S: Vi skulle inte ens samarbeta med SD för att rädda landet

INRIKES. I Almedalen år 2017 gjorde socialdemokraternas blivande partiledare och nuvarande finansminister Magdalena Andersson (S) flera märkliga uttalanden. Bland annat påstod hon att Sverigedemokraterna är ett farligt parti för Sverige som skulle sänka landets ekonomi. I en intervju med TV4 Nyheterna kallade Andersson SD för en oseriös aktör när det gäller att hantera landets finanser.

Magdalena Andersson Pressbild Kristian Pohl Regeringskansliet

I Aftonbladets partiledarutfrågning fäller Andersson de hårda orden. “Vi kommer aldrig samarbeta med Sverigedemokraterna”. Säg att Sverige befann sig i en djup kris. Och behövde göra något liksom väldigt viktigt för att rädda landet. Ja, då skulle man inte utesluta några konstellationer, utom med Sverigedemokraterna, säger Magdalena Andersson vid Aftonbladets partiledarutfrågning i Almedalen, där hon ersatte en frånvarande Stefan Löfven.

-Pettersson säger att socialdemokraterna låter alltså hellre Sverige gå under än samarbetar med Sverigedemokraterna, sjukt är bara förnamnet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “S: Vi skulle inte ens samarbeta med SD för att rädda landet

 1. Så yttrar sig en folkfientlig antidemokrat. Pekar återigen på hur ren dumhet har tagit över i sossehjärnan.
  Tron på att ”partiet”, har lösningar på det elände, som blivit resultatet, av den socialdemokratiska politiken, är absurd. Att strö svepande anklagelser mot ex.vis SD, är inte bara patetiskt, utan även kontraproduktivt.
  När inte ens den innersta sossekretsen har begripit detta, avslöjar den sig som mycket naiv, vilket alla sanna demokrater tackar för.

 2. Så har vi nu äntligen svart på vitt, att S liksom många andra sätter sitt parti före vårt land. Detta hennes uttalande borde ha förorsakat ett ramaskri i Media, jag minns ingen reaktion.

  Partierna har missuppfattat sin roll, vi svenskar är inte till för att hålla dem vid liv, utan de utses av oss, för att de skall styra landet mot framgång och välbefinnande.

  39
 3. “-Pettersson säger att socialdemokraterna låter alltså hellre Sverige gå under än samarbetar med Sverigedemokraterna, sjukt är bara förnamnet.”

  Ett samarbete med SD skulle även för den blindaste att Sveriges problem beror i hög utsträckning på S och MP och i viss mån även på övriga i sjuenigheten. Om S avgår minskar problemen men upphör inte. Då må vi köra Migrationsverket baklänges.

  29
 4. Så SD’s problem med Sveriges ekonomiska finanser beror på att S sitter i sandlådan och hellre låter landet gå under? Låter ju som att problemet är Margretas eget parti tycker jag.

  33
 5. Men så har dom jobbat i alla partier, Sverigedemokraterna är farliga, dock bara för deras egna partier därför att SD visar på verkligheten, och verkligheten vill dessa partier inte att
  allmänheten ska känna till. Det är inte så lite patetiskt när dom partier som alla varit med
  och skapat det skit samhälle som Sverige blivit på grund av dessa partiers sinnessjuka
  beslut, beskyller det enda parti som inte deltagit i detta onormala beteende för att vara
  farliga för Sverige?? Magdalena Andersson ger ju själv svaret att dom skiter i Sverige
  och Svenska folket, det är makten, och bara makten dom strävar efter!

  Vi ska heller inte glömma Medias roll i sammanhanget, för utan deras medlöperi
  hade aldrig politikerna kunnat bete sig som dom gjort!

  46
 6. Ja, både S och SD satsar på att höja bidrag, det kan vara en farlig politik för vår ekonomiska utveckling.

  2
  22
  • Beror på övrig politik. Tar man hit ytterligare 2 000 000 utlänningar kommer höjda bidrag ruinera riket och folket.
   Skickar vi hem 2 000 000 utlänningar finns det gott om pengar för att höja bidragen för de som behöver det.
   Gissa vem som står för vilken politik?

   42

Kommentera