Rösta i kyrkovalet

SVENSKA KYRKAN. Svenska kyrkan ska inte vara en kampanjorganisation för Socialdemokraterna och islamism, det ska vara en kyrka för Sverige. Med rätt politik går det att vända utvecklingen och få bukt med alla de allvarliga problem som drabbat vårt land, säger Aron Emilsson, Sverigedemokraterna.

Många av de skador på det svenska samhället som den destruktiva vänsterliberala politiken lett till kommer att ta mycket lång tid att reparera. Samtidigt är det vår övertygelse att vi kan vända utvecklingen. Också i Svenska kyrkan.

Rösta för en bättre kyrka och för ett bättre Sverige.

Socialdemokraterna blev inte glada, ”Det är en aggressiv film som visar hur SD vill göra kyrkan till en plattform för ytterhögern”, säger Socialdemokraternas Jesper Eneroth, son till infrastrukturminister Tomas Eneroth.

Jesper, som är född 1995, är sedan 2016 socialdemokraternas gruppledare i Kyrkomötet. Han valdes in som kyrkomötets yngsta ledamot i kyrkovalet 2013 och var då hemmahörande i Växjö stift. Sedan 2014 bor han i Göteborg och sedan mars 2016 är han ordförande för Socialdemokratiska föreningen i Göteborg. Han ingår sedan 2016 i socialdemokraternas partistyrelse. 2020 valdes han till vice ordförande i Socialdemokrater för tro och solidaritet.

Läs mer om SD:s film på Resumé…

-Pettersson har förtids röstat trots att jag inte är troende, det faktum att Socialdemokraterna som samarbetar med islam kallar SD ytterhöger är bara en anledning. Vill ni att islam ska få ännu större inflytande i Sverige rösta inte eller rösta på S.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Rösta i kyrkovalet

  1. Det sägs väl inget i filmen om att kyrkan ska tillhöra högern, men väl att den ska tillhöra
    Svenska folket, vilket är riktigt den heter ju Svenska kyrkan!

    12
  2. SD har varit representerade i kyrkomötet i många år nu, de har varit lika kontroversiella som en syförening på söndagar, de har lämnat walk over. Vänsteraktivisterna har istället stärkt sin makt över kyrkan.

    Vill ni ha ett rejält korsdrag på kyrkomötet, vilket behövs, rösta på AfS. Partiet utmålas av sossarna som det största hotet i kyrkovalet, de har rätt, resan att ta tillbaka kyrkan börjar nu.

Kommentera