Våldtäktsaraben Damir Al-Ali fick 840.000 kronor, fortsätter begå brott i väntan på utvisning

BROTTSLIGHET. Den dömde våldtäktsmannen Damir Al-Ali, som fick 840.000 kronor i skadestånd efter att man missbedömt hans ålder har, sedan han släpptes på fri fot, fortsatt att begå brott i väntan på utvisning till Syrien.

Damir Ali-Alis 14 månader i fängelse är värt 840.000 kronor.

Under våren 2017 utsattes två kvinnor för våldsamma våldtäkter i Malmö. Två bröder dömdes till fängelse och utvisning för brotten.

Men nyligen stod det klart att en av männen, som nu är 20 år gammal, var under 18 år när han begick en av våldtäkterna. Han beviljades därför ett skadestånd på 840.000 kronor eftersom han fått ett för hårt straff för sin ålder. Nu visar det sig att mannen, i väntan på utvisning, fortsatt att begå brott.

När Högsta domstolen justerade mannens ålder och han släpptes ur fängelse skulle han ha utvisats till Syrien där han är medborgare.

Men på grund av det rådande säkerhetsläget i landet har 20-åringen beviljats skyddsstatusförklaring och han inväntar därmed fortfarande utvisning. 

I en granskning genomförd av Aftonbladet står det klart att mannen, sedan han släppts på fri fot, begått nya brott.

Så sent som i juni vistades mannen på allmän plats med kniv och fick därför ett strafföreläggande och dagsböter. Samma månad påträffades han även drogpåverkad, med Tramadol, kokain och cannabis i blodet, av polis.

Mannen nekar själv till att han skulle ha varit påverkad av narkotika. Förhandlingen i ärendet väntas hållas den 8 september.

-Pettersson säger att flatheten är monumental. Våldtäktsaraberna ska naturligtvis sitta inlåsta i väntan på utvisning, vill de inte det så kan de resa hem frivilligt…

Om Al-Ali på bloggen…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Våldtäktsaraben Damir Al-Ali fick 840.000 kronor, fortsätter begå brott i väntan på utvisning

 1. Talibanerna kan ta emot Våra afghaner såg jag Även brottsdömda vilket gyllene tillfälle bara slå till

  17
 2. Stackars ensamma ”lilla barn”… Statstelevisionen, 7 klövern och övrigt drägg kommer säkert att säga att det är Sverigedemokraternas fel att han gör som han gör – och därför får det arma ”stackars barnet” mer pengar…

  21
 3. Det är typiskt att de värsta kriminella alltid hänvisar till ”mänskliga rättigheter”. Denne omänsklige gauner vet inte vad mänskliga rättigheter är. Han är ett monster. Det är bara skitsnack (ursäkta uttrycket) att det är det svåra säkerhetsläget i Syrien som gör att utvisningen inte fungerar. Semestern i Syrien fungerar bra för dessa s.k. flyktingar.

  30
 4. Absurdistan, landet där de kriminella omhuldas och anses ge god avkastning till samhället på sikt.

  Landet som spenderar miljarder på de som styr och ställer medans skattebetalarna i sin förtvivlan gastar,

  ”va fan får vi för pengarna?”

  36
 5. Det är TUR att han inte har hunnit bli svensk medborgare. Då hade det varit kört att få honom utvisad från Sverige

  35
 6. Jag skulle inte heller sluta ett så lukrativt jobb.
  60 loppor i månaden fritt från utmätning , och inte behöver man betala skatt på beloppet , så man slipper bidra till den skenande invandringen .
  Dessutom fri bostad , mat och tillgång till fri träning och läkar/tandvård.
  Om drygt 60 månader har jag fått ut 840.000kr i pension .

  36
 7. Den 1/10-22 är ett av de första jobben som den nya regeringen ska göra att sparka generaldirektören för Migrationsverket som motarbetar det svenska folket. Syrien är ett säkert land och det går alldeles utmärkt att resa dit. Så det går även alldeles utmärkt att skicka hem syriska medborgare. Vad de gör i Syrien är deras problem men jag skulle rekommendera Damir att ge fan i att bryta mot lagen i sitt hemland, det är lite mer jävlar anamma och mindre puttinuttande med kriminella där.

  51

Kommentera