Stäng

3-0 till bortalaget vid mord på kvinna i Luleå

VÅLDSVÅGEN. En 20-årig man häktas idag på sannolika skäl misstänkt för mord. Ytterligare två män begärs häktade för inblandning i dödsskjutningen. Männen som är mellan 19 och 33 år gamla kopplas till både gängmiljön i Stockholm och Hells angels.

Under fredagen kommer tre män begäras häktade misstänkta för mord, eller medhjälp till mord, efter att en 25-årig kvinna blev ihjälskjuten på Notviken i Luleå.

Den 19-årige mannen är misstänkt för mord och sedan tidigare dömd i samma mål som den tidigare häktade 32-åringen. Enligt polisens underrättelseenhet är det allmänt känt att 19-åringen har kopplingar till Hells angels.

Den 20-årige mannen är också misstänkt för mord. Han är tidigare åtalad, men friad, för ett rån på Hertsön i Luleå. I det målet åtalades 20-åringen tillsammans med en man som kopplas till Filterlösa grabbar, en undergrupp av det kriminella nätverket Shottaz. Den mannen sköts ihjäl i Rinkeby i somras.

Den tredje mannen, 33-åringen, är misstänkt för medhjälp till mord.

Den 20-åriga mannen, som kopplas till kriminella nätverk i Stockholmområdet, häktas med fulla restriktioner. Detta innebär bland annat att han inte får sitta häktad tillsammans med andra, ta emot besök eller följa med i nyhetsmedia.

-Pettersson säger som vanligt, de misstänka är:

 • Bahnan Yusuf, 20, misstänkt för mord
 • Ziad Kohzad, 19, misstänkt för mord
 • Ali Ahmed Sabriye, 33, misstänkt för medhjälp till mord

Ytterligare 1 till 2 gubbar kan komma till och då är namnen liknande…

Luleå Tingsrätt målnummer 2229-21

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “3-0 till bortalaget vid mord på kvinna i Luleå

 1. Värt att nämna är att den 25 åriga tjej som fick sätta livet till var en svensk tjej med västerländsk bakgrund. Mångkulturen har ny skördat ytterligare ett offer. Den kulturella belastningen fortsätter för vårt land och den norra delen är på något sätt intet förskonade. Mångkulturens bakgrund kommer även breda ut sig i Norrland. Det enda sättet är att vi omgående inför en stram, restriktiv och ansvarsfull migrationspolitik med betoning på återmigration

  1. Där röstar de fortfarande på rött och tycker skåningarna är rasister för de har haft skiten i 30 år och sett vart det barkar.

 2. ”Gisela”!

  Om du har något faktaunderlag för det du skriver så är nog alla vl andra mycket intresserade av att ta del av det.

  – om inte då betraktar vi det du skriver som
  fantasier.

  Min personliga övertygelse är att det inte finns något som styrker ditt påstående.

  7
  2
 3. Det som förskräcker mig riktigt ordentligt är hur Steffes kompani som skall bidraga till våran gemensamma ekonomi ska klara att både arbeta och mörda i den takt de gör nu.

  Det måste vara både fysiskt såväl psykiskt ansträngande tänk om de inte orkar jobba till sin pension som snart höjs till 70. Hur ska de då kunna njuta sitt otium på äldre dar, om de inte får full pension.

  Jag anser detta så pass allvarligt att regeringen borde tillsätta en utredare för att kunna bemästra en sådan hotande situation, som att den del av befolkningen som bidrar mest skulle tvingas sluta före pension. Oh hemska tanke.

  10

Kommentera

%d bloggare gillar detta: