Stäng

Danmark tvångstestar – Varför kan Sverige inte göra det?

ÅTERVANDRING/UTVISNING. Vi har flera gånger skrivit på bloggen om brottslingar och illegala invandrare som håller sig kvar i landet genom att vägra göra covidtest. Enligt polisens nationella operativa avdelning Noa så är det ungefär 90 procent av dom utvisningsdömda som vägrar, och då kan dom inte utvisas.

Som så ofta förut visar vårt södra grannland, Danmark, vägen. Jyllands-Posten, rapporterar bakom betalvägg att två asylsökande som har fått avslag har tvingats testa sig för coronavirus innan de skickas ut från Danmark. 15 andra som vägrat test har gått med på det när de fått veta att polisen får använda fysiskt våld. Detta visar nya siffror från den danska resebyrån för utvisade.

Danmarks invandringsminister Mattias Tesfaye är nöjd med lagen: ”Det finns flera flygbolag som inte tar emot passagerare som inte har testats för corona. Så vi har beslutat om en lag som säger att man med våld kan testa avvisade asylsökande för corona. Det har inneburit att några få har testats med våld medan många andra har sagt ”okej, då gör vi det frivilligt, säger Tesfaye.

-Pettersson säger att om man inte har lagligt rätt att stanna i ett land ska man naturligtvis inte vara kvar, tack Danmark.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Danmark tvångstestar – Varför kan Sverige inte göra det?

 1. Kan det vara så att kontraktet, som socialdemokraterna har med muslimska brödraskapet tar över svensk lag?
  Då får inte Sverige ”kränka” någon, som tillhör sekten med att vaccinera dem.

 2. Häromdagen fick jag lära mig ett nytt ord som beskriver Sveriges regeringssituation: Kakistokrati (https://sv.wikipedia.org/wiki/Kakistokrati) ”Från grekiska: κάκιστος, ”sämst”) betyder ett styre av de sämsta eller minst kvalificerade människorna, en form av regering där de värsta människorna sitter vid makten.[1] Kännetecken för en kakistokrat kan vara dåliga politiska beslut, beslut som försämrar nationalekonomin, försämring av internationella relationer”. V.S.B.

  19
 3. Allt som är möjligt i våra grannländer är omöjligt här. Att vi har väldens mest stupida och handligsförlamade politiker är ju orsaken.

  33
 4. Måste DEN TOTALA KATASTROFEN vara ett faktum innan regering och myndighetssverige skall REAGERA och AGERA ?
  Snart fungerar ju ingen del av den ursprungliga svenska samhällskonstruktionen.
  2022 kommer att bli ett ÖDESVAL för Sverige och dess framtid !

  27
 5. Anledningen till att Sverige inte kan ta itu med sina problem är solklar .
  Då skulle vår regering vara tvungen att ta ett beslut som skulle synas i konkret politik.
  Det är där det blir fel . Dagens politik går ut på att få folk att tro att sossarnas gör något .
  Men det får inte kollidera med Annies och Märthas obehagliga inställning till Svenska folket .

  38
 6. Brottslingar i Sverige verkar leva i ett brottsdemokratiskt paradis där ickebrottslingar hela tiden får anpassa sin rörelsefrihet efter de kriminella. Det är förmodligen den rådande extremsocialismens syn på demokrati.

  30
  1. I Sverige finns det alltid ngn orsak att inte verkställa utvisning. Tänk vilka pengar den
   här cirkusen kostar. Arma land

   37
 7. Allt som kan uppfattas som oönskat av invandrare är förbjudet eller olämpligt i Sverige. Då kan landet få dåligt ryckte så att fler bidragsbehövande vänsterväljare inte söker sig hit och Sossarna kan mista makten.

  36
 8. Sverige har redan en sådan lagstiftning. Det är bara det att de inte vill använda den. Samma som att de inte använder lagen för att utvisa utlänningar som umgås med kända kriminella.

  40
  1. Likaså finns lagar om hur länge EU-medborgare (läs: tiggare) får vistas i landet och ”söka jobb” som gör det fullt möjligt att skicka hem dem men samma sak där…

   39

Kommentera

%d bloggare gillar detta: