Stäng

18 reaktioner på “Alla partier som suttit i regeringsställning bär ansvaret

 1. Hur länge kan svenska folket acceptera denna utveckling styrd av sossarna, eller är vi svenskar så dumma så vi inte förstår. Idag fungerar ingenting längre. Det är tur att vi inom sjuk-och äldrevård har så ansvarskännande personal med empati. Detta gör att det fungerar något så när. Det saknas personal överallt, och våra politier skänker bort våra inbetalda skatter till EU som inte förstår något. Politiker vet att vi människor är icke förstående vilket politikerna utnyttjar. De styr oss människor till att bli dumma det ser vi ju bara hur de missköter utbildningen för våra barn. Politiker är dagens adel, vilket är åt helsike. Fy sjutton.

 2. inte jubelidioterna i alla regeringars fel, felet ligger hos
  Jubelidioterna bland Svenska folket…sluta tjafsa, försök ist
  inse detta i en av de få celler ni förh.vis har i behåll !?

 3. Stefan Sauk fd Wernström talar klarspråk, alla som sagt ja till denna obefogade och ogenomtänkta politik som förstör vårt land samt de som lagt sina röster på fel parti är ansvariga.

  13
 4. När PK ej längre ser att Ondskan är deras granne, så går den inte skylla på ett visst parti som SD, men som SAUK säger
  Det är samtliga sittande regeringsspartier som är dem som har anvaret för detta
  Och för att de bara låter allt passera utan åtgärd eller för att det finns undantag till höger och vänster
  men vem fan tycker synd om svensken?
  Eller de nykomna som undrar var de hamnat??
  I korseld från gangster när de är ute med BARNEN!!
  Okey är detta det sverige politiker vill ha , så sparka dem och ta i från dem allt som har med politik att göra och sätt dem på bar backe.
  så vi kan få tillbaka Vårt Land.

  32
 5. Fråga dem ni möter och diskuterar med, om de verkar lojalt inställda till den nuvarande drivna politiken och synen på mångkulturen.
  Be dem precisera !
  VAD ÄR DET FÖR MÅNGKULTUR NI VILL HA ?
  Jag har provat så många gånger, och svaret blir alltid ungefär det samma.
  …hmm mummel, mummel

  40
 6. Kan inte säga att jag instämmer i hur vissa kritiska kommentarer tas bort från denna blogg. Om det är rena troll som skriver så visst, men om det bara är någon som alldeles nyss vilken påstår att Pettersson samarbetar med gammelmedia (vilket jag såklart inte håller med om), så bemöter man inte sånt genom att radera påståendet, man gör det genom att ifrågasätta deras argument. Vad är det som annars egentligen skiljer detta kommentatorsfält, från det i slaskmedia?

  42
  2
  1. Den svagbegåvade mupp som skriver det du avser och annat på bloggen är samma person. Muppen har hållit på i flera år och skriver mängder med kommentarer varje dag. Ska jag bemöta alla kommentar som ofta är exakt lika men alltid lika lögnaktiga och med olika alias skulle jag inte ha tid att driva en blogg.

   Risken är i stället att jag ledsnar och gör det svårare att kommentera, detta tack vare en feg, svagbegåvad mupp.

   31
   16
   1. Är det ett rent trollande, så visst ska det raderas, precis som jag skrev förut. Men är det anklagelser som på ett enkelt sätt kan bemötas och därmed visas felaktiga, är det alltid bäst att göra så isf att bara tysta. Därmed inte sagt att det alltid är du som behöver göra det, tror du sätter alldeles för lite tilltro till övriga läsare här. Kommentarer som dessa får alltid en massa ”tummen ner” av andra och besvaras sedan ofta på det sätt de förtjänar. Vad spelar det för roll vad han påstår, om i princip alla här vet att det är felaktigt?

    Sticks and stones may break my bones. But words shall never hurt me.

    27
    2
   2. Jag vet inte om det är en han. Muppen använder både kvinnliga och manliga alias och det spelar stor roll vad den påstår, en del är vidriga och olagliga. Det hen påstår om mig är det lindriga. Den är för oseriös för att vara på bloggen.

    12
    11
   3. Är det vidrigt eller olagligt ska det såklart raderas, har redan skrivit två gånger här att trollande är en helt annan sak. Har sedan inget mer att tillägga egentligen, redan sagt allt jag ville säga..

    18
    2
  2. Michael!
   Du är helt rätt på problemet, för yttrandefrihet skall gälla oss alla, och får vi som törs bemöta dårarna fortsätta så endera ger de sig eller blir som oss.

   1. Yttrandefrihet gäller mot staten. Alla får starta en blogg, tidning eller TV-bolag. Men där bestämmer varje ägare vad som publiceras.

    På den här bloggen är det jag som bestämmer och jag tolererar inte grovt ovårdat språk, andra vidrigheter eller rena olagligheter.

    Jag är dessutom allergisk mot muppar som byter alias vid varje kommentar.

    Jag har varit på drygt tio rättegångar för skriverier på bloggen och blivit fälld två gånger, det blir säkert fler men jag vill inte bli stämd varje vecka för vad andra skriver.

    5
    4
 7. Hela förbannade 7 klövern inklusive Palme det var han som önskade mångkulturen nu ser vi resultatet Skjutningar Våldtäkter Bedrägerier Sprängningar Knivskjärningar Rån Misshandel Mord Bilbränder Skolbränder Stölder mm. Fredrik o Stefan såg till att Palmes politik kunde realiseras…….

  65
 8. Läste precis artikeln ”Vi ska vara stolta över massinvandringen” i Samnytt, moderaternas senaste utspel i invandringsdebatten och slogs av att i 3 av de 5 tweets vilka refereras till där, används orden ”på riktigt”, ord vilka Jimmie på senare tid använt flitigt. Verkar som M anlitat någon kommunikatör som tror att det är enstaka ord vilka lockat fler o fler väljare till SD och inte den uppriktighet vi väljare måste se bakom dessa ord.

  55
  1. Enligt Wikipedia har denna 40-åriga drönare haft hederligt lönearbete mellan 2002–2003 samt mellan 2009–2014. Välvilligt räknat sju år!

   13
 9. ”Alla partier som suttit i regeringsställning bär ansvaret”

  Samt deras stödpartier; C, L och V. Jag vill dock inte skylla på dessa partiers väljare då majoriteten utav dem inte haft en aning om vad som föregått. Men, nu när till och med PK-media med SVT och SR visar upp gängkriminalitetens fula tryne är det inte längre ursäktligt att rösta för Sveriges och det svenska folkets undergång.

  Repatriera mera!

  67

Kommentera

%d bloggare gillar detta: