Endast 127 av 6120 gymnasieafghaner klarade kraven


INVANDRING. 2015 sökte 35.369 så kallade ”ensamkommande barn” asyl i Sverige. Inte många av dem var ensamkommande och ytterst få var barn. De flesta var ljugande unga män från Afghanistan och Iran som saknade asylskäl. Den 7 juni 2018 rösta S, MP, C och V om att ge afghanerna en ny chans att få stanna, med den så kallade ”gymnasielagen”.

Röstsiffrorna blev 166 ja-röster mot 134 nej-röster. SD, M, KD och L röstade emot. En grupp som då beräknades vara 9.000 personer fick en ny chans att stanna för att de väntat länge, väntetid blev ett asylskäl. Att väntetiden ibland berodde på de asylsökande själva som lämnade oklara uppgifter och ibland ljög tog ingen hänsyns till.

Tidigare på bloggen…


10 responses to “Endast 127 av 6120 gymnasieafghaner klarade kraven

 • Peter L

  De som ljugit och/eller begått brott skall också ut. Ljugeri eller brott är inga skäl för att stanna.

  Gilla

 • ponnsan62

  7 klöverns tillskott

  Gilla

 • Billy Boy

  Men afghaninnan Fatemeh Khavari, som själv utnämnde sig till talesperson för de c:a 30 000 ljugande vuxna manliga afghan-”barnen” … hon twittrade redan den 7:e februari 2018 följande:

  D v s de beskrevs som ”Duktiga arbetskrafter som har jobbat hela sina liv inom bygg.” Fatemeh Khavari påstod alltså redan då år 2018 att afghanerna hade tillgodogjort sig mycket lång erfarenhet från den afghanska / iranska byggsvängen och nu uppnått smått fantastiska resultat för att lösa den skriande bostadsbristen här i Sverige.

  Varför är det nu endast 127 som klarade gymnasiekraven? Och varför har vi inte sett någon enda av dessa 30 000 erfarna byggjobbare ute på byggarbetsplatserna i Sverige där de skulle kunna ha byggt bort den svåra bristen på bostäder i Sverige?

  Nedan en bild på ett provbygge de blåljugande afghanska byggjobbarna åstadkom vid trappan utanför entrén till Medborgarhuset på Södermalm i Stockholm efter att de övergivit platsen och sitt boendet i det lilla ”huset” där.

  Gilla

  • G Nordström

   När man ljuger är det lätt att man försäger sig.
   De har lång erfarenhet i byggsvängen, jo jag tackar.

   Gilla

 • Robert

  Får inte glömmas bort att det var ca 69000 av dessa män utan visdomständer som dök upp inom EU, varav 35000 åkte till Sverige, måste vara vädret?. En gigantisk överrepresentation per capita, eller vad tycker svetsarsteffe?

  Gilla

 • eva

  Vilket kunskapslyft för landet Sverige!

  Gilla

 • STEFAN SVENSK

  Var det 127 som fuskade då kanske?👎💉

  Gilla

 • Bbeaver

  Perfekt, snyggt jobbat, killar som klarade gymnasiet det skarpaste gänget som Sverige behövde enligt Reinfeldt, Lööf och Trump Stump ( sitter i regeringen) .Hoppas nu att dessa skarpa knivar i lådan står för kostnaderna eller vi snor dom som vanligt från pensionärerna.

  Gilla

 • Anderssonskan

  300 miljarder i skattepengar , minst , kostar den heltokiga invandringen och dess effekter . Plus all otrygghet . Så blir det för att vi röstat fel . Hål i vägar , hål i pensionärernas plånböcker , hål i välfärdssamhället. Pga hål i huvudet på våra folkvalda .

  Gilla

 • Sandman

  Och mot bakgrund att kraven redan har sänkts ett flertal gånger för dessa individer, så är resultatet i verkligheten 0
  PLus att vi har tvingats betala för deras skolgång, kläder, mat, bostad, telefoner och datorer med mera.
  Så ”vinsten” har inte bara blivit 0 utan förvandlats en brakförlust!
  Och dessutom som en extra bonus på förlusten, alla deras våldtäkter, stölder, bränder, misshandel, bedrägerier, mord mm.
  Hålen i ekan blir snabbt bara fler och fler och större och större!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: