Klassamhället orsakar diabetes enligt V

KAPITALISM & SOCIALISM. Ulla Andersson är ekonomisk politisk talesperson för Vänsterpartiet. -Pettersson undrar om Ulla Andersson har hört talas om inkomstskillnaderna i socialistiska länder eller att ingen ideologi har lyft så många människor hur fattigdom som kapitalismen.

Sedan kan man naturligtvis undra vem som styrt Malmö de senaste 100 åren och vem som importerat klassamhället.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Klassamhället orsakar diabetes enligt V

 1. Sänk bidragsnivåerna så att de ej har råd att köpa skräpmaten. Nyttig mat blir oftast billigare i längden. Tungt arbete är bara nyttigt för alla soffpotatisar. Det ger både hederliga inkomster och en god hälsa.

 2. Det ”roliga” här är att de som delvis ligger bakom det hela är lika vänster som Ulla Andersson. Det livsmedelsindustriella komplexet bidrar, som de flesta vänsterblivna miljardärer, med enorma summor till politiker på yttersta vänsterkanten och har gjort det i många år. Livsmedel, läkemedel och krigsmateriel är områden som tjänar grova pengar på att det sitter en vänsternisse som Obama eller Biden i Vita huset. De skiter fullständigt hur Average Joe och Average Jane har det.

  20
 3. Jag har undvikit socker öl och sprit i hela mitt vuxna liv men lik förbannat
  så har jag diabetes typ 2.Jag skyller detta på vänsterpacket som
  släpar hit allt möjligt som förstör samhället,där vi vanliga blir stressade
  pga all förstörelse våldtäkter mord balkongdyk skjutningar stölder.mm

  31
 4. Frysta grönsaker kostar 10kr/kg. En paket cigaretter 58kr. Vad tror ni dom väljer i Rosengård? Skyll inte diabetes på samhället. Lite egenansvar skulle inte skada.

  42
 5. Socker är cancerns bästa vän.

  80% av det som är på hyllorna i matbutikerna kunde man skippa helt, finns många dokumentärer om detta.
  Laga er egen mat från grunden och skippa halvfabrikat.

  Den färdiga maten för en tjuga är billigt och enkelt att äta men fylld med socker för att förstärka smaken.
  Jänkarna tuggar burgare som är billigare än att ornda eget käk ur butik, så ser de ut som de är.

  Finns hur mycket som helst att skratta åt.

  People of walmart på tuben.

  God helg på er, nu blir det en flytande brödburk(öl).

  https://youtu.be/UcFFpEI_Wsc

  23
 6. Ulla brukar ju hålla brandtal om hur de som jobbar ska straffbeskattas (och jodå man kan se hur snålvattnet rinner till) för att fylla den på skattemedel omättliga ”reformagendan”.

  Att länka diabetes till fattigdom är som att länka glasskiosker till drunkning. Det är inte glasskioskens fel att folk i större grad badar (och drunknar) nära en glasskiosk öppen tack vare fint väder som drar människor till stranden. Men det finns ett klart statistiskt samband.

  22
 7. Vid typ 2-diabetes har kroppen svårt att hålla sockerhalten i blodet tillräckligt låg. Man äter för mycket socker så att sockerhalten i blodet blir så högt att insulinet inte klarar av att hantera sockret istället lagras sockret in som fett i fettcellerna runt magen och runt levern (fettlever). Så det måste finnas så pass med pengar i de utsatta områdena att man har råd att överkonsumera socker

  24

Kommentera