Mohamad Tarek Younes efterlyst efter att ha kört på polis och smitit

BROTTSLIGHET. En 31-årig polis är allvarligt skadad efter en olycka på fredagskvällen i Åbyhøj nära Århus, Danmark.

Östjyllands polis skriver i ett pressmeddelande.

  • Ikväll har vi fått ett meddelande om att en av våra officerare har skadats allvarligt i tjänsten i samband med en trafikolycka i Århus. Han får nu behandling på sjukhuset och vi väntar på ytterligare detaljer om hans tillstånd. Vi har ständig kontakt med officerens familj, som har informerats och finns på sjukhuset, säger polischef för Östjyllands polis, Kirsten Dyrman.

I samband med olyckan letar polisen efter vittnen och efter den 20-årige Mohamad Tarek Younes, som antas vara bilens förare och smet från olycksplatsen.

Mohamad Tarek Younes. Foto: Polis

Herr Younes beskrivs av polisen som 185 centimeter lång, muskulös kroppsbyggnad, mörk i huden och med svart medellångt hår och skägg.

Olyckan ägde rum kl 18.14 vid korsningen mellan Silkeborgvej och Åby Ringvej. Här träffades officeraren av en bil som kom i hög hastighet från Silkeborgvej mot Brabrand. En bil som redan var på flykt från polisen.

Bilen tros ha körts av Mohamad Tarek Younes. Föraren fortsatte bort från brottsplatsen utan att stanna, varför polisen nu letar efter honom. Flyktbilen har sedan dess hittats övergiven på en adress nära olycksplatsen.

Pettersson tycker det låter som ett mordförsök och här ser vi återigen skillnaden mellan dansk och svensk polis och media. Polisen går ut med bild och Ekstrabladet med flera hjälper till utan att pixla. Kanske en av anledningarna till att dansk polis har bättre uppklarningsprocent än den svenska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Mohamad Tarek Younes efterlyst efter att ha kört på polis och smitit

  1. Här vill ju polisen ha hjälp att hitta personen i Sverige känns det tvärtom

Kommentera