Stäng

Afghan efterlyst för våldtäkt och på 13-årig flicka i Österrike greps i London

VÅLDSVÅGEN & INVANDRING. Jag vill inte ha denna sjuka ideologi i Europa, sa den 34-årige österrikiska kanslern Sebastian Kurz efter mordet på en 13-årig österrikisk flicka som nyligen begicks av fyra afghanska asylsökande.

Leonie, 13 ÅR, drogad, våldtagen och mördad av fyra illegala afghaner. Foto: Privat

13-åriga Leonie, hade gått ut en fredagskväll i slutet på juni för att träffa en tjejkompis men kom aldrig hem. Hennes döda kropp hittades vid ett träd. Leonie hade blivit drogad och våldtagen upprepade gånger innan hon mördades och kroppen dumpades.

Fyra afghaner är misstänkta, tre har 16, 18 och 25 år har gripits av polisen. En fjärde, 22-årig afghan, var på fri fot men jagades med en europeisk arresteringsorder.

Samtliga afghaner hade fått avslag på sina asylansökningar och uppehöll sig i landet illegalt. Den efterlyste 22-åringen har rapporterats till polisen vid sex olika tillfällen sedan 2016 misstänkt för brott som misshandel, narkotikabrott och häleri. Han släpptes ur fängelset i början av 2021 efter att ha avtjänat ett nio månader långt straff, skriver RTL.

Nu rapporterar Daily Mail att den fjärde afghanen gripits i London.

-Pettersson undrar om afghanerna och andra reser omkring inom och utom EU som de vill? Och gör de det borde de kunna åka hem också…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Afghan efterlyst för våldtäkt och på 13-årig flicka i Österrike greps i London

 1. Europas länder och dess gränskontroller är obefintliga. För kriminella är det inga svårigheter att fixa papper på vem man inte är, och Sverige är sämsta exemplet där vem som helst med krigsförbrytelser eller kriminalitet kan slinka in och bli registrerade på falska identiteter. Att söka asyl och identitet i flera länder samtidigt är lättaste sättet att hålla sig undan Europas poliskårer då väldigt få eller kanske inga samkörningar görs mellan ländernas brottsregister, Europol får inte stanna upp för att de fick en framgång, det behövs betydligt mer medel, eller varför inte internationella migrationspoliser på våra gator, med bara en uppgift. Kolla allas identitet.

 2. Nu när den 5:e, 6:e eller 7:e omgången av Afghanistans eviga inbördeskrig drar igång kan man anta att ytterligare några miljoner afghaner söker lyckan på annat håll. Det är heller inte otänkbart att Putte och hans centralasiatiska diktator-kompisar kan tänka sig att slussa några tusen till den finska gränsen om det gynnar honom.

  Och på annat håll faller Libanon ner i ekonomisk kollaps då politikerna saknar både kompromissvilja och verklighetsförankring, och där en av statens största utgiftsposter är bensinsubventioner. När man importerar 30-40% av de kalorier som konsumeras (+100% av all energi) och i det närmaste saknar export, gör det väldigt ont att få slut på hårdvaluta. Så man kan anta att ytterligare några miljoner libaneser kommer söka sig ett bättre liv någon annanstans.

  11
 3. Afghaner har blivit som Medeltidens pester,i hela Europa !
  Sedan får vi inte hellre glömma,alla andra parasiter som överflyglar oss…

  34
 4. Sebastian Kurz kanske borde fundera över hur personer med avslagen asylansökan kan fortsätta uppehålla sig i landet. Och Boris Johnson kanske borde fundera på hur internationellt efterlysta kan komma in i ett land med en fast förbindelse till övriga världen.

  Vi står inför ett vägskäl, antingen börjar vi neka utomeuropéer asyl eller ens söka asyl och returnerar de som redan smitit in eller så får vi vänja oss med massövervakning à la kommunistdiktaturer. För mig är valet enkelt. För våra barns skull.

  46
 5. Svenska myndigheter laddar nu upp för att ta hit fler Afghaner.
  Märkligt att de dyker upp så ofta vid brott?

  44
 6. Bara söka asyl, asyl asyl asyl – var du vill när du vill.

  Gör du något kriminellt, bara åk till nästa land och sök asyl.

  Nagel trång asyl, fotsvett asyl, mamma är dum asyl, gillar inte din granne asyl.

  Allt och alting är numera asylgrundande, och sök hur mycket du kan vill och orkar.

  Livslångt allinklusive för flera dig i flera länder, för hela släkten, byn ja hela landet!

  48

Kommentera

%d bloggare gillar detta: