Darrell Brooks Jr. ännu en kriminell rappare och BLM-sympatisör

UTRIKES. Darrell Brooks Jr. är mannen som greps i samband med tragedin i Waukesha julparad den 21 november 2021, enligt polisen. När Brooks greps hittade polisen en Ford-nyckel på honom, rapporterar Heavy.

Darrell Brooks Jr

Brooks misstänks ha kraschat in i en julparad i Waukesha som ligger norr om Chicago, USA och kan ha flytt från en annan olycka, det uppger flera poliskällor för CNN.

Minst fem personer har dött och över 40 skadats i samband med att Darrell körde in i folksamlingen med sin röda Ford Escape. 18 barn vårdas på sjukhus, tio av dem på intensivvårdsavdelning.

Det finns inga kända kopplingar till terrorism eller någon koppling till den uppmärksammade domen i närliggande Kenosha.

Darrell Brooks konton i sociala medier och domstolsprotokoll online visar att han är en rapsångare med en lång kriminell historia och två öppna brottsfall för vilka han släpptes mot $500 och $1 000 borgen, det senare bara några dagar före paradens dödsfall.

-Pettersson säger att hade Darrell Brooks varit inlåst hade fem människor levt idag…

Waukesha, USA

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Darrell Brooks Jr. ännu en kriminell rappare och BLM-sympatisör

  1. Daily Mail Online har en omfattande artikel om attacken och om gärningsmannen, som tydligen har vanan inne att köra över folk, – tidigare i november körde han med sin SUV över mamman till ett av sina barn. Hans långa brottskarriär beskrivs ingående av Daily Mail och med tanke på den, kan man som Pettersson undra varför han inte var inlåst, utan släpptes mot borgen.
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10230145/Pictured-Driver-SUV-plowed-crowds-Waukesha-Christmas-parade.html

    18
  2. Intressant är att denne person, som tydligen har ett vackert CV, släpptes ut häktet mot borgensumman USD 1000 just den 19.11. Intressant fråga är att vem betalade borgenssumman ?

    32

Kommentera