Jag vill inte ha denna sjuka ideologi i Europa

ISLAM. Under rubriken “Jag vill inte ha denna sjuka ideologi i Europa” har det stora tyska mediet “Bild” gjort en intervju med den 34-årige österrikiska kanslern Sebastian Kurz. Orsakerna är de många afghanerna på väg mot Europa, liksom det brutala angreppet och mordet på en 13-årig österrikisk flicka som nyligen begicks av fyra afghanska asylsökande.

Leonie, 13 ÅR, drogad, våldtagen och mördad av fyra illegala afghaner. Foto: Privat

Så här börjar intervjun: ”Jag vill inte importera denna ideologi till Europa. Vi kan inte lösa Afghanistans problem genom att till stor del stänga in många människor i Europa som 2015. Vi måste förbättra situationen på plats. Om folk flyr anser jag att grannstater som Turkiet eller säkra delar av Afghanistan är bättre än att de alla reser till Tyskland, Österrike eller Sverige. Rätten till asyl var tänkt som en rättighet för individen om någon förföljs religiöst eller politiskt. Det var inte tänkt som en rättighet för hela länder eller regioner att ge sig ut och sedan välja ett land i Europa och säga: Jag vill bara åka till Tyskland. Det var inte meningen.”

Läs vidare på Snaphanen…

***

TIDIGARE Islam vårt största utländska hot, men S, MP och V är emot att bekämpa terrorn

ISLAM. Redan under 2006 krävde Islamska staten politisk och religiös kontroll över stora delen av den muslimska världen med start i Levanten, som omfattar Jordanien, Israel, Palestina, Libanon, Cypern, och ett område i södra Turkiet. IS gjorde anspråk på Bagdad, al-Anbar, Diyala, Kirkuk, Saladin, Ninawa och delar av Babil. De gick in i Syrien 2013 och kraven ökade. 

Kalifatet, Islamska statens, mål i första hand, som beräknades uppnås till år 2019. 

Den 19 oktober 2009 skrev Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson en debattartikel på Aftonbladet att islam är vårt största utländska hot. Då satt inte SD i riksdagen och inte många tog honom på allvar.

Sverigedemokraternas partisekreterare och riksdagsledamot Richard Jomshof lämnade in en motion om terrorresor i oktober 2013, även den tidigare riksdagsledamoten Staffan Danielsson (C) var tidigt ute. – Det var livsfarligt att lägga fram ett sådant förslag på den tiden, säger Danielsson.

Sverigedemokraterna har som ensamt parti stridit för aktiva antiterrorlagar i många år. S, MP och V har varit emot hela tiden. 

I april 2016 skrev justitieminister Morgan Johansson (S) en debattartikel i DN: ”IS terror måste få ett slut och jag är övertygad om att organisationen kommer att besegras. Frågan är hur lång tid det kommer ta och hur många människor som kommer att drabbas innan dess”. Ändå har Johansson (S) arbetat mot bra förslag.

I riksdagen har det lagts motioner, en 2013/14 upp, fyra från 2014/15, nio från 2015/16 och tio från 2016/17. Ingen av dessa riksdagsmotioner kommer från Vänsterpartiet, Miljöpartiet eller Socialdemokraterna. I stället är det främst SD, följt av L, C, KD och sist M som är avsändare.

Justitieminister Morgan Johansson (S) har aktivt arbetat mot terrorbekämpning, men även Beatrice Ask (M), som var justitieminister fram till 2014 har ett ansvar.

Läs: S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

-Pettersson misstänker att förslagen röstades ned för att Sverigedemokraterna låg bakom eller lämnade stöd till andra förslag.

Nu tjafsas det om att det tar för lång tid att ändra lagen om medborgarskap så det är meningslöst. Det verkar som en del politiker och journalister tror att problemen försvinner för att man skjuter upp besluten.

Och kanske det mest intressanta ett samarbetsavtal från 1999 mellan Socialdemokraterna och Sveriges Muslimska råd. Läs hela Sveriges Kristna socialdemokrater, Broderskapsrörelsen och Sveriges muslimska råd. Rapport 4/99. 

-Jag säger säger bara att om ni vill att islam ska breda ut sig ännu mer i Sverige så rösta på S och Stefan Löfven i höstens kyrkoval och riksdagsvalet hösten 2022. Själv tycker jag att de muslimer som inte kan hålla sin ideologi privat ska flytta till något av de drygt 50 muslimska länderna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Jag vill inte ha denna sjuka ideologi i Europa

 1. Kurz är en av de bästa politiker i Europa. Vi behöver en sådana man som statsminister inte den varelsen som vi nu har

 2. I Sverige har det för ofta nu legat det ena hindret efter det andra för att göra nödvändiga förbättringar och lagändringar för att skydda landet mot kriminalitet och hot mot den kvarvarande demokratin. Det är som vanligt bara fördröjande manövrar från regeringspartierna för att slippa ta konkret ansvar, Därför är det viktigt med ett extraval så fort, som möjligt. Mycket skada hinner de göra annars.

  14
  • Sebastian Kurz – så ung och så klok – många europeiska politiker (först och främst svenska) kan ta honom som ett lysande exempel.

   10
 3. Ja nu “skäms” den korrekta Pressen p.g.a. Kurtz klara uttalande. T.o.m. Kronen från Wien,”är tveksam” över hans klara direkta uttalande,över de “stackars islamisterna”
  Stenbock är positiv o. glad,eftersom denna Statsman allt sedan han tillträdde,har fört en rakt o vettig politik för Österrike.
  En som däremot vrider sig i smärtor,är 4:e Rikets diktator Merkel. 🙂

  47
 4. Sebastian Kurtz är en ung och klok ledare jämfört med jubelåsnan som vi har begåvats med.

  60
  1
 5. Islam är inte förenligt med mänskliga rättigheter och demokrati, anser den mellanstatliga organisationen Europarådet (vilken inte är EU-ansluten). Europarådet säger följande: “Församlingen anser att de olika islamiska deklarationerna om mänskliga rättigheter som antagits sedan 1980-talet, samtidigt som de är mer religiösa än lagliga, inte lyckas förena islam med allmänna mänskliga rättigheter, särskilt i den mån sharia är deras unika referenskälla. Detta inkluderar 1990 års Kairodeklaration om mänskliga rättigheter i islam, som, även om det inte är juridiskt bindande, har symboliskt värde och politisk betydelse när det gäller mänskliga rättigheter enligt Islam. Församlingen är också mycket oroad över det faktum att sharialag – inklusive bestämmelser som är i strid med konventionen – har tillämpats, antingen officiellt eller inofficiellt, i flera av Europarådets medlemsstater eller delar därav.”

  https://www.document.no/2020/04/26/europaradet-islam-er-ikke-forenlig-med-menneskerettigheter-og-demokrati/

  42
 6. Absolut, de har ju “rätt” värdegrund enl. feminizter, MP-idioter och alla PK-asrlen. Så nu är det dags för asen att ge sig på Österrikes förbundskansler…

  43

Kommentera