Afghaner är mönsterinvandrare och bär upp Sverige

INVANDRING. Isobel Hadley-Kamptz, född 21 juli 1976, är journalist och författare från Dalarna, uppvuxen i Ludvika. Hadley-Kamptz är verksam som krönikör på Dalarnas Tidningar och är även frilansskribent. Hon har tidigare skrivit på bland annat Dagens Nyheters och Expressens kultur- och ledarsidor och skriver regelbundet krönikor i Syre, med mera, skriver Wikipedia.

”Det finns också, föga förvånande, en stor skillnad mellan dem som just fått ideella fosterfamiljer och dem som inte fått det i hur väl man klarat sig. Faktum kvarstår ändå att de som grupp integrerats fantastiskt bra. Det förändras liksom inte av ett vedervärdigt dåd i Vetlanda”.

-Pettersson skulle gärna vilja att ”journalisten” redovisade ”Faktum kvarstår ändå att de som grupp integrerats fantastiskt bra” den statistiken.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Afghaner är mönsterinvandrare och bär upp Sverige

 1. Okey då säger vi att afghaner är mönsterinvandrare och bär upp Sverige, men om så är fallet måste ju någon annan grupp av invandrare vara det motsatta och en belastning för vårt land så vilka är det då som vi med gott samvete vi kan göra oss av med?

  21
 2. Efter ”besöket” av den knivhuggande afghanen så är man nog av en annan uppfattning i Vetlanda!

  32
 3. Valet är fritt och helt och hållet ditt eller ert, men varför då inte testa att semestra i det underbara och exotiska Afghanistan?
  Ta dock inte med någon bikini då du / ni har mer nytta av en sopsäck då kvinnor inte får visa minsta lilla hud i detta land!
  Trevlig semester!

  13
 4. Har människan ingen självbevarelsedrift? I alla fall om man ska tro grävarna på Flashback.

  12
 5. Vilken dåre! Inte undra på att det ser ut som det gör i Sverige men hon bor väl i en gated community för verkligheten vet hon inget om

  36
 6. Att påstå att ”Afghanerna är mönsterinvandrare och bär upp Sverige” är lika dumt som Erik Ullenhags (L) påstående en gång i tiden då han sa att det var romerna som byggt Sverige!

  Rörande det faktum att just afghaner dras till Sverige likt flugor till en sockerbit förefaller ju varken intressera eller förvåna någon!

  Men den invandringsvurmare som granskar en karta finner då att ”våra” afghaner hade haft hälften så långt till Thailand som till Sverige om de valt att ”fly” i motsatt riktning!
  Att någon sedan ”tillåts att fly” genom 10-12 säkra länder innan man finner det passande att söka asyl är mer än sinnessjukt!

  Eftersom jag älskar liknelser så följer här en eller närmare bestämt två!
  Lek med tanken att du bor i Stockholm och att din bostad plötsligt fattar eld, vart flyr du då?
  Om du fungerar som vanligt folk så springer du då förmodligen över gatan till någon granne.
  Om du däremot hade fungerat som dem ”flyende” och asylsökande afghanerna så hade din flykt från din brinnande bostad slutat först när du tagit dig in i Finland!

  Liknelse två: – Om du håller öppet hus för att du fyller 50 år och då råkar få in gäster som börjar leva jävel och vandalisera din bostad, vad gör du då?
  Friska och normalt tänkande människor slänger då självklart ut dessa ovälkomna inkräktare!
  Man undrar därför: -Varför inte landet Sverige agerar så när främmande utländska våldsverkare kommer på besök?

  47
  • Har aldrig tidigare kommenterat mina egna kommentarer eller inlägg men glömde att nämna att jag för några år sedan polisanmälde Gränspolisen i Stockholm för att dem då inte utvisade dem tusentals afghaner som då ”demonstrerade” mot sitt utvisningsbeslut i centrala Stockholm!
   Det tog bara ett dygn innan jag fick ett brev från ”Åklagarmyndigheten i Malmö” vilket upplyste om att Stockholmspolisen inte hade begått några fel!
   Enligt åklagare jag före min polisanmälan talat med så var då dock polisens agerande ett brott mot ”Tjänsteplikten” då den stående orden då var att finna, gripa och utvisa illegala invandrare!
   Googla gärna ”Hornbrink anmäler gränspolisen eller polisen” så borde detta dyka upp!

   29
 7. När nu Afghanistans ambassadör i Stockholm säger att man inte vill ha tillbaka de afghaner som finns i Sverige, så borde man ju kanske inse att dem kanske inte är så bra för samhället som vissa vill göra gällande!

  48
 8. Hade vi inte haft en miljon värdelösa muslimer och araber hade det funnits plats för afghanerna. Jämfört med araber fungerar dom nog bra. Men nu är det snart fullt i Sverige, om vi vill ha lite svenskhet kvar.

  24
  4
 9. Allmänt sett kan man inte lita på journalister och bara några av dem är kritiska och sakligt skickliga, menar professorn i civilrätt; Torsten Sandström, och skriver, citat: ”den stora majoriteten av Sveriges journalister är eländiga åsiktsvrängare. Problemet är att dagens svenska medier i huvudsak inte presenterar oberoende fakta och nyheter. Nästan alla reportage färgas av vänsterns ideologi – ofta i smyg, men inte sällan mer rakt på. Så när vi öppnar en tidning – eller knäpper på SR/SVT – så utsätts vi alla för ett åsiktsflöde som vill tala om för dig och mig vad vi ska tänka och tycka. Detta är läskigt med tanke på att bara några tusen journalister får så stor makt över en befolkning på omkring 10 miljoner. För Jök-boets partier är denna åsiktspåverkan smaskens. Alltså vänsterpropaganda som du och jag själv betalar för!”

  ”Därför kan du inte lita på journalister”:
  https://anti-pk-bloggen.se/2020/09/23/darfor-kan-du-inte-lita-pa-journalister/

  37
 10. Hon följer kanske inte nyhetsmedia.

  Hur stor procent av afganerna är muslimer?
  Hur många an våldsbrotten har utförts av muslimer?

  Koranen:
  9:123
  ”Make war on the infidels living in your
  neighborhood!”

  8:60
  ”Muslins must muster all weapons to terrorize
  Infidels!”

  – visst är muslimerna välkomna ?
  – känns tryggt att de massavlar ny generation!

  38
 11. 45 år gammal kvinna borde kunna skaffa inhemsk älskare. Kanske är hon bara intresserad av ”små”pojkar med mörkt skin. Möjligtvis är hon anskrämlig och ser sina skyddslingar som sista utvägen.
  Verklighetsuppfattningen är en smula skev. Men hon anser tydligen att Sverige mår bra av mord, våldtäkter, rån, misshandel, narkotikalangning, bedrägerier och så vidare. För att inte tala om de enorma kostnaderna, som vältras över skattebetalarna.

  49
 12. Förmodligen en utsvulten metoo-aktivist, som börjar inse att det kanske är kört i sänghalmen om de villiga fotsoldaterna riskerar att droppa av.
  När det gäller den ekonomiska kalkylen, så drabbar den skatteslavarna hårt…Mycket Hårt !

  57
 13. Isobel Hadley-Kamptz är ingen mönsterjournalist, som bär upp landet Sverige.

  Hade hon varit det. Så hade hon verkat efter pressetik och haft koll på fakta och verklighet.

  Tro och naiva känslor, är ingen bra grund för det opartiska journalistiska yrkets heder.

  54

Kommentera