Stäng

Det är de unga afghanerna som bär upp landet

INVANDRING. Isobel Veronica Marie Hadley-Kamptz, är en svensk journalist och författare från Dalarna. Hadley-Kamptz är verksam som krönikör på Dalarnas Tidningar och är även frilansskribent. Hon har tidigare skrivit på bland annat Dagens Nyheters och Expressens kultur- och ledarsidor och skriver regelbundet krönikor i Syre. Vidare har hon gjort sig känd som bloggare samt medverkat i TV 8:s Studio Virtanen, samt att sympatisera med Miljöpartiet och vara en så kallad anti-rasist. Wikipedia

Isobel Twittrar om att de unga afghanska männen som ljugit om ålder och bakgrund och som fått avslag på sin asylansökan bär upp landet!

-Pettersson leker ibland med tanken på att vi vita, västerländska, heterosexuella män som enligt Twittervänstern ligger bakom allt ont sedan tidernas begynnelse skulle gå ut i strejk. Vem skulle då betala för flummet?

 

38 reaktioner på “Det är de unga afghanerna som bär upp landet

 1. Gruppvåldtäkter byggde detta land, hur har vi klarat oss utan dessa kvinnor och deras sängvärmande kräk till afghaner

 2. De afghanska männen fick femtusen miljoner kronor i budgeten. Polisen fick 220 miljoner kronor. Jorå serru.

 3. På tal om att bära upp landet så berättas det idag om ett annat fiasko:

  Nyanländas jobbtjänst blev dyrare

  En digital jobbsökartjänst för asyl-
  sökande och nyanlända har blivit
  dyrare och tagit längre tid att
  utveckla än planerat. Det rapporterar
  SVT Nyheter.

  Tjänsten, Jobskills, ger arbetssökande
  möjlighet att skriva in sitt cv och få
  det automatiskt översatt till svenska.
  14 000 asylsökande har skrivit in sig,
  vilket är under målet på 25 000.

  Projektet påbörjades 2015 och var
  tänkt att kosta 20 miljoner kr, men
  kostade till sist 90 miljoner.
  Tjänsten öppnade för arbetssökande
  våren 2017 och för arbetsgivare i år.”

  Det verkar som att begåvningsreserven är svårflörtade.
  Och kostnaden ökade med 450%!!
  Det är lätt att leka med andras pengar…

  1. Den ansvariga ministern i detta försenade och misslyckade IT-projekt är nuvarande arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson (S)

   Ylva Johansson har varit med förr och som chef lyckats hon svindla bort c:a 200 miljoner kr i det misslyckade IT-projektet med namnet ”Att veta”.

   ”Att veta AB” var tänkt att bli landets största satsning på e-lärande för vuxna på gymnasienivå, främst då för vårdpersonal. Efter fem år och 200 miljoner i förluster lades bolaget ned år 2005.

   Skattebetalarna fick i vanlig ordning stå för förlusterna. Ylva Johansson klarade sig dock och gick med vinst. Hon lyfte en lön på 116 000 kronor i månaden och gick vidare till att bli vårdminister i Göran Perssons dåvarande regering.

   Läs gärna mer om detta IT-haveri på länkarna nedan:

   https://petterssonsblogg.se/2014/12/22/arbetsformedlingen-ska-leta-lediga-jobb-till-arbetslosa/

   200 miljoner back för ministerns bolag

   Vårdminister Ylva Johanssons gamla it-bolag Att Veta AB har kostat ägarna 200 miljoner kronor sedan starten. Men nye vd:n Allan Varcoe har fått stopp på miljonrullningen. Skandia Liv säljer sin ägarandel till en ny okänd ägare.

   http://www.realtid.se/200-miljoner-back-ministerns-bolag

 4. Denna “en vit kärring” som är lika attraktiv som en säck rutten potatis, blir naturligtvis ledsen om någon vill röka fram hennes illigala Afganer under täcket. Där gör de nämligen en samhällsbärande uppgift som ingen svenskt någonsin skulle ställa upp på. Bättre vore det om dessa batikhäxor skickades tillbaks till adressatens urspungsland som skadat gods. Porto kan vara värt att betala för slippa se eländet.

 5. De många och långa namnen till trots kan vi blott konstatera att det undermåliga skriftspråket överensstämmer med den verklighetsfrånvända och sorgligt inverterade logik som anförs.
  Ännu ett trist exempel på den outsinliga ström av lyteskomik som dränker vårt av allehanda genanta åkommor svårligen plågade land.
  Andreas.

 6. Finns Isobel Veronica Marie Hadley-Kamptz på riktigt? Jo frågan måste ställas för kan det verkligen finnas en så urbota dum människa på riktigt? Man blir ju mörkrädd!

 7. Iran-Afganen Fatemeh Khavari ville ej sammankopplas med landsmannen Muhammad Hussaini, som nu överklagar tingsrättens dom i målet om hans mordförsök tidigare på en polis vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/01/fatemeh_khavari_knivdc3a5d.png

  Men alla övriga tusentals blåljugande Iran-Afghaner som uppehåller sig illegalt i Sverige … Ja, dom tar Fatemeh Khavari INTE det minsta avstånd ifrån.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/02/fatemeh_twitter_byggjobbare.png

  Regeringens och myndigheternas statistik visar att bostadsbyggandet sjunker kraftigt trots att bostadsbristen är värre än någonsin tidigare.

  Vad gör egentligen Fatemeh Khavaris 10-tusentals högkompetenta byggarbetare som anlänt från Iran / Afghanistan vilka alla lovade att ”Bygga landet”?

 8. Kriterierna för att bli journalist är tydligen nu så låg, att en med så svag förståelse förmåga kan vara det. Man häpnar.

 9. Det blir tyvärr så, när man som Isabel tillåts leva ett helt liv utan att ha ett arbete!

 10. Varken Atlas eller tusentals afghaner kan baera upp Sverige.vill Svenskarna ej foervalta sitt arv ,saa blir Sverige en del av kalifatet, och aer det vad de flesta Svenskar vill saa aer det ju bara ett uttryck av demokrati.

 11. Opium för Absurdistan…..Vad kommer den planerade importen av c:a 5.000 kannibalerna från Nigeria,och andra v-afrikanska länder,berika oss med ? HIV,Malaria,Ebola,TBC etc.. !!
  Är det sådana bedragare som Isobel som förblindar de absurdska dårarna i Alliansen ?

  1. Nu något nytt igeeen…
   Vi måste som bekant anpassa oss till de olika ockupanternas seder och bruk som goda Absurdistaner.Modekedjor och andra affärer har ju sedan länge gått över till,att visa sina utbud av exotiska klädesplagg. Bl.a. tält,pyjamas och hycklen för Islamister.
   Efter attacken mot den unge Juden i Berlin,uppmanar nu Berliner Morgenpost (judeägd) att vi skall sympatisera med Sions skara,och bära kippa.:
   https://img.morgenpost.de/img/berlin/crop210467631/4440994830-w350-cv3_2-q85/14950400C4D2B200.jpg
   Vi kommer att bli en färgglad mängd absurder om allehanda symboler nu skall anammas.
   Själv saknar jag Indianer,och deras Tomahawks,som jag som barn längtade till.Stenbock kanske köper en sådan fjäderprydd klädnad, för att döljer flinten.Måhända folk förundras när jag cyklar ut i omgivningen,men det blir ju en vanesak liksom zigenare !

   1. Stenbock.. jag bli inte klok på dig vad är fågel eller fisk, va ha du emot judarna vilket ond ha de gjort dig? Hellre bär jag en kippa istället för en Turban eller Palestina sjal. Är du etnisk Tysk ?

   2. Stämmer mycket väl, men det finns ett undantag. Försök hitta reklam på araber och svarta för charterbolag. Alltid renrasiga svenskar som badar i poolen och på stranden. Den enkla anledningen är att det är dessa konsumenter som är kapitalstarka och att samma konsumenter på en pisskvart skulle välja bort ett hotell på Mallis full med… du vet vad..

 12. Hon skriver väl efter vad förstånd hon har, det vill säga inget?
  Att inte alla pållarna är på plats förstår man, men måste hon deka ner sig själv genom att skylta med det?

 13. Afghanistan samt grannländerna töms på kosumtionshungrande fejkflyktingar (ja de saknar asylskäl) som önskar färgslingor i håret samt pillandes på dyra mobiler som svensken betalar. Folk som jobbat med dem har öppet sagt att de är otacksamma och dryga vilket en riktig flykting knappast skulle vara..
  Denna grupp är extrem dyr ca 1 mille/året kostar de st. vilket skulle kunna ge 2-3 lärarjobb eller 3 sköterskor-vårdpersonal osv bara för en enda ekonomisk migrant……………..

  1. Landet och Folkhemmet klarade sig faktiskt ypperligt, det vet vi som haft turen att föddas och växa upp i ett kristet moraliskt respektabelt tryggt homogent och icke mångkulturellt Sverige där äkta svenskar med en gemensam kultur som talade samma språk (svenska) bodde !

 14. Men vi är ju skyldiga att acceptera även människor med begränsad hjärnkapacitet!
  En människa med en svagt utvecklad hjärna faller inom ramen för begreppet; ”Allas lika värde”.

  Dock har ingen definerat hur man mäter en människas värde.
  – och ingen har visat var på standardkurvan medianerna ligger.

  Sök upp en lämplig ambassad för att söka visum!
  Vår tid i Sverige är ute!
  Regeringen arbetar intensivt för att överlämna Sverige till ………!

 15. Styrk mig! Inte ens mina barn duger i Sverige idag, trots utbildning etc. Vi har flera generationer som lider nu av den förda politiken. Folk mår dåligt och psykiatrin och ideella organisationer som stöder människor som inte orkar, har stort tryck på sig.

  Men våra politiker och journalister måste värna andra länders befolkning, inte vår svenska. Inte våra unga. Jag mår illa av elitens magsura gnäll över att inte alla är så ”goda som de själva”. Vakna och se vad det handlar om! Ordet naiv räcker inte!

 16. Vilken tur att vi fått och får så många samhälls bärare. Hur bidragstagande vuxna människor som går på bidrag i stort sett till pension, de flesta är ännu efter sexton oförmögna att föda sig själva, kan betraktas som samhällsbärare, måste man vara Mp,Vp eller Cp för att förstå.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: