Vad som helst men aldrig SD

VALET 2022. Inför valet 2018 drog skådespelaren Kjell Bergqvist igång ett upprop bland en massa kändisar och vänsterblivna på Facebbook – Vad som helst men aldrig SD – hundratals svenskar skrev på mot Sverigedemokraterna och många fick vara med på listan för att Kjell trodde de var mot SD. – Jag kan inte sitta stilla i båten och bara titta på, jag måste göra det jag kan, sa Bergqvist.

Nåväl, för att göra en lång historia kort så i natt mördades rapparen Nils “Einar” Grönberg i Hammarby sjöstad, i det område där Kjell Bergqvist bor så vi kan säga att Kjell lyckades, han fick “vad som helst men inte SD”…

-Pettersson undrar om Kjell är nöjd med utvecklingen som han bidragit till?

Om Kjell Bergqvist på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Vad som helst men aldrig SD

 1. Genom åren som gått har kända personer bokstavligen tävlat mot varandra, i vem som mest kan ta avstånd från SD. Nu händer det saker i svenska samhället som inte är önskvärda på något sätt, och tyvärr kommer det hända fler saker. Personer som inte uppskattat det “högerextrema” vänder då kappan efter vinden och får inse att SD har rätt på många områden.

  14
 2. Kjell Bergquist har länge varit medlem i klubben för inbördes beundran. Eftersom yngre förmågor bankar på dörren och vill in, förpassas gamlingarna till ”undantaget”, och får allt svårare att nå ut med sina ”visa” pekpinnar. Snart åker du ut bakvägen, Kjelle lelle!

  18

 3. …sumpad i stengolvet, utan fallskärm…snudd enda förklaring till varför
  lille Kjelle-pelle blev som han blev…typ samma obegripliga hat mot
  Sverige och ger Svenskheten ett ansikte utåt finns förankrad hos stor
  del av vår befolkning…må dessa själar en gång få ångra sitt vägval, ty
  denna dag som idag har de inte en susning om vad de har förorsakat
  landet Sverige
  …om de i morgon råkar äga en backspegel å kolla bakåt i tiden från
  den stundande mörka medeltid de suktat efter, kommer de då att se
  hemska ting de själva förorsakat, kommer då å grina dem i vitögat !
  Inte helkört ännu, men på god väg…klamp, klamp rakt in i fördärvet

  12
 4. Han är en lite utrangerad skådis som kämpar för att ha en plats i solen.
  Han kör en åsiktslista med kända personer. Åsiktsregistrering. En hatlista för 20%av Sveriges befolkning. Låt tanken flyga högt,i alla fall över dypölen.
  De som ska låta den fria konsten flöda i skrift och tal

  26
 5. Ett utslag av akut narcissistisk hybris. Kjelle är fullständigt övertygad om sin egen överlägsna intelligens. De han sympatiserar med och stödjer har dock bevisat att han blivit blåst.
  Fundera Kjelle lille, om du nu har påbörjat du vandring mot den plats,där alla repliker ställs inför skranket, och glömskans mörker sänker sig.

  48
 6. Kjell har gjort en klassresa.Från en uppväxt i en arbetarförort till lyxboenden i Sverige och Thailand.Från att ha varit en reko kille blev det en surmagad man som svängde rejält politiskt.Synd att han vände kappan efter vinden och utöver det ser ner på över 1 miljon människor som röstade på SD p.g.a att man ville ha en förändring från dagens nedrustning av Sverige….

  78
 7. Om man som gräddfilsfolket gillar ond bråd död och annat skit ska man inte
  rösta på SD utan på sozzar MP och C

  54
 8. Kända profiler i Hammarby Sjöstad:
  https://www.tidningenhammarbysjostad.se/profilen-1

  Text av Stefan K i ett inlägg fr. 2015. Stefan K som i många år medverkat i Petterssons blogg, skrev då följande om Kjell Bergqvist, citat; “I det svindyra Hammarby Sjöstad har han numera, inte en utan två lägenheter. Den stora har ett gigantiskt kök enligt honom själv och en helt underbar terrass med fantastisk utsikt. Dessutom har han köpt en tvårummare inte långt från hemmet. Utöver de svindyra bostäderna i Hammarby Sjöstad, har Kjelle byggt ett drömhus i Thailand och varje år gör han dessutom minst tre resor som vanliga medborgare bara kan drömma om. Fiji, Australien och Hawaii är bara några resmål han klarat av under 40 års resande. Dessutom går det ganska bra för hans bolag, Kjell Bergqvist film och teater AB.”
  https://petterssonsblogg.se/2015/09/30/kjelle-ar-forbannad/

  52
 9. Dessa s.k. kändisar är ju inte kända p.g. av sin höga intelligens precis. Dom vill bara synas just där och just då. Dom är som ett fiskstim. Nu simmar vi häråt och sen simmar vi åt andra hållet. Ingen vet varför dom simmar eller vart dom ska. En samling förvirrade stollar bara.

  102
 10. Kan inte låta bli att undra varför så många av gräddfilsfolket så ogjärna kritiserar dom gängkriminella. Vad har dom kriminella som inte vi andra har?hmm…..

  107
  • En orsak kan vara att de förser dom med de droger de tycker om att använda för att kännas sig häftiga i sin miljö
   Personer som tror att de är något speciellt bara för de är skådespelare, vad fan inbillar de sig
   Personlighets störningar på grund av att de räknas som kändisar, kändisar från vad. Spela någon roll i en fjantig film, som de skulle vara så bytydelsefullt. Om de inbillar sig att något människa i sina sinnes fulla bruk ser dom annat än pajaser som spelar olika roller så lever de i en fantasivärld.

   79
 11. Gräddfilsfolket förnekar sig inte, de lever i ett vakuum av självgodhet och fantasier att ingen är lika mycket värda som dem.

  112
 12. Jag är normalt inte en våldsam personn, men om jag hade mött kjell Bergkvist så vete fan om något hade hållit mig tillbaks från att ge idioten en fet smäll på käften, det är sådana som han plus journalistkåren som hjälpt den senildementa styret att låta landet trilla ner i avgrunden.

  132
  2
 13. Jodå varför skulle INTE Kjelle vara nöjd med samhällsutvecklingen? Han har ju inte drabbats. Vi får se vad som händer om verkligheten knackar på hemma hos honom.

  Andra har fått omvärdera sina åsikter efter att verkligheten kommit närmare. Hammarby sjöstad idag, kanske Södermalm imorgon

  141
  1

Kommentera