Nummer 17 fälld i Hjulsta, norr om Stockholm


VÅLDSVÅGEN. En 28-årig man hittades strax före midnatt skjuten på en parkering i Hjulsta, norr om Stockholm.

Steget Efter

Flera gärningsmän ska ha setts lämna platsen och mannen är allvarligt skadad.

Den skadade mannen är förd med ambulanshelikopter till sjukhus. Skadorna bedömdes som allvarliga. Upprörda människor samlades vid sjukhuset under natten.

En förundersökning gällande mordförsök är inledd och brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning.

Uppdatering kl. 03:25 Den skottskadade mannen har avlidit. Mannen är i 30-årsåldern och anhöriga är underrättade.

Brottsrubriceringen är ändrad till mord och grovt vapenbrott.

Ingen person är i nuläget frihetsberövad.

Polisen

-Pettersson säger att det var den tredje på två dygn. Hjällbo, Husby och Hjulsta, mångkulturen levererar över landet och nu är kulturbelastningarna förbi förra året då nummer 17 fälldes den 8 juni.

Tre personer skjutits till döds de senaste två dygnen och minst sex personer har skottskadats sedan i lördags, detta sker medan inrikesminister Mikael Damberg (S) fabulerar om att regeringen är på väg att knäcka gängen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Nummer 17 fälld i Hjulsta, norr om Stockholm

 • Kungen

  Finns det någon svensk bland förövare eller offer ?? Eller är det 100 % utlänningar ?? Samtliga borde utvisas omgående

  Gilla

 • Tre dödskjutningar på 36 timmar | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] 31 maj klockan 23.53. En 28-årig man sköts, enligt vittnen hördes minst tre skott, på en parkeringsplats i Hjulsta i norra Stockholm natten till tisdagen. Han dog senare på sjukhuset. […]

  Gilla

 • grebom5

  Invandringen gör skillnaden hemsk på en falsk och en äkta svensk.

  Gilla

 • Olof.p

  Muppen Damberg tror att han har fått ordning på dödsskjutningarna. Vilket skämt. Värre än någonsin.
  Blir det inbördeskrig ställer jag gärna upp och försvarar vårt land, som vi har fått lära oss i statens skola för att döda. Lumpen kallas det visst.

  Gilla

  • Snart fattigpensionär

   En fråga till dig som Ställer upp och försvarar landet. TILL VILKEN NYTTA. De som röstar på dessa förbannade politiker finns fortfarande kvar i landet. De kommer inte att lyfta ett finger för dig den dagen du försvarar landet.
   Sverige är förlorat. Sverige är i klass med Albanien eller vilket annat U-land som helst idag. Efter denna ”pandemi” där staten har dränerat den Svenska statskassan till förmån för utländska läkemedels/företag och andra bidrag som skall få Europa på fötter igen. SVERIGE ÄR FÖRLORAT INSE DET.

   Gilla

 • yup

  Så blev kravatten pressad ännu längre ner i halsen på Damen. Alltid skönt att politiker tar fram stora trumman när man ser en mini-förbättring på väldigt kort sikt och sedan får trumpinnen i bakhuvudet.

  Gilla

 • Maya

  Jag undrar också som sign.Inger var vår Statsminister håller hus ? Men,det är ju klart att detta är ju en elefant i rummet som inte får nämnas vid namn.Hade Svenskar börjat skjuta hej vilt och sprungit runt och knivhuggit varje dag så hade han nog varit snabb på bollen och fördömt och haft presskonferenser och visat upp….

  Gillad av 1 person

 • Inger

  Var är vår så kallade statsminister? Det är krig i Sverige och skjutningarna ökar, BRÅ hinner inte med att räkna längre, Trots detta hörs inget från de ledande, som är orsaken till allt detta. Otroligt.

  Gillad av 1 person

 • Anton AK

  Läget är hemskt och kaotisk. Importerade brottsligheten är samhällsprogrammet nr ett .Men jag försöker se det från ljusa sidan. För varje gängparasit som sjuts ihjäl sparas miljoner, ibland tiotals miljoner kr i uteblivna bidrag och och kostnader för fängelsestraff. Det är vad en gängkriminell i genomsnitt kostar. Den ultimata parasiten. Hoppas dem tar ihjäl varandra till siste man . Den behåller vi i forskning syfte.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Man får verkligen hoppas att alla inom PK-sekten som politiker, politruker, journalister, övrig mediaelit och kändiseliten nu njuter i fulla drag av vad mångfald, mångkultur och övriga floskler nu levererar varje dag i landet Absurdistan. Man kan också hoppas att förespråkarna för massinvandring inser vad de har skapat och vad som nu sker och vad som väntar framöver i vårt land.

  Gilla

  • Robert

   Problem 1 med dessa idioter är det drabbar inte dem.
   (Anna Lindh undantaget)
   Problem 2 , så länge inte 100 procent av babbarna inte begår brott så lär vi få höra ” alla är inte brottslingar”

   Gilla

 • Kent

  Med miljösekten som överrockar så kommer inget att hända i regeringen.
  Stefan Löfven var ute och provrodde den nya harpsundsekan i helgen med flytväst i en spegelblank sjö.
  Undra om han klarade att ro ekan, nog lite för komplicerat för honom också.

  Gilla

 • Pålsjö

  Skjutningar i Stockholms län 2021, länk till interaktiv karta, uppdaterad idag. Här kan du klicka dig fram till årets skottlossningar:

  RÖTT: Någon död

  ORANGE: Någon skadad

  GULT: Endast skottlossning

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/skjutningar-i-stockholms-lan-2021

  (Enligt Expressen igår, så uppger Polisen att det inom region Stockholm mellan 2012 fram tom 6 maj i år, har det förekommit 998 skjutningar. vilket resulterat i att 326 har skadats och 121 har dödats).

  Nättidningen Bulletin skriver att sedan i början av 90-talet, har naiva politiker, journalister och kriminologer återkommande ropat hej när skjutningarna minskat tillfälligt…och att: ”DN skriver t.ex. i mars 2021: ”Skjutvapenvåldet minskar dramatiskt”,…i februari sa Damberg att ”trenden är på väg att vända”…Morgan Johansson och Mikael Damberg höll nyligen en presskonferens om gängkriminalitet. Mikael Damberg kommenterar: ”Vår utgångspunkt är att denna trend ska hålla i sig över en längre tid”. Samma sak skedde också våren 2018…Morgan Johansson twittrade: ”Bra att skjutningarna nu ser ut att minska kraftigt”. Så blev det inte. Kort därefter ökade gängkriminaliteten igen, det blev nytt rekord i dödsskjutningar redan 2018 och 2020 nåddes alltså de hittills högsta siffrorna.

  Bulletin: ”En häpnadsväckande optimism”:
  https://bulletin.nu/mattias-lindberg-en-hapnadsvackande-optimism

  Gilla

  • Stenbock

   Pålsjö:
   Nu går det undan i sådan takt,att inte ens Stenbock hinner skriva ner kommentarer,kring de ”stackars döda guldklimparna”….
   Kanske även därför vår PK-press endast hinner få in några ynka rader kring Krigstillståndet ? (på undanskymd plats)

   Gilla

 • Karl

  I ett normalt land borde utlysas undantagstillstånd
  Men här verkar detta inbördeskrig vara vårt nya normalläge.
  Mycket mycket skrämmande utveckling.
  Utan politiskt engagemang.
  Visa vad du går för nu sleeping Löfven.

  Gilla

 • Robert

  Snart kommer väl damberg med ännu en intelligent kommentar typ att jägarnas vapenskåp måste göras i tjockare plåt.
  Sen så kan ni alla roa er med att om 15 år så har vi i nuvarande takt ytterligare 1,5 miljoner terrorister i Sverige.
  ”Vi håller på knäcka gängen” fan den är snart i klass med att det blir en vinst lite längre fram.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Damberg och Morgan är INTE på väg att knäcka några gäng. Och det kommer heller aldrig att ske. Bara dimridåer och fria fantasier.
  Och orsaken till deras misslyckande är relativt enkel : De har inga som helst ambitioner på att ta tag i dessa ”utmaningar”. Man stöter sig ju, som bekant, icke med sina Kärnväljare.

  Gilla

 • villervalle03

  Man börjar få kräkkänslor för varje skymf mot oss svenskar, har hållit på nu i elva år att väcka opinion, tar nu en paus, lyfter på hatten för Pettersson i sim oförtröttliga kamp i sin blogg, mot den vansinniga migrations politiken som pågår än. Salut….

  Gilla

 • Hajo

  Helikopter? Det var värst? Fint ska det va.

  Om man vill rädda dom, samtidigt spara pengar och inte riskera att helikoptern är upptagen till riktiga behövande, vore det inte bättre att öppna en klinik i Norrort som är specialiserad på kniv- och skottskador?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: