Østjyllands Politi efterlyser 21-årige Muuse Xasan

BROTT & STRAFF. Svensk polis har en hel del att lära av sina danska kollegor. En sätt är att ta hjälp av media och allmänhet för att hitta brottslingar.

I går bad Östjyllands polis allmänheten om hjälp med att hitta 21-åriga Muuse Xasan, som inte har infunnit sig för att avtjäna ett fängelsestraff.

Muuse Xasan är efterlyst af polisen. Foto: Østjyllands Polis

Östjyllands polis misstänker att Muuse Xasan befinner sig i Århusområdet – troligen i västra Århus. Polisen vill gärna höra från medborgare som kan ha kunskap om var han vistas eller som kan ha sett honom i det offentliga rummet.

Muuse Xasan beskrivs som:

 • 21 år gammal
 • 193 cm lång
 • Smalt byggd
 • Mörk hud
 • Svart hår

Muuse Xasan är inte farlig, men om du ser honom, kontakta inte honom utan kontakta istället polisen. Östjyllandspolisen uppmärksammar också att det är straffbart att bistå eller gömma en efterlyst person.

Har du information om var Muuse Xasan vistas kan du kontakta polisen Östjylland.

Dansk polis uppger att orsaken till kriminalitet i förorterna beror på låg intelligens, jämför gärna med Bertil Malmbergs fall.

Dansk polis: Jag är jätteglad att jag inte arbetar hos den svenska polisen

-Pettersson säger att fixeringen på 10.000 fler polisanställda till år 2024 är felaktig. Svensk polis och rättsväsende räcker till för svenska kriminella. Däremot klarar vi inte av Mellanösterns och Nordafrikas banditer så släpp inte in och utvisa på livstid i första hand. Försök teckna avtal med respektive brottslings hemland så de kan avtjäna straffet där.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Østjyllands Politi efterlyser 21-årige Muuse Xasan

 1. Danska pressen skriver det som Bertil Malmberg blir åtalad för och förmodligen avstängd från SD på måndag. Det är en skam att syltryggen till ordförande för SD Södermanland, Anton Berglund inte vågar stå upp för Bertil. Än värre om partistyrelsen utesluter honom, jag är personligen övertygad om att SD förlorar på detta agerande. Efter att personligen kontaktat Bertil för att uttrycka mitt och många andras stöd så vet jag att han är tacksam för stöd men besviken på att partiet lagt locket på.

  37
 2. Danska polisens analys är korrekt, lågt IQ med bristande konsekvensanalytisk förmåga innebär att att trösklarna för de tre faktorerna för att begå mord: sex, makt och pengar, blir så mycket lägre.
  En vit dansk skulle inte mörda någon för 500 kr, eftersom konsekvensen är en lång period i fängelse för det. Men en kulturberikare med låg IQ och obefintligt konsekvenstänkande skulle kunna göra det.

  43
 3. De mest skyldiga i Sverige är sveriges odugliga korrupta journalistkår. Denna skulle anklaga polisen för rasism om de gjorde det.

  47
 4. Hoppas de hittar lille Musse, och att negern förpassas dit han hör hemma, dvs långt söder om europa

  57

Kommentera