertomte han är sköt ihjäl en och skadade en annan av oförstånd och avsaknad av vapenträning. De vänsterblivna har en fäbless för vapen de inte kan hantera.

  14
 2. Så underbart !!! Trodde verkligen INTE på en friande dom på grund av FULLBLODSRASSISTERNA inom BLM som styr likt en Diktator de flesta politikerna idag .
  Min dag är gjord !!

  38
  1
 3. Enligt gällande lag var domen solklar. Försvaret hade tillgång till video ( vilken myndigheterna hade hemlighållit) som visade vad som verkligen skedde där det framgick att det handlade om självförsvar samt åklagarens stjärnvittne medgav i rätten att han siktade med sin pistol på den åtalade som då sköt och sårade stjärnvittnet i självförsvar.

  Kul att se åklagarnas reaktioner då stjärnvittnet gjorde sitt medgivande och mattan drogs undan för åklagarsidan. Ännu roligare skall det bli att läsa kommentarer i svenskt media på lördag.

  Vänsterns svartklädda SchutzAbteilungen kommer säkert nu att bränna ned innerstäderna igen i USAs demokratstyrda städer då besvikelsen garanterat är stor i dessa kretsar.

  37
 4. Vi skulle behöva många Kyle i Sverige i framtiden.
  Vi svenskar börjar bli offer för svarta armén.
  Karlavägen idag, bra jobbat av polisen, men det är ännu bättre att knäppa
  dom där galningarna med en gång.
  Annars knäpper dom poliser eller andra oskyldiga i framtiden, för dom är snart ute igen.
  Vi hederliga svenskar vill se mycket tuffare tag mot invandrarna som inte håller f~n på sig
  Jag är helt säker på att SD kommer göra stor skillnad för oss som vill få ordning på
  Sverige.
  Ni som gillar läget och utvecklingen i Sverige nu skyll er själva.
  Ni kommer själv att drabbas i framtiden garanterat, kom ihåg det.
  Statistiken ljuger inte.

  42

Kommentera