Stäng

Dulijano Saciri, åtalad för mord på kvinna i Linköping

VÅLDSVÅGEN. En 40-årig man, Dulijano Saciri, åtalades i dag vid Linköpings tingsrätt för mord på en 44-årig kvinna, Sanije Dubrani, på resecentrum i Linköping den 15 april i år. Mannen åtalas också för grovt olaga hot.

Dulijano Saciri, medborgare i upphört land. Bild från Facebook

Dulijano Saciri och kvinnan hade tidigare varit gifta och hade nio gemensamma barn. Enligt åtalet överfölls kvinnan bakifrån av mannen, som gav henne ett fyrtiotal knivhugg över stora delar av kroppen. Mannen hade planerat gärningen noggrant då han med kniv reste till Linköping där han väntade på kvinnan när hon klev av tåget.

– Det här är en tragisk och fruktansvärd händelse. Jag menar att vi har ett mycket gott bevisläge. Hela händelsen finns på övervakningsfilm och flera vittnen var också på plats när det hände, säger vice chefsåklagare Malin Axelsson som är förundersökningsledare.

Saciri var kvar på resecentrum när polisen kom och han greps därför direkt.

En person som ingrep och försökte stoppa angreppet blev utsatt för grovt olaga hot enligt åklagaren.

Flera personer försökte avbryta angreppet och en av dem blev utsatt för grovt olaga hot då 40-åringen gick mot honom med kniven och hotade honom, säger Malin Axelsson.
40-åringen förnekar brott, men han vidgår att det är han som syns på övervakningsfilmen från platsen.

Saciri har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning. Rättsmedicinalverket bedömer i sitt utlåtande att mannen inte har begått den åtalade gärningen under påverkan av en allvarlig psykisk störning. Han hade inte heller vid tiden för undersökningen en allvarlig psykisk störning. Åklagaren planerar att rättegången kommer ta tre dagar. Fem vittnen kommer kallas till rätten.

Målnummer i Linköpings tingsrätt: B 1656-21.

-Pettersson säger att ni minns kanske partiledardebatten i SVT i början på juni och att Jimmie Åkesson (SD) och Annie Lööf (C) rök ihop efter att Åkesson sa att våldet till stor del var ett importerat problem medan Lööf kände ett förakt för att SD-ledaren skyllde på invandrarna. Då hade det varit fem kvinnomord på kort tid, en av dem ovanstående, fyra av dem utförda av män med invandrarbakgrund. Annie Lööf (C) föraktar Åkesson (SD) för att han säger sanningen, jag föraktar männen som mördar och Annie Lööf som blundar för verkligheten.

Annie Lööf (C) känner förakt för dem som säger sanningen men föraktar inte brottslingarna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Dulijano Saciri, åtalad för mord på kvinna i Linköping

 1. Lööf föraktar med andra ord verkligheten då som jag förstår det. Var det inte samma Lööf som ville ha en migration på 30 miljoner? Kanske är det först då Rööv…förlåt Lööf vaknar ur sin dvala och inser vilken skadlig politik hon står bakom.

 2. För tre år sedan presenterade Annie Lööf sin självbiografi, en bok (300 sidor!) med titeln ”Sanningens ögonblick” i vilken hon har en del att säga om ledarskap, ”i synnerhet sitt eget”, som Pettersson uttryckte det. Eller som en recensent i Dagens Arena sammanfattade: ” Den handlar mest om jaget Annie Lööf, hur hon fungerar som ledare, bestämmer och ställer till rätta”. Och i ett annat forum (i Det Goda Samhället: ”Man får hata Annie Lööf”) tyckte någon som läst hennes bok, att det var en fantastisk beskrivning av en psykopat, högt stående över oss andra, och att ”boken är det närmaste vi har i Sverige som liknar Mein Kampf. – hon är den slutliga lösningen”.

  Om ”Sanningens ögonblick” i Petterssons blogg:
  https://petterssonsblogg.se/2018/11/29/sanningens-ogonblick/

  10
 3. Fler än Stenbock som har svårt att läsa och uttala de dagliga namnen,på våra ”svenska” kriminella ?
  Nåväl bredden tycks var uppfylld med zigenare, islamister och afrikanska niggrar !!
  Pettersson tycks ha blivit specialist på att kunna stava de exotiska namnen,på kuppen !!

  13

Kommentera

%d bloggare gillar detta: