S-politiker föreslår rivning av hus i Skäggetorp

VÅLDSVÅGEN. Skäggetorp i Linköping är ett av många multikulturella ”paradis” som de senast decenniernas massinvandring från dysfunktionella länder skapat.

Socialdemokraten och oppositionsrådet Elias Aguirre. Bild Socialdemokraterna

Nu föreslår oppositionsrådet Elias Aguirre (S) att kommunen ska riva hus för att stoppa kriminaliteten i Skäggetorp, skriver Aftonbladet.

-Pettersson är inte politiker men jag undrar om det inte är bättre att stoppa invandringen av dysfunktionella och gripa, döma, låsa in och utvisa kriminella.

Tänk er att de unga invandrare som skjuter, mördar och säljer knark idag ofta är födda i Sverige och de är ett resultat av invandringen under 1990 och början på 2000-talen.

Vad tror ni händer när 2015 års massinvandring börjar synas i statistiken och märkas på gatorna?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 thoughts on “S-politiker föreslår rivning av hus i Skäggetorp

  1. För att stävja brottsligheten måste brottslingarna lagföras. Det hjälper inte att riva deras hem.
    Varje dag, året om, skänker svenska staten 145 miljoner, av skattebetalarnas pengar, till diverse korrumperade diktatorer, runt om i världen.
    Förslag:
    Använd dessa pengar till att hyra/köpa mark i något avlägset land, vars namn slutar på stan. Bygg jättefängelse och anställ personal från platsen. Betala landet för att hålla brottslingarna inlåsta och vid liv. Inget mer. Ingen svensk lyx. Är 100% säker på att flinen hade sopats bort från deras trynen när straffet ska utmätas.

    30
      • Rivning av hus hjälper för att stävja migrationsverkets iver att placera ut folk på platsen. Eftersom inflödet inte verkar gå att stoppa pga politisk ovilja så har en del kommuner i desperation rivit hus.

  2. grebom5 – Salem – Tekniker med mer än 25 års internationell erfarenhet av arbete och bosättningar i Liberia,Tanzania,Grekland och Polen samt Indien, Bangladesh. Utöver detta många hundratusentals mils resande som zonchef för Svenska likväl USA företag.
    grebom5 skriver:

    En av de rättänkande har tänkt, men fel. Innan något rivs måste problemen flyttas ut ur vårt land.
    Det är möjligt att han förstår det men törs inte uttala det eftersom då är hans väg mot Riksdagen stängd.

    Se på dessa som inte är fega, de beskylls att vara allt från främlingsfientliga till rasister, av just de fega.

    Däremot förstår en femtedel av väljarna att de har rätt, att vara ärlig med vad du säger ger alltid framgång.

    Gäller även utanför politiken.

    23
  3. I en trappuppgång(ofta 6 lägenheter) i ett mindre hyreshus med tre våningar där det bor svenskar.
    Flyttar det in 1-3 invasiva arter i varsin lägenhet så flyttar svensken snart ut, och slitaget av huset går fort mot dyr renovering/rivning, när de andra lägenheterna fylls på med nya arter.

    Matos och musik/skrik dagarna i enda är ingen som vill ha som grannar, och nedskräpning överallt.
    Gällde redan på 60 talet.

    45
    • För att inte nämna den näst intill explosionsartade ökningen av loppor, löss, kackerlackor och diverse sjukdomar som var utrotade i Sverige eller som vi aldrig haft innan.

      Så…Socialdemokraterna…var är VINSTEN FÖR SAMHÄLLET?

      Ps. Skadedjur och brott i Sverige i dag, är en sjuk sjuk vardag, och det är DU och DIN FAMILJ som får lida!

      Tycker ni att Socialdemokraterna har gjort Sverige bra? 😡

      11
  4. Hur dum kan en såsse bli ??? Det är väl inte husen som är kriminella, utan de som bebor dem. Det var väl inte så svårt ! Bodde själv i stan på 70-talet. Många fina områden : Johannelund, Ekholmen, Vidingsjö, Berga, Ryd, Lambohov och även Skäggetorp, för att nämna några. Visst fanns det problem även då, men ljusår från dagens nivå. På 90-talet hade jag också en del med stan att göra genom jobbet. Men inte heller då var det några större bekymmer. Däremot eskalerade kriminaliteten och uppgivenheten i rasande takt i samband med med den ohämmade invandrings-boomen. Och det går icke att förklara bort hur vänstern än försöker. Men oavsett vilken tidsperiod vi talar om, så kan varken Husen eller Områdena beskyllas för att vara kriminella.

    60
  5. Är det inte bättre att skicka hem dom som bor där till sina hemländer,det måste väl bli billigare
    än att riva,och framför allt mycket tryggare att bo där.

    61

KommenteraAvbryt svar