Bertil Malmberg utesluts för sanningen

INRIKES. Den sverigedemokratiske regionpolitikern Bertil Malmberg väntas uteslutas ur partiet, enligt uppgifter till Aftonbladet. Magnus Olsson, ordförande för SD:s medlemsutskott, säger till tidningen att frågan om Malmberg ska tas upp på ett partistyrelsemöte nästa vecka.

Det finns ett förslag från oss i medlemsutskottet, men jag kommer inte säga någonting om det. Jag kan inte uttala mig om vår process, säger Magnus Olsson.

Bertil Malmberg dömdes nyligen för hets mot folkgrupp efter ett uttalande i regionfullmäktige i Sörmland, där han sa att personer från Sydsudan har lägre IQ, men Bertil har också bett om ursäkt.

-Pettersson undrar några saker. Varför ska Bertil uteslutas för att han sagt sanningen om att det är skillnad på folk och folk. Varför godtas inte en ursäkt och vem har läckt till Aftonbladet.

Jag menar också att Magnus Olsson är en skitstövel. Han uteslöt en av bloggens skribenter för att hon skrev på Petterssons trots att det var en merit enligt Magnus Olson och han har inte svarat på de mejl jag skickat honom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Bertil Malmberg utesluts för sanningen

 1. Det är helt galet att bli dömd för ”häst mot soffgrupp”. Ja lite felstavat kanske… ”Pygméer är en grupp av folkslag där männens medellängd understiger 150 cm” ( Wikipedia ). Om en vuxen människa i Sverige väger under 35 kg är det säkert under medel i Sverige. Längdmått, viktmått, skonummer eller IQ är inte en värdering. Det är objektiva mått utifrån vetenskaplig grund. Värderingen om bra eller dåligt, ligger i människans egna tankar i så fall. Också här har samhället spårat ur. Vuxna måste ta över myndigheterna och ordna upp det trasiga Sverige. Det ska vara tillåtet att leva och tala fritt, som den unika människa man är. Vänlighet är tillåtet liksom saklig kritik, om man inte är olaglig och förtalar någon med lögner förstås.

  • Här en bra artikel om att IQ är mått, som bestämmer tillgängliga nyttiga funktioner av en människa i ett västligt industrisamhälle utan att beröra det oinskränkta värdet på ett människoliv.
   https://juliacaesar.blog/2021/10/22/bertil-malmberg-sd-overklagar-domen-for-hets-mot-folkgrupp/
   Den nuvarande inställningen från ansvariga myndigheter för okontrollerad invandring i Sverige har blivit en farlig väg för Sveriges säkerhet. Nationen Sverige måste hålla sig inom gränsen för sin egna ekonomi och resurser. Globalism utan konsekvensmedvetande för en hel nation är ett otroligt ansvarslöst samhällsbygge.

 2. Samtidigt som SD utesluter sina trotjänare så lämnar en stor skara av SD:s väljarbas partiet. SD kommer aldrig över 20% med denna idiotiska strategi.

  18
  • Tja, men du kan bara hoppas och inget annat och det vet du ju egentligen.

   AfS kommer inte att komma i närheten av riksdagsspärren ens en gång. SD har mängder med brister men det finns inget alternativ om vi någonsin skall få någon att börja stänga kranen. Alla som röstar på AfS gör Mp och sosseriet en tjänst i det här läget. Och försenar ytterligare att det blir några åtgärder mot den vansinniga flyktingpolitiken.

   AfS kan den som vill kosta på sig om tio år när SD börjat bli riktiga pösmunkar och innehaft makten flera mandatperioder. Var realist!

 3. SD kan inte utesluta någon för att han talar sanning.
  De vetenskapligt framtagna fakta rörande IQ-nivån i olika länder, väger tyngre än domslut från en politiskt styrd domstol av första instans.

  36
 4. Finns nog lika många skitstövlar i SD som det gör i alla andra partier. Jag personligen tycker att det är för djävligt att Bertil Malmberg ska sparkas ur SD. Han är ju dömd och har fått ett straff, varför ska SD straffa honom en gång till? Är ju som att ge en unge stryk för att han stulit och sedan ge barnet en omgång stryk till för att barnet, fast att det redan straffats med stryk

  27
 5. Så trist, med ack så förväntat. SD går i medias ledband, önskar media få bort en sd-politiker, så blir det så.

  Bertil Malmberg och Mona Valter har varit i Malmö inbjudna av SD-Malmö (Magnus Olsson), de två höll en mycket uppskattad föreläsning om islam och Koranen, haditer osv för SD-medlemmar/politiker. Så, medlemsutskottets ordförande Magnus Olsson borde varit utesluten ungefär hundra gånger om, men han är en nyttig idiot så media låter honom vara……än så länge.

  Föraktar detta parti, falskt som bara den.

  Kämpa Bertil!

  26
  1
 6. SANNINGEN, får inte komma fram, för då faller ju hela den vänsterristiska myten, om allas likhet som människor. Alla måste tvingas till likhet, konformeras till det. För så säger ju det integrerade samhället, oavsett av vad som skiljer, så får det inte skilja mellan folk, ska inte skilja sig mellan folk! För så måste det vara enligt vänsterfolkets pådyvlade doktrin!!! T o m SD tvingas rätta sig efter det, för att inte skymtade som nazister och dylikt, även om det är sant. Men SANNINGEN idag är vad som makten ideologiskt anser ska vara, inte vad som är rätt, och den verkliga objektiva sanningen. Det var länge sen den fanns hos vänsteröverheten!!!

  22
 7. SD har förlorat medlemmar tidigare för att för lättvindigt utesluta, jag känner en väldigt väl, jag själv.

  35
  1
 8. Istället borde SD verka för att avskaffa lagen i sin nuvarande utformning, den är helt orimlig.

  46

Kommentera