Nio av tio saknar id-handling

Regeringen ökar trycket för att utvisa fler från Sverige. Samtidigt saknar nio av tio som söker asyl en godkänd id-handling, visar ny statistik från Migrationsverket.

-Det är å andra sidan inga nyheter men Pettersson undrar hur migrationsverket och andra kan veta varifrån de asylsökande kommer…men det är klart, alla asylsökande är hederliga, hårt arbetande som tvingats iväg inför dödshot. Inte en chans att vi behöver vara försiktiga, för bland dem finns inga krigsförbrytare, brottslingar eller latmaskar som ljuger om sin bakgrund.

Asylsökande de tre senaste veckorna asylsökande tre veckor

15 thoughts on “Nio av tio saknar id-handling

  1. Är det en skillnad mellan att kräva id på systembolaget än att kräva på tunnelbanan. Jag menar det är väl inte farligare att förmedla sprit än att uppmuntra att man kan vara illegalt i landet tvärtom snarare. Dvs så länge vi kräver id på systembolaget så kan vi med rätta kräva id då någon är i landet……förändra lagar ifall det behövs !!

  2. Jag förstår inte logiken, ena dagen visar ni bilder/klipp på hur de mördas och torteras, sen när de kommer hit och söker skydd då ljuger de?

  3. Lägg upp ett register över hela världen på allas ögon så är det bara att skanna av dem. Jag menar den som spolar ner ögonen när dem kommer till arlanda åker ju dit ändå. Dem som på något sätt inte har ögon går det ju med dna. Ska man skaffa pass så måste man registrera ögonen då kan man inte använda andras pass heller.

  4. Nu ska vi inte kritisera….då man åker till USA är det mycket liberalare regler……

    – Man ska bara ha svenskt pass (som svensk)
    – Man ska bara ha ESTA godkännande (från vissa länder)
    – Man ska bara lämna fingeravtryck vid inpassering
    – Man ska bara lämna foto på ansikte/ögon vid inpassering
    – Man ska bara ha en notering i passet hur länge man kan stanna

    Jag tycker vi skall minska den kontroll som sker vid svenska gränser också så vi kommer ned i nivå med USA……

    ….eler är det tvärtom??????

  5. Finns det ngn statistik över HUR ”flyktingarna”/asylsökarna kommer till Sverige?
    Flyg, tåg, båt, buss, bil, cykel, gående?

    • ”Nej jag tror inte att det finns någon statistik för varför skulle det? Hur många talar sanning…..”
      .
      För en utredare vore fråga om färdsätt lika självklar som ursprungsland. Om det gäller att ställa enbart frågor till en asylant där sanna svar avges, behövs ingen utredning alls eftersom aylanter ljuger om precis ALLT.
      .
      Det vore intressant att få veta fördelningen av resesätten eftersom en asylant från t.ex. Somalia knappast förväntas ha råd med en flygbiljett och därför logiskt borde vara kopplad till kriminalitet…..

Kommentera