Stäng

Det är synd om polisen Nadim Ghazale

INVANDRING. Stefan K skrev nyss om ”Silverskeden” och Nadim Ghazale, 38, som skriver en bok, medverkar i Veckans brott i SVT, är ledarskribent och debattör; han har gjort Min sanning, föreläser och nu senast, den tolfte juli, sändes hans Sommar i P1. Jag fortsätter på samma tema.

Nu tycker Nadim synd om sig själv, och menar att framförallt en mening som lett till mängder av hatiska kommentarer och hot via Twitter: ”Det är inte heller rätt att rasismen inom polisen existerar. Samma sak gäller hos oss som överallt i samhället: Är du vit, svensk, straight och man – då är du redan inkvoterad. Grattis, du fick den enklaste vägen. Men det betyder inte att vi andra bara ska sitta och sura i ett hörn. Tvärtom. Det är bara get down to business. För vi behövs”, skriver Expressen.

-Pettersson lyssnade på hela programmet, delar var intressant men mycket handlade om rasism från svenskar mot invandrare.

Nadim, har säkert insyn och kunde ha tagit upp hur stor del av de grova brottslingarna som kommer från hans hemtrakter, men han valde att kritisera landet som generöst tagit emot honom och att svenskar kan få nog av att höra hur rasistiska vi är.

När Nadim säger att ”Vi behövs” så är det bara delvis sant, utan massinvandring skulle det inte behövas invandrare.

TIDIGARE 2021-07-12. Sommar i P1 med Nadim Ghazale

INVANDRING & RASISM. Nadim Ghazale, 38 år, är född i Libanon och kom till Sverige som sjuåring. Nadim arbetar som kommunpolis i Borås och som föreläsare. Ghazale har på senare år synts mycket i media, bland annat som medverkande i panelen i SVT-programmet ”Veckans brott”.

Nadim Ghazale. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Han deltar ofta i debatten om brottsligheten och har många följare på Instagram och Twitter. Han är också ambassadör för Världens barn i Jemen.

I dagens Sommar i P1 som i stort var intressant pratade Nadim Ghazale lite om rasism.

 • Bland annat när han inte fick hyra en sommarstuga på grund av sitt namn. Alltså rasism enligt Ghazale.
 • Han stod också i en korridor på polishuset när en polis som han inte träffat förut trodde han var en obevakat brottsling. Alltså rasism enligt Ghazale.

– Är du vit, svensk, straight och man? Då är du redan inkvoterad. Grattis! Du fick den enklaste vägen, sa Nadim Ghazale också.

-Pettersson säger att det Nadim Ghazale kallar rasism lika gärna kan vara erfarenhet. Nadim pratar i programmet om att svenskarna borde gå invandrarna till mötes, många har försökt men har dåliga erfarenheter, det borde Nadim fundera på.

 • Har en hyresvärd hyrt ut flera gånger till människor med i Sverige ovanliga namn och det blivit problem så avstår man för att slippa problem. Det är inte rasism.
 • Står det en ensam, okänd arab utan uniform i ett polishus ligger det nära till hands att araben är kriminell. Det är inte rasism utan försiktighet.

Nadim Ghazale är en invandrare från arabvärlden som gör rätt för sig, men han ska inte beskylla svenskarna för att vara rasister när så många av hans landsmän inte kan sköta sig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Det är synd om polisen Nadim Ghazale

 1. Apropå att gå ”den enkla vägen” så har väl Nadim (eller om det är hans föräldrar) valt just den genom att lämna sitt hemland när det blev för rörigt där istället för att vara med och rädda det. De med mindre resurser och kontakter i Libanon blev kvar.

  Hur vidriga rasister än svenskarna är så är det nog bra mycket lugnare att varar föreläsningspolis i Sverige än att hjälpa till och styra upp oredan i Libanon.

  Och apropå att automatiskt bli inkvoterad som vit svensk man, så är det knappast sant. Tvärtom får många chefer plus i kanten om de rekryterar invandrare eller kvinnor, så det kvoteras informellt åt andra hållet med. Om två personer har samma meriter så är det så på många arbetsplatser att den som är svensk vit man INTE kommer att vara den som får jobbet.

 2. Är det vattnets fel att en person, som inte kan simma, drunknar när personen hamnar i vattnet?

  Är det vi, svenskar som gör fel när invandrare inte kan anpassa sig till vårt fungerande samhälle?

  Vi behöver duktiga, välutbildade och arbetsvilliga invandrare!

  Vi behöver inte överskottet som produceras där de inte kan föda upp sina barnkullar!

  Sterilisera infödingarna så slipper vi ta hand om överskottet av deras
  knullande!

  De skulle behöva arbeta för sitt eget land i stället för att ägna sig åt avla
  barn som de inte kan föda upp!

  Rädda Vårt Fosterland: Släng ut överskottet!
  Rädda jorden: Stoppa ”kaninerna” från avla barn i mängder!

 3. Otroligt farligt att inte svenskarna sätter stopp för sådana som Nadim som bara vill oss ont!

  Är det verkligen ingen mer än jag som ser faran?

  Ivrigt påhejade av andra som har fått en fristad i vårt land gör dom svenskarna till en måltavla, ett villebråd för att inte verkligheten blev lika bra som resebroschyren utlovade!

  Det här kommer inte att sluta väl! Början ser vi ju redan nu på all terror om riktas mot svenskar för att ockupanter inte har fått allt dom pekat på!

  Men som sagt, dumsvensken betalar mer än gärna för sin egen utrotning!

  12
 4. Nu ser man klart och tydligt i dom översvämningsdrabbade områdena i Tyskland vad den vite mannens privilegium består av! Hårt arbete med att röja upp!

  Fanatiskt vilket arbete folk redan lägger ner på att ofta med ren handkraft göra det lika fint, om inte finare än vad det var innan!

  Varför sitter inte folk där bara mitt i allt bröte och glor, som latmaskarna i andra länder som har drabbat av naturkatastrofer gör? Flera år senare har dom inte lyckats åstadkomma någonting!

  Nej, det var elakt sagt! Jag tar tillbaka det. Någonting har dom åstadkommit, det är värre än det var från början!

  Varför sitter dom inte bara och väntar på att politikerna här skall konfiskera mina skattepengar och bygga för dom?

  Varför? Du som är så fin Nadim och vet så mycket, kan du inte tala om det?

  Tala gärna också om vad det beror på att det inte kommer några nyheter om våld. Varför kommer det inga rapporter om plundring och våldtäkter? Varför blir det inget nytt Haiti?

  Fantastiskt också att se hur man hjälps åt, kvinnor och män arbetar sida vid sida som vi alltid har gjort i dom områden som bebos av arier! Lite skillnad på dom kullföderskor i flyktingläger runt om i världen som nyheterna så gärna visar upp och vill att jag skall tycka synd om!

  Dom kan utan att skämmas sitta mitt ibland sina egna sopor och klaga på att inget bistånd att röja upp kommer dit och i samma andetag klaga på att sysslolösheten är så stor!

  11
 5. Två klarsynta kvinnliga röster i Det Goda Samhället som kommenterar Nadim Ghazales uttalande:

  Först Bitte Assarmo, som skriver att det som Nadim Ghazale säger är en djup kränkning mot hela det svenska folket och att det borde rendera ett mycket allvarligt samtal med högsta polischefen. Citat: ”Istället hyllas Nadim Ghazale för sina grova och lögnaktiga generaliseringar. Inkvoterade från början, enligt Nadim Ghazale. Jo tjena. Grattis, farfar, som hade turen att få trampa kyrkorgel varenda söndag från sex års ålder, grattis morfar som fick börja jobba som dräng vid 12 års ålder, grattis pappa som jobbade som springpojke sex dagar i veckan direkt efter sjätte klass. Vita män som byggde sina hus från grunden, vita kvinnor som födde barn hemma i kökssoffan och dagen därpå gick ut i ladugården och mjölkade. Människor som arbetade från morgon till kväll för att ge sina familjer tak över huvudet, mat på bordet och en moralisk kompass. Människor som mina far-och morföräldrar och dina. Som växte upp i fattigdom och inte ens hade rösträtt, men som likväl lyckades skapa ett gott liv åt sig och sina familjer. Låt inte människor som Nadim Ghazale sprida lögner om privilegier som aldrig funnits! Låt er inte skrämmas av hans påhejare bland politiker och i mediehusen, som tar alla chanser att stämpla oliktänkande som rasister och extremister!”
  Läs hela texten här:
  https://detgodasamhallet.com/2021/07/17/bitte-assarmo-lat-ingen-lura-dig-att-tro-att-du-ar-privilegierad-for-att-du-ar-vit/

  Sedan Birgitta Sparf, som skriver att för varje dag som går blir hon allt mera rasande! Citat: ”Min far och mor var med och byggde upp Sverige. Skapade grunden för ett välfärdssamhälle som sedan skulle komma att spåra ur fullständigt. Ghazales familj kunde välja att flytta hit från Libanon. Nu kan han, några år senare, sitta och säga i Sveriges Radios sommarprogram att vita män är inkvoterade redan från början och inte behöver anstränga sig. När det i själva verket är han som är inkvoterad i TV-programmet Veckans Brott. En polis från Borås. Men fattar han inte själv hur snett ute han är?
  Läs hela texten här:
  https://detgodasamhallet.com/2021/07/18/birgitta-sparf-sverige-frihetens-land/

  21
 6. Hör du din rasistiska snutdjävul. Kom inte hit och sprid ditt vänsterinfluerade gift. Ingen vit man, född i detta landet har kvoterats. Däremot har en djäkla massa odugligt folk, kvoterats in i samhällets”tjänst”.Du är förmodligen medveten om att ditt välbefinnande, till stor del består av socialistiskt parasiterande, på andra människor. Problemet med socialism är att andras pengar tar slut så småningom. Och i förlängningen även tålamodet!

  44
  1
  1. Först tänkte jag skriva att det visst finns massor av vita både män och kvinnor som inkvoterats till politiska uppdrag och journalisttjänster.
   Men sen slog det mig att du säkert inte definierar såna saftskallar som vare sig män eller kvinnor. Så du har nog rätt ändå.

   18
   1
 7. Ha ha stor humor när en inkvoterad invandrare tycker att infödda svenskar är inkvoterade och därmed rasister. Numera bryr jag mig inte ett dugg om någon kallar mig rasist utan brukar svara med att jag är stolt rasist och då brukar foderluckan öppnar sig på vid gavel för att sen stängas igen utan att ett enda ord hörs.

  48
  1
 8. Lite ”kul” detta. De ”flyr” från skitländer och förväntar sig att bli behandlade som kungligheter på statsbesök. När de sedan inte blir det så vräker de ur sig otidigheter mot dem som försörjer/försörjt dem.

  Lagen om hets mot folkgrupp är en styggelse som helst borde bli avskaffad. Om det inte går är det dags att inkludera a) svenskar, b) vita och c) män.

  49
 9. Asylinvandring behövs inte. Det är en ynnest vi ger personer som behöver skydd, det är inte vår skyldighet och inte heller ett måste för rikets överlevnad.

  Så Nadim ska nog komma ner från sina höga hästar och inse fakta att hans närvaro i Sverige är inte en nödvändighet för det svenska folket.
  Dessutom kan vi konstatera att Nadim är en rasist som inte tycker om vita svenskar och jag ifrågasätter hans kompetens och lämplighet som polis.
  Om det var en vit svensk polis som uttryckt sig på samma sätt om araber i SR hade han haft ett jobb nästa måndag?

  54
  2

Kommentera

%d bloggare gillar detta: