Stäng

6-0 till bortalaget vid häktningar för mord, mordförsök och grova vapenbrott

VÅLDSVÅGEN. Två av personerna är häktade på sannolika skäl för inblandning i ett mord och grovt vapenbrott i Hjulsta den 31 maj 2021. Den ena av dessa två är också häktad på sannolika skäl för mord, mordförsök och grovt vapenbrott i Hjulsta den 30 augusti 2021. Den andra är också häktad på skälig misstanke för mord, mordförsök och grovt vapenbrott i Hjulsta den 30 augusti 2021.

Steget Efter

Därutöver är fyra personer häktade på skälig misstanke för mord, mordförsök och grovt vapenbrott i Hjulsta den 30 augusti 2021. För dessa personer måste åklagaren senast den 9 september besluta om de ska vara fortsatt häktade eller då begäras häktade på sannolika skäl, för det fall misstankegraden har förstärkts.

För de personer som är häktade på sannolika skäl måste åklagaren väcka åtal eller begära åtalsförlängning senast den 30 september 2021.

Utredningen befinner sig i ett mycket intensivt skede och det finns under denna och kommande vecka ingen möjlighet för åklagarna att uttala sig närmare i ärendet.

Målnummer i Solna tingsrätt B 8320-21.

-Petterson noterar att det ser mörkt ut som vanligt på de misstänktas bänk:

 • Mohamed Ibrahim Hussein, född 1995
 • Mohamed Okashe, född 2001
 • Abdullahi Ibrahim Hussein, född 2003
 • Muhsin Ibrahim Hussein, född 2001
 • Abdikarim Ibrahim, född 2000
 • Yusuf Mohamed Abdi Fatah, född 1999, saknar personnummer, behöver tolk

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “6-0 till bortalaget vid häktningar för mord, mordförsök och grova vapenbrott

 1. När jag ser dessa stackars vilsegångna pojkar undrar jag vilka fruktansvärda erfarenheter de bär på, vilka trauman undrar hur de orkar.
  Att sedan bli anklagade och dömda för något, om de gjort det som de aldrig ämnat göra.
  Vilken fruktansvärd anspänning innan de får upprättelse och skadestånd, det är ju i så fall endast pengar det är ju vår uppriktiga respekt de saknar.
  Det är så grymt att detta kan ske i världens mest utvecklade land med det största humanistiska kapitalet, ja rent av historiskt stort.

  Vi måste nu i kommande val ge våra röster till tillskyndarna av det nya Sverige VC, MPL och i viss mån S – alliansens fel – vårt stöd.
  Tänk på att om alla arbetar och betalar skatt kan vi vara 30 000000 människor ilandet, lätt som en plätt

 2. Låter som en sextett Somalier. Troligtvis handlar det om kriget mellan DP och Shottaz med diverse svansar.

  1. Kriminalpolitiken tycks vara en het potatis.När BRÅ rapporten kom så blev det ett ängsligt ojande och pipande på vissa.Tänk om den skulle användas av dom ”högerextrema ”krafterna ! Nu ser vi svart på vitt resultatet av all denna naivism och godtrogenhet och slapphet som har präglat vårt land i flera decennier.Frågan är om det någonsin går att få någon ordning igen eller om vi ska ha ett land som har blivit alla kriminellas lekstuga.Vi hade en Polis för ett tag sedan som t.o.m sitter och gråter i TV för att han känner sig totalt maktlös !Jag vill känna mig trygg i mitt eget land och inte behöva känna rädsla och oro i vissa situationer.Är det ”högerextremt ”att känna och tänka så ? Eller är det en relevant tanke ?

   1. Det kan bli väldigt svårt att få någon rätsida på deta land Maya
    Först måste de förstå vad som är orsaken och utan förstånd så blir det svårt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: