Det verkar inte finnas några gränser för vansinne när det gäller att skydda utländska brottslingar

BROTTSLIGHET & FORSKNING. Överklagandenämnd: Studie om våldtäktsmän saknade tillstånd, skrev vi om på bloggen för en vecka sedan. Nu följer Katerina Janouch upp detta och berättar att chef för etiknämnden som vill åtala forskare för deras studie om utländska våldtäktsmän själv har räddat en somalisk våldtäktsman från utvisning 2019.

Justitieråd Ann-Christine Lindeblad. Justitieråd är titeln på domare i Högsta domstolen som utses av regeringen. Alltså samma regering som kritiserar Polen, Ungern och USA för att vara odemokratiska när de utser domare till HD. Pressbild

Det verkar inte finnas några gränser för politiskt vansinne när dess representanter till varje pris försöker skydda kriminella utlänningar och den misslyckade svenska migrationspolitiken. Den politiska aktivismen inom myndigheterna håller som bäst på att skörda nya offer inom den akademiska världen. Katerina Magasin kan nu avslöja att ordföranden i Överklagandenämnden för etikprövning, justitierådet Ann-Christine Lindeblad, som just nu överklagat beslutet att en forskargrupp i Lund inte ska utredas på grund av att de presenterat en studie där utlänningar är överrepresenterade i sexualbrott, räddade tillsammans med två andra högt uppsatta jurister kvar en somalisk våldtäktsman i Sverige 2019. Jag undrar vad som driver en svensk jurist att bedriva häxjakt på sanningen om migrationens baksidor, som till exempel att män från MENA-länder är överrepresenterade i sexuelbrott? Denna typ av politisk aktivism måste få ett slut. Hela vårt demokratiska system och akademiskt oberoende är hotat när jurister med tvivelaktig agenda utnyttjar sin makt för att styra forskning och göra sanningen till en rättssak.

Forskare i Sverige lever farligt när myndigheter gör allt för att dölja det faktum att utlänningar är överrepresenterade i våldtäkter och kriminalitet. Det har i alla fall fyra medicinforskare vid Lunds universitet bittert fått erfara. Deras studie, som visar att nästan 60 procent av alla dömda våldtäktsmän under åren 2000-2015 har utländsk bakgrund är anmäld till Överklagandenämnden för etikprövning.

Läs hela inlägget på Katerina Magasin…

-Pettersson säger att så långt har det gått att till och med en av Sveriges högsta jurister, justitierådet medverkar till att försöka dölja invandrarnas brottslighet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Det verkar inte finnas några gränser för vansinne när det gäller att skydda utländska brottslingar

 1. Så våldtäkt är inte synnerliga skäl?
  Frågade de den våldtagna kvinnan?

  Och så skall vi låtsas att det är superfel på rättssystemet i Polen istället…suck!

  21
 2. Från bloggen LexNoxa (Trasig Rättvisa).
  Reovisning (2018) hur Justitierådet Ann-Christine Lindeblad vid Högsta Domstolen åsidosatt svensk lag, orsaken kan vara politisk övertygelse eller mutor,…
  https://www.lexnoxa.com/p/ar-hela-hogsta-domstolen-mutad-hogsta.html

  Om LexNoxa, kort från bloggens egen beskrivning: ”Publicerar, fakta rakt upp och ner i alla artiklar med länk till källa. Vårt land håller på att duka under för dumhetskultur där idioter ges plats för att tycka och känna istället för fakta, mätdata och lag. Sverige är ett av få länder som inte har en författningsdomstol. En författningsdomstol upprätthåller ett lands författningar, lagar, och har jurisdiktion över parlamentet (riksdag). – Sverige, landet utan författningsdomstol, som får ljuga.”
  https://www.lexnoxa.com/p/omlexnoxa.html

  15
 3. Ja så blir det med Sozze trogna Hilda och Ruben i rättsväsnet
  Och de klagar på Polen som vill få bort det där
  Plus att Polens domstol nu slagit fast att Polsk lag står över EUs trams

  43
 4. Och mitt i detta kaos stiger vårt nödmynt Kronan i värde !!
  Är detta ett bevis för,att det är lika illa eller än sämre i andra,än större länder ? Står just i 9.96 mot Euron….I årtal tillbaka har kursen legat mellan 10.60-10.70….
  För Stenbock helt oförklarligt,men finns kanske någon med högre examen,som kan förklara detta fenomen ?
  Har vi kanske allt för få sedelpressar ???

  24
  • En naturlig reaktion på alla de miljarder som skickats ut i Euro zonen
   Tysakland fick en rekordhög inflation sista månaden

   22
  • Kvinnor agerar på detta viset, när ”klådan” sätter in och ”bäst före” datum är passerat.

   36
   1
 5. För min personliga del tycker jag att det är bra. De måste antingen vara väldigt säkra på att rådande ordningen kommer att bestå eller oerhört osäkra och desperata inför framtiden. Det är tondövt så att Eilert Pilarm framstår som rena Tommy Körberg och detta kommer inte att gå hem i stugorna.

  14
 6. Sverige har blivit ett dårhus som hela Europa skrattar åt. Vi blir av med den största idioten till statsminister någonsin men vansinnet kommer att fortsätta.

  64
  1

Kommentera