”Jag är stolt över att vi står på rätt sida”, sa Stefan Löfven i sitt avskedstal

INRIKES. Stefan Löfven säger under sitt avskedstal att det han är mest stolt över under sin tid som partiledare för Socialdemokraterna är att partiet har stått upp för mänskliga rättigheter och demokrati. – Vi har fått ut så mycket socialdemokratisk politik och samtidigt hållit ett parti med nazistiska rötter från makten. Jag är stolt över att vi står på rätt sida av historien, säger Stefan Löfven under sitt tacktal.

Steget Efter. Det är skakigt på högerkanten.

Löfven sa även att hans efterträdare Magdalena Andersson både är skarp, smart och en duktig debattör.– Det är skakigt på högerkanten nu, säger han.

Stefan Löfven tackar även sin hustru Ulla. – Det här hade aldrig gått utan dig. Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag, säger han.

-Pettersson är inte politiker och jag har svårt att förstå vad Stefan Löfven menar med att stå på rätt sida. Jag är i varje fall glad för att jag inte står på Stefans sida. En mycket kort sammanfattning över det Stefan är stolt för…

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare. 2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2021: 39 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på över 100
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten med hjälp av justitieminister Morgan Johansson.
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

30 thoughts on “”Jag är stolt över att vi står på rätt sida”, sa Stefan Löfven i sitt avskedstal

 1. ”Vi har…” ”…hållit ett parti med nazistiska rötter från makten. Jag är stolt över att vi står på rätt sida av historien, säger Stefan Löfven under sitt tacktal.

  Ha ha ha! Vilken enorm humor Löfven egentligen har! Han är en verkligt stor humorist, som förstår det här med ironi!

 2. Magdalena Andersson dyker upp på sociala och andra medier iklädd en blå fruknäppt skjorta (=blus?) med uppkavlade ärmar och armarna i kors och under står det ”Sverige kan bättre”. Är SAP så misogynt att redan innan hon knappt har hunnit tillträda som partiledare än mindre statsminister, om hon nu blir det, börjat kampanja mot sin egen partiledare? Nu är jag visserligen en solid kritiker av fru Andersson och hennes förmågor men vi brukar väl åtminstone ge personer chansen att misslyckas.

  Eller menar SAP perioden efter ordförande Persson som efter Reinfeldt och Löfven får högsta betyg bland de tre. Inte får att det egentligen betyder något med en rabiat sverigehatare och en ovillig högst medioker som medtävlare. Men ändå.

  14
  • man vet ju att löven lider av Stockholms syndromet. när han satt på fosterhem så fick han då mycke så han började dyrka sina förtryckare. det är det som är Stockholms syndromet. och man märker även att detta påverkar drn mentala förmågan han ser inget komma. vad det än är ?
   det är ju förklaringen att miljömupparna är dom som styr och det med den minoritet dom faktiskt är

 3. Det enda som den mannen lyckats med är att misslyckas med det
  mesta som han tagit sig för,och det ska han ha beröm för.En hycklare.

  32
 4. Han är ju mäkta stolt över att hållit SD utanför maktens boningar? Är han måntro lika stolt
  över Sossarnas krypande och samarbetet med Nazzarna under andra v,k? Över det stora J som blev stämplad i alla judars pass, som var ett förslag från Sossarna i Sverige ?

  35
  • VAD ÄR DETTA?

   What happened?

   The origin web server does not have a valid SSL certificate.

   What can I do?

   If you’re a visitor of this website:
   Please try again in a few minutes.

   If you’re the owner of this website:
   The SSL certificate presented by the server did not pass validation. This could indicate an expired SSL certificate or a certificate that does not include the requested domain name. Please contact your hosting provider to ensure that an up-to-date and valid SSL certificate issued by a Certificate Authority is configured for this domain name on the origin server. Additional troubleshooting information here.

 5. Jävla tjat om nazism. Har inte idioten Löfven fattat att kriget slutade för 75 år sedan. Vill han fortsätta kriga?

  53
 6. Man är nog fan lite speciell om man kan va stolt över det moras av landet som han är pappa till, undrar om han känner sig stolt över att ha intecknat våra barn och barnbarns framtid, genom att skänka astronomiska summor så att pensionärer i Spanien o Italien
  kan gå i pension när dom är 55 år, en ålder som Svenska pensionärer bara kan drömma om när dom ska jobba tills dom är i 70 års åldern. Själv är jag stolt över att slippa hans tramsande ,men hade varit ännu stoltare om man sluppit hela partiet! För jag tror inte att
  skillnaden blir så stor med efterträdaren!

  60
 7. Stefan Löfven fortsätter in i det sista att beskylla SD för nazistiska rötter. Men glömmer bort att socialdemokraten Erik Brant föreslog Adolf Hitler till Nobels fredspris redan 1939.Tobias Boudin låter som en kongresspapegoja. Löfven grejade aldrig någon debatt mot Åkesson.

  81
 8. Om det är något parti som har nazistiska rötter så är det väl sossarna. De var ju t o m de som gav de tyska nazisterna en hel del idéer beträffande rasbiologisk forskning m m.
  Byfånen är totalt urblåst och det är helt obegripligt hur någon kan lovorda idioten.

  85
  • Ni har väl hört talas om ”Hjältarna i Telemarken”. Norrmän och brittiska agenter som riskerade sina liv för att förhindra att Tungvattnet hamnade i tyskarnas händer, för vidare anrikning och produktion av atomvapen. Så långt allt väl. Men vad hjälpte det när tyskarnas bästa kompisar, Per-Albins såssar, välvilligt ersatte den uteblivna lasten. Lydigt och underdånigt bistod man med det eftertraktade vattnet från anläggningen i svenska Ljungaverk. Måste ha känts som en riktig näsknäpp för de tappra norrmännen.
   Skäms Sverige !!!!!!!

   57
 9. Om jag fattade rätt på Rapport så sa efterträdaren: För att få bidrag måste man arbeta. Hon sa inte hur många timmar i veckan. Räcker det med två?

  På fråga om vilka arbeten så sa hon städa stränder och hjälpa till på äldreboende.

  Har vi så många stränder och hur transporteras man dit och får mat och logi och vem betalar? Plus då bidrag.

  Dessutom tycker hon att landets gamlingar ska frotteras med personal som de inte begriper vad de säger.

  Är de riktiga socialdemokraterna stolta över dessa uttalanden? Har er nya partiordförande någon aning om hur många hon talar om?

  78
 10. Socialdemokraternas nya partisekreterare Tobias Boudin började tjänsten
  med att tala förminskande om Moderaternas partiledare i sann socialdemokratisk anda.
  Han är tidigare fackgubbe som kommer kränka många även efter denna första dag
  på jobbet.
  Mycket obildat och omodernt att förminska människor som han gjorde 2021.
  Socialdemokratin fortsätter sin smutsiga människosyn som vanligt.
  Mycket pinsamma människor Socialdemokraterna.

  85
  • Har varit med ett tag, och gjorde på sextiotalet ett ”politiskt snedsprång”, i oförstånd. Kan upplysa om att socialdemokratisk humanism enbart existerar inom partiet och dess medlöpare. I grunden är de vidriga människor!

   60
  • Även deras självgodhet deras mentala skryt över vad dom gjort, javisst vi har Europas högsta dödlighet genom skjutningar o knivmord och annan jävelskap där man varit mer
   rädd om gärningsmännen än om offren, men är det något att va stolt över??

   34
 11. Självgodheten hos S är obalanserad och överdriven kan jag tycka. Det finns fler spelare än sossar, på demokratins och humanismens planhalva. Lite magstarkt tal av Löfven att bara Socialdemokratin kan bära upp människovärdet. Det kan vara humant att även tänka på svenskar vill jag gärna upplysa socialdemokratin om.

  63
  • Man blir fundersam . Är alla hästar hemma. Total avsaknad av egen politik och för att skyla över det ett ständigt hackande på andra .
   En sådan utförslöpa som Sverige befinner sig i efter 7 års vanskötsel av Stefan Löfven . Och han är nöjd .
   Börjar tvivla på att Magda kan reda ut sörjan efter dessa 7 år.
   Men vi får se .

   40
   1
 12. Den sida han talar om är möjligen skuggsidan, av den framsida han aldrig fann eftersom den är menad för personer med ledaregenskaper.

  45
 13. Kongressen har just utsett förrädaren Löfvén till ”världens bästa ledare”. Dom mår tydligen inte bra, eller så har dom inhalerat något olämpligt. Nordkorea-atmosfären gör sig tydligt påmind. Stämmer man inte in i den anbefallna hyllningskören så blir man huvudet kortare. Nu kan Stefan frottera sig bland sina likasinnade : Hitler, Mussolini, Stalin, Mao, Honecker Ceausescu och Castro. Och partiets undersåtar ser ut som fågelholkar…och applåderar lydigt utan att egentligen veta varför…Dessa vilsna sömngångare leder vårt land…och det märks, tyvärr !

  68
 14. Skoglund
  Vad finns det mer för ”klasser”?
  Bondeklassen, den kristna klassen, kostym och slipsklassen, godsägarklassen, den finska klassen, utländska klassen och de som vill ha bidrag och hög pension.

  5
  37
  • Ja också finns det klass 3 på systembolaget, pröva det så kommer du att ändra signaturen till ”MODIG”

   11
   1
 15. En socialdemokratisk statsminister som inte har arbetarklassen med sig.

  Har definitivt inte stått upp på rätt sida.

  80
 16. ”Vi har fått ut så mycket socialdemokratisk politik och samtidigt hållit ett parti med nazistiska rötter från makten.”

  Ja, han lyckades splittra ”Annielsen” och därmed hålla C borta från taburetterna?

  38
 17. Vilken jäkla hycklare! Sämre statsminister har inte funnits i detta landet och det vet det avgående rikspuckot om. Han har misslyckats med i stort sätt allt. Resten har han inte sett komma. Skattepengarna har han sprätt på skit och mutor i dysfunktionella socialistdiktaturer. Nu hoppas han få ”uppdrag” utomlands. Förmodligen för att han inte kan se en infödd svensk i ögonen. Hoppas resten av ditt liv blir skit, så du får känna på vad du gett landets riktiga medborgare.
  Du är en patetisk loser, Stefan Löfven, stick och brinn!

  95

Kommentera