94 procent av de dömda i gängkonflikter har invandrarbakgrund

BROTTSLIGHET. En granskning av ungefär två års domar för gängmedlemmar i Danmark visar att endast tre av 48 dömda är av dansk ursprung skriver Ekstrabladet.

Ekstrabladet

Skottlossning, grovt överfall, mordförsök och mord. När en dom meddelas i fall av allvarligt brott begått under mc- och gängkonflikter i Danmark, är det i 94 procent av fallen en invandrare eller barn till invandrare som är skyldig.

Ekstra Bladet har granskat alla tillgängliga domar enligt den så kallade gängklausulen från mitten av 2018 till 7 augusti 2020. Totalt dömdes det ut 250 års fängelse och två livstidsdomar.

Under perioden dömdes 48 personer till 49 fängelsestraff när en enda medlem av Loyal to Familia (LTF) dömdes i två olika fall under perioden. Först för grovt överfall och sedan för mord. Sju av dem dömdes till utvisning från Danmark.

I rättsdokumenten framgår att endast tre av de 48 dömda är av etniskt dansk ursprung. Två av dem har varit anslutna till gatugäng, som till stor del kan kategoriseras som invandrargäng, medan endast en enda medlem i en traditionell mc-klubb, Bandidos, har fått en dom under perioden. Medelåldern var 26 år.

Förutom de mer kända grupperna som Brothas och Loyal to Familia, med rötter i huvudstaden, räknar statistiken också med medlemmar i mindre gatugäng. De namnges vanligtvis av polisen och har sitt ursprung i utsatta bostadsområden på flera platser i landet.

Narkotikahandeln är den vanligaste orsaken till konflikter.

Läs vidare på Ekstra-Bladet…

-Pettersson säger att det är samma där som här, skillnaden är att danska politiker erkänner problemen och försöker göra något åt dem.

– Förlåt att jag tjatar. Det råder ingen polisbrist i Sverige. Svensk polis är dimensionerad för svenska kriminella och inte för Mellanöstern.

-Pettersson ser att det finns önskemål och lovas 10.000 nya polisanställda, 10.000 fler socionomer och 10.000 fler fritidsledare som ska uppfostra barn och ungdomar. Det är fel, vi behöver färre invandrare från dysfunktionella länder i Mellanöstern och så många som möjligt av dem som redan är här ska åka hem…

Nåväl, jag har också upplevt en barn- och ungdom, läs gärna om Stockholm i Petterssons barndom. Sedan dess har det runnit mycket vatten från Mälaren till Östersjön.

Vi har fått mängder med organisationer som värnar barns rättigheter, vi har fått FN:s barnkonvention, vi har fått EU, vi har fått ungdomsgårdar, socionomer, fritidspedagoger, betydligt högre skatter och en massa svamlade journalister samt dito politiker men har barnen och vi fått det bättre?

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “94 procent av de dömda i gängkonflikter har invandrarbakgrund

 1. Då Sverige har betydligt fler bidragsmigranter än Danmark är nog siffran nära 100 % här hos oss. Rent logiskt

 2. ja det viktigaste är att man fifflar med siffrorna.
  dvs folk kan inte räkna.. 94% av alla kriminälla är invandrare jihadister eller liknade.?
  94%av alla som dött i cov19 är över 80 år..

  varför väljer man denna typ av gämförelse.iden är att föringa det största talet att statistiskt feltolka siffrorna.

 3. Men tro inte att sosseregimen tar till sig detta om där så sker
  hundra mord i veckan, importen ska fortfarande öka.
  Skrämmande nonchalans !

 4. När jag läste rubriken tänkte jag “Bara 94%?!?”
  Men så visade det sig att det var i Danmark, och det kan jag förstå att det bara är 94% av de dömda gängkriminella som är utlänningar. De har ju inte så många av dem därnere.

 5. Och 100% i regerigen är vad jag tror..
  Makten drar sig till kriminella nätverk.bara se bakåt i tiden
  Ponnsan
  AfS

 6. 80% PK älskar sina kriminella muslimer, stort grattis. Hoppas Ni också drabbas med samma % sats, för det måste ju vara Er högsta önskan, typ en kniv i ryggen.

Kommentera