Högerextrema bland personal som ska vakta regeringen

INRIKES. Säkerhetsbolaget Avarn Security har bland annat i uppdrag att skydda riksdagen, Migrationsverket och Riksbanken. En granskning som Dagens ETC (betalvägg) gjort visar nu att flera anställda inom bolaget har kopplingar till en högerextrem miljö.

Steget Efter på regeringskansliet. Med det gamla vaktbolaget försvann både vapen och konst men det bekymrar inte ETC.

Två ordningsvakter är enligt tidningen storkunder på den nazistiska nätbutiken Midgård, och ett 20-tal anställda har den senaste tiden delat högerextremt material på Facebook.

Bland annat har en anställd uttryckt att den velat straffa en dömd brottsling med utländsk bakgrund med ”nackskott efter utvisning”.

I en upphandling av bevakningstjänster har Avarn Security fått förtroende att teckna avtal med Regeringskansliet. Avtalet sträcker sig från den 1 november 2021 och som längst över sju år.

-Pettersson vet inte vad Dagens ETC menar med högerextremister men det är troligen folk som inte håller med dem på yttersta vänsterkanten där konkursmakare och bidragstagare som Dagens ETC befinner sig.

Avarn Security

Om Johan Ehrenberg på bloggen…

Om Dagens ETC på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Högerextrema bland personal som ska vakta regeringen

  1. Nackskott eller utvisning är två bra alternativ, tyvärr ett av dessa är förbjudet det andra ogenomförbart med rådande styre.

  2. För IB var det olagligt att åsiktsregistrera personer. Nu har IB ersatts med ETC, som pysslar med samma sak. Minst av allt skall det då vara olagligt att finansiera ETC med offentliga medel, vare sig skattemedel eller pengar från allmänna arvsfonden.

    17
    • Man blir klassad högerextrem om man värnar om Sveriges bästa +Läser alternativmedia

  3. Logiskt. De är de enda som går att lita på . De huttlar inte med sina åsikter , som vänsterfolk.
    Se bara på Annie. Lurade hela Centergänget .

    25

Kommentera