Dansk polis uppger att orsaken till kriminalitet i förorterna beror på låg intelligens

19 thoughts on “Dansk polis uppger att orsaken till kriminalitet i förorterna beror på låg intelligens

  1. 2000 år av inavel har gjort dessa djur till vad dom är, men dom är ändå älskade av knäppskallarna inom vänstern här i Sverige mer än den riktiga Svensken.

  2. Var det verkligen en nyhet?

    Att en f.d. M ledare uttalar: ”Öppna ERA hjärtan” ger en tydlig
    indikation på dåligt omdöme = begynnande Alzheimers!

    Någon som vet om han har hörkortet kvar?
    En nära vän fick just sitt körkort indraget av den orsaken.
    (och då hade hon inte ens uttalat något så vansinnigt)

  3. Det är Danmark och inte Sverige det, här skall vi tro på pseudovetenskap i form av så kallad ”genusvetenskap” istället.

  4. Det är ingen slump att mena-området har utvecklingsproblem. De länder som har olja klarar sig genom att importera kvalificerade chefer och tekniker. De som inte har den tillgången kommer att ha enorma problem med utvecklingen.

    Det är meningslöst att importera dem hit eftersom de inte har den utvecklingsgrad som de infödda har.
    Det är bättre att hjälpa dem med teknik som skapar förutsättningar för dem själva.

    Det är knappast någon nyhet eftersom vi har 40 års erfarenhet av dem. Samtidigt har de flesta inte ens haft asylskäl vilket gör indolensen etter värre. Tänker ibland hur bra det här landet kunde vara utan politikernas vansinniga felprioriteringar. Repatriering är en bra ide som skulle rädda oss från det värsta.

  5. Det har på senare tid varit tyst ( tack och lov) från ”refugees are welcome ” och ”vi står inte ut”, samt alla de andra förvirrade organisationerna !

  6. DANMARK ÄR ETT FÖREDÖME.
    Tänk om Socialdemokraterna och de övriga vänster jönsar, hade haft en promille av Danmarks verkliga klara tänkande.

    Men detta är en utopi, i detta fallet så är det kört, då deras tänkande inte klarar av logik, verkligheten och förstånd som behövs.

    Tråkigt men sant.

    Heja Danmark….dejliga Danmark 🇩🇰
    NI ÄR RAKRYGGADE OCH INTE FJANTIGA/LÖJLIGA sk. FEMINISTER!!!

    VAL 2018… för FÖRSTÅND och INTELLIGENS

    • Varför dyker det alltid upp kommentarer som hyllar Danmark så fort det handlar om en nyhet därifrån som handlar om invandring som om det landet vore en jävla utopi.

      Nej, Danmark är inget ”föredöme” och kommer aldrig att bli det heller. Vi ska något samröre överhuvudtaget med det landet, vare sig politiskt, ekonomiskt och kulturellt förrän vi har gjort upp med våra egna problem.

      Att hylla Danmark har blivit ett exempel på att svenskarna har gett upp sitt eget land.

  7. Människan är ett djur av många på vår planet jorden, vi består av många olika arter, att prata om skillnader på arterna och kulturerna blir svårt på grund av de politiskt korrekta och SOCIALDEMOKRATERNA – ”ALLA ÄR LIKA VÄRDA…” är deras mantra och därmed är diskussionen avslutad, säger du emot den sinnesslöa Socialdemokraten så är du ”rasist”….Vi måste också komma ihåg att 68:a vänstern är chefer på SVT och hatmedia och styr S + Miljödårarna….Dessa araber kommer från ”kulturer” där islam härskat i 2000 år, det begriper alla med några hjärnceller att detta system präglad araberna till 100%….!!! ATT DE VÄNSTERBLIVNA VILL HA HIT DEM TILL VARJE PRIS ÄR EN TRAGEDI FÖR SVERIGE!!!!

  8. Hahaha, tänk om svensk polis sa något sådant, då hade de blivet fart på PK-folket och journalisterna. Men jag tror nog att många poliser håller med sina danska kollegier.

Kommentera