”Etablissemanget måste inse att AFA har en poäng”

BROTTSLIGHET. Isobel Veronica Marie Hadley-Kamptz, är en svensk journalist och författare från Dalarna. Hadley-Kamptz är verksam som krönikör på Dalarnas Tidningar och är även frilansskribent. Hon har tidigare skrivit på bland annat Dagens Nyheters och Expressens kultur- och ledarsidor och skriver regelbundet krönikor i Syre.

Damen säger att man kan tycka vad man vill om AFAs ideologi men AFA förstår att man måste skydda sig själv mot fascisterna. Det räcker inte att förlita sig på polisen. Tyvärr.

-Pettersson menar att Isobel Hadley-Kamptz inte begripit att AFA tycker att nio av tio av oss är fascister. AFA är våldsbejakande kriminella fascister.

Twitter

Nåväl, Isobel har varit skribent på DN och Expressen och där är inte kraven på intelligent tänkande så stora. Hon tycker exempelvis att de afghanska ljugande männen bär upp landet…

Om Isobel Hadley-Kamptz på bloggen… 

 

6 thoughts on “”Etablissemanget måste inse att AFA har en poäng”

 1. Den kulturmarxistiska kuckelmakerskan och klöskattan Hadley-Kamptz har som bekant bemärkt sig för egendomligt formulerade tweets, där den oförfalskade infantiliteten i symbios med den radikalfeministiska förnuftsstridigheten bildat varumärket.

  I det nya Lort-Sverige har smutsen angripit själsförmögenheten och omdömet och sänkt den allmänna samhällsmoralen till rekordlåga nivåer – icke minst genom nämnda madam Scandaleuse och resten av det manshatande menageriets istadiga pissmärrar.
  Andreas.

 2. När man läser det personer som denna Isobel skriver väcks två funderingar hos mig: – Är det på riktigt eller ett dåligt skämt? – OM det är på riktigt blir jag mörkrädd över att det finns människor med sådana totalt genomskruvade åsikter i vår värld

 3. Jisses… Nu fick det kära Dalarna också ett dåligt rykte, bara för att Mein Kamtz fick tillträde till ett tangentbord

 4. Det är mycket överlägset pladder nu från de, som aldrig gillat svenska allmänheten.

 5. Aldrig någonsin, förlåter jag dig för det du påtalar i ditt inlägg, Isobel Hadley-Kamptz.

  VAKNA……säger jag bara. Verkligheten finns därute och du är poänglös.

 6. Väldigt bra inlägg Pettersson, AFA är lika mycket fel som motsvarande skinheads på högerkanten. Båda sammanslutningarna får gärna protestera och framföra sina åsikter på ett lugnt och fredligt sätt. Men det både ryktades och för nekades att AFA skulle vara sanktionerat av EXPO och med kopplingar uppåt.
  Internationellt har motsvarande organisation ANTIFA ? dåligt rykte, men här är det märkligt tyst med kritiken.
  Nu ska jag ut och köpa några kaffepaket, ifall att…

Kommentera