Det muslimska partiet Nyans tackar Alex Schulman för hans fina reportage i DN

VALET 2022. Inför valet 2018 stod Mikail Yüksel högt upp på riksdagslistan för Centerpartiet, men han tvingades bort efter att ha anklagats för att ha dolt sitt samröre med den extrema turkiska organisationen Grå vargarna. Mikail Yüksel bildade då Partiet Nyans som bland annat vill att muslimer ska betraktas som en särskild minoritet och att så kallad islamofobi ska få en särskild brottsklassificering och ogillar debatten om att förbjuda slöjor i skolan.

Alex Schulman återvänder till Filipstad: ”I morfars bibliotek är det bönestund”

Under flyktingvågen 2015 tog lilla Filipstad emot 2 000 nyanlända. Mycket förändrades, och många protesterade när den finaste patriciervillan byggdes om till moské. Alex Schulman åkte dit och besökte moskén – där bodde nämligen en gång hans morfar och mormor. Och på kommunens trygghetsvandring fick han och Filipstadsborna möta det alla är rädda för. Eller?

Fortsättningen på Dagen Nyheter ligger bakom betalvägg, men Mikail Yüksel och Partiet Nyans är tydligen nöjda eftersom de tackar socialdemokraten Alex Schulman…

Mikail Yüksel, partiledare för Nyans där bilderna kommer ifrån.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Rebecka frrån Riks intervjuar Richard Jomshof, partisekreterare för Sverigedemokraterna om bland annat islamofobi, islamism och den stora invandringen till Sverige och hur den påverkat vårt land. Vi ska inte låta islamistiska skurkstater splittra vårt land, säger med Jomshof.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Det muslimska partiet Nyans tackar Alex Schulman för hans fina reportage i DN

 1. S har väl ett skrivet kontrakt för att kratta gångarna i Sverige åt Islam. DN, som är liberal tror jag betalar nog bra om inte Alex S. kanske har liberalt intresse. Liberalerna behöver draghjälp till nästa val och lockar säkert med sig några nya väljare. S kan nog behöva L för ny regering. Men alla borde tala om de otaligt många förnedringsrånen och våldtäkterna, som ofta drabbar svenska barn ute på gator och torg och ingen ska sluta tala om det i riksdag eller media förrän det är löst för alltid. Men vi har kanske ingen ansvarig myndighet, som vill det?

  13
  1
 2. Vad bra han var! Tur att SD finns!!! Hade de inte funnits, hade vi varit dömda till total diktatur!!!

  Rasism måste bli accepterad likväl som islam! Som en samling åsikter och värderingar! Inte som våld, hot eller skymf, men som tyckandehållning. För rasismen är också en lära. Accepterar man nationalsocialismen, islamismen och socialismen, ska man också acceptera rasismen. Och angående våld, så är det minst i rasismen! Och man accepterar ju dem de är mer våld och terror i, så…! Fast det är själva läran man ska acceptera. Just för att man ska ha samma rätt att vara rasist som nåt annat, om man inte ger sig på andra!

  För som idag kallar ju vänsterfolket allt de inte gillar för rasism. Okej, acceptera det, och ta tillbaka rasismen från vänsterristerna! OCH STÅ UPP FÖR DEN FULLT UT!!! VÅGA VARA RASIST!!!

  37
  • Eller så accepterar vi inte rasism och islam, som är rasistisk så det skvätter om det.
   Istället ignorerar man vänsterns tjafs om rasism. Eftersom ska de snacka får de först rensa rent i sitt egna hus med allt tjafs de har haft om den socialistiska övermänniskan, elimineringen av undermänniskorna i alla socialistiskt styrda länder samt förklara varför sossarna tyckte det var en bra idé att starta ett rasbiologiskt institut i Uppsala.

   10
   1
 3. En nyans av något som innebär minskad demokrati och frihet för våra kvinnor i första hand.

  Det blir intressant att se hur mycket sossarna kommer att förlora av den framtida vinsten, han punktsvetsaren siade om.

  48
  • Kanske det enda possitiva grebom 5, så slipper vi ha en massa hysteriska kärringar med osunda tankar

Kommentera