Wallgers vecka i Morgan Johanssons (S) Sverige

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Justitie- och migrationsminister Morgan Johanssons (S) insats i SVT:s ”30 Minuter” var ett exempel på ”politik när den är som sämst”, anser Tove Lifvendahl på SvD:s ledarsida. ”Det samlade intrycket blir bedrövligt, i sin utstuderade ömklighet”, slår Lifvendahl fast.

Morgan Johansson visar när politik är som sämst.

Widar Andersson (S) skriver på Folkbladets ledarsida att det blir problematiskt när ”politiker låtsas att de inte känner av valvinden och när de skäller som bandhundar på politiker som gjort samma sak som man själv visar sig behöva göra”.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

-Pettersson ser inte att någon nämner att minst 90 procent av gärningsmännen har utländsk bakgrund och att det urartade riktigt när Stefan Löfven (S) blev statsminister.

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare.

2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2021: 35 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på c:a 100, det nämner inte S-ministrarna.
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

Det pratas väldigt mycket, men gör väldigt lite…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Wallgers vecka i Morgan Johanssons (S) Sverige

 1. Nu släpps även terrorister lösa vind för våg i Sverige. Att någon kan vara smittade med den pandemi, som pågår blir i sammanhanget bagateller. Myndigheterna skyddar hellre rättssäkerhetslagar för brottslingar till ingen nytta för Sverige men struntar i riskerna för den svenska befolkning, som sköter de dagliga rutinerna i samhället. Inte så underligt att man blir trött på de regerande Sverigehatande partierna.

 2. Efter drygt 10 minuter orkar jag inte höra mer på Mållgan, men för en gångs skull får han följdfrågor, i SVT! det måste vara en engångsföreteelse.

  15
 3. Regerimgen SKA UT . Sanslös sandlåderetorik konstanta floskler . Dom skiter fullständigt i ursprungsbefolkningen och yror att allt löser sig av sig självt. Den sämsta regeringen någonsin.

  22
 4. Allting är bara ”fridens und fröjdens”. Därför att begreppet PROBLEM har rationaliserats bort ur ordboken. Numera är det bara den mildare formen av UTMANINGAR som gäller. Och genast får man en känsla av att ”Stefan har gjort Sverige TRYGGARE”.
  Är det detta som kallas Bondfångeri ?

  20
 5. När landet styrs av en rödgrön regering som uteslutande ser till sitt eget bästa så kan det bara gå åt helvete!

  39

Kommentera