Så pressas Miljöpartiet och regeringen av Partiet Nyans

VALET 2022. Regeringen (S+MP) tog vid det senaste regeringssammanträdet beslut om att öka kunskapen om förekomsten av diskriminering på grund av trosuppfattning. Detta trots att Brottsförebyggande rådet samtidigt utreder frågor kring islamofobi och afrofobi. Regeringsinitiativet kommer samtidigt som det islamistiskt influerade Partiet Nyans nu flyttar fram positionerna i hela landet. Regering, genom Märta Stenevis initiativ, öppnar för en uppluckring av gränserna mellan relevant kritik av religion och islamism och diskriminering är bara ett av fler resultat att vänta, skriver Johan Westerholm på Ledarsidorna.se

Riksdagsledamoten, somaliskan och muslimen Leila Ali-Elmi som blev inkryssad i riksdagen i valet 2018 tog sig under söndagen den 17 oktober 2021 in i Miljöpartiets högsta organ var, Partistyrelsen.

”Hon har med sin bakgrund och genom arbetet i riksdagen mycket breda kunskaper inom integrationsområdet. Hon har också arbetat brett med diskrimineringsfrågorna som riksdagsledamot. Vi tror att Leila kan bidra med viktiga perspektiv till partistyrelsens arbete och att kopplingen till hennes engagemang i riksdagen kan bli gynnsam i arbetet inför och efter valet.” var motiveringen från Miljöpartiet.

Leila Elmi Ali. pressbild Miljöpartiet

2019 bodde det sammanlagt i Sverige 111 014 personer som antingen själva var födda i Somalia eller hade minst en förälder som var det. Somalier är den största gruppen utrikes födda från Afrika i Sverige år 2018 enligt Statistiska centralbyrå.

-Pettersson tycker att när det gäller Leila Elmi Ali så är det möjligt att hon är bra på integration, men hon visar det inte med sitt eget uppträdande.

För övrigt går det inte att påstå att alla invandrare begår brott, bara 62 % av unga somalier är dömda enligt dansk statistik.

Filmen: Sverigedemokraternas Henrik Vinge försöker få ett svar från Miljöpartiets Leila Ali Elmi gällande nyanländas privilegier på arbetsmarknaden. Svar uteblir tyvärr helt.

Somaliers utanförskap i Sverige är mycket stort, är det inte bättre att de åker hem?

Partiet Nyans besöker Skurup…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Så pressas Miljöpartiet och regeringen av Partiet Nyans

 1. Det finns många av sossarnas valboskap som nu väljer Nyans, det blir ett helt nytt läge. Alla nyanlända som säkrade sossarna makt finns inte längre. Vi visste att det kommer att hända förr eller senare.

 2. Mot dumheten, kämpar även Gudarna förgäves.
  Att hon finns med i partiet är för att locka sektens röster till MP.

  19
 3. Man får se det positiva att sossarna kommer att tappa massor av sina nya kärnväljare muslimerna.

  26
  1
  • Inte bara S alla de andra också, de ser imamerna till.
   Vinge har ingen lätt uppgift i hennes fråga. Men rätt svar är Dessa 1,2 miljoner som inte försörjer sig själv ska resa hem nästa månad. Då slipper de den besvärliga intrigeringen som ändå aldrig kommer att ske.

   18
 4. Fobi betecknar ofta en obetingad rädsla. Islam är en ideologi med geopolitiska maktambitioner (det världsomspännande kalifatet) och religiös förtecken. Sin blodiga (runt en kvarts miljard döda) 1400-åriga historia försöker de dölja med rent orwelliska grepp (fredens religion). En hårdför retorik från deras sida har effektivt satt stopp för närmare granskningar av deras avsikter trots att dessa framkommit med all oönskad tydlighet i högst officiella sammanhang. Det finns heller ingen anledning för ett litet land på randen till Arktis att bereda väg för den faktiska invasion som muslimska länder och ledare står bakom.

  29
 5. Det tror jag inte, att nått av våra partier gör.
  Jag tror att M och SD, kommer att få svårt att komma överens om pensioner och bidrag.

  3
  22
  • Enda räddningen för M är att sparka bedragaren Ulf och syltryggen Svantesson och tillsätta någon som vågar hjälpa till att göra det som behövs. Att någon idag skulle tänka sig rösta på M med den partiledningen är för mig oförståeligt
   Partie förespråkare som agerar utifrån hur journalister skriver är inga politiker att ha
   Fram med nya partier och personer

   12
 6. “Partiet Nyans uppvisar klara brister i sin förståelse av våra demokratiska grunder”, skriver tre talespersoner för Medborgerlig Samling. Partiet Nyans anser att Lars Vilks konstverk Nimis står för islamofobi och främlingsfientlighet och därför måste brännas ned, och att det är ett svartbygge. Nimis, skapad av en konstnär som pga mordhot för sina yttranden fick leva under konstant livvaktsskydd. Då ställer sig frågan, vill Nyans även bränna ner den moské i Älmhult som befunnits att vara ett svartbygge? Partiledaren för Nyans, Mikail Yüksel, är missnöjd med att det bara är Medborgerlig Samling som reagerat på utspelet om att bränna ned Nimis. – Medborgerlig Samling, citat: “Vikten av att bemöta och förklara utspel som vill inskränka våra demokratiska rättigheter borde engagera fler partier. Vissa partier lever i tron att man kan tiga ihjäl obekväma politiska frågor. Rädslan för att felaktigt pekas ut som främlingsfientlig när man hävdar självklara demokratiska förhållningssätt är fortsatt påtaglig. Det duger inte”.
  Hela debatt-inlägget fr. Medborgerlig Samling:
  https://nyheteridag.se/partiet-nyans-saknar-grundlaggande-forstaelse-for-demokratiska-principer/

  38
  • Med samma argument kan man bränna ned moskéer. Men det är muslimerna för korkade att fatta.

   36
 7. Trodde inte att det var möjligt att hitta större stolpskott än de som redan fanns i miljösekten men så dök Märta Stendum upp och bevisar att dumheten är bottenlös i miljösekten.

  58
 8. Bland oss vanliga svenska infödingar existerar varken rasism, nazism eller judehat. Till det är vi alldeles för väluppfostrade och hänsynsfulla. En tråkig effekt av detta är dock att vi lider av ängslighet och självförnekelse. Så den diskriminering som antyds är snarare riktad mot oss. Precis på samma sätt som forna tiders invasions-styrkor i Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Australien, etc. Infödingarna förtrycktes av “gästerna”.

  59
  • Om vi tänker efter lite är det dumt att bränna upp Lars Vilks konstverk .
   Om vi låter utvecklingen rulla på kan det användas till andra nyttiga saker och då behöver vi inte hyra in kranbilar .
   Det kanske lirar med värdegrunden och Löfvens planer .

   11
  • Mycket bra annalys. Frågan blir då finns det tillräckligt med personer som sätter ner foten i tid? Bland det sovande folket

   12
 9. Leila Ali Elmi försöker prata som en vuxen men hennes ord låter som en 17-årings i mognad och samhällskunskap.

  Inte helt ovanligt förekommande bland karriärister från förorten.

  54

Kommentera