Annie Lööf behöver komma så långt bort från makten som möjligt

VALET 2022. Rebecka från Riks intervjuar Mattias Karlsson, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, med anledning av partiledardebatten som ägde rum igår.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Annie Lööf behöver komma så långt bort från makten som möjligt

 1. Hur ska man bli av Annie Lööf om hon lockar unga, “väl”utbildade kvinnor?
  Det är helt obegripligt för mig…

 2. Varför då? Hon är väl vald av folket såsom alla andra i riksdagen. Eller skall hon mobbas ut som SD tidigare blev utsatt för.

 3. Det är nästan otäckt hur lika Annie Lööw och Stefan löven är, båda är helt inkompetenta vad det gäller att ta politiska beslut som gynnar det svenska folket och landet. Det dom gör istället är raka motsatsen. Och inte minst när dom debattera så är det inte utan att man undrar i vilken verklighet som dom lever I, för det kan omöjligen vara den som precis alla svenska lever i förutom dom själva.

 4. Dom borde byta namn till pedofilpartiet? Undrar om Annie har som förslag att sänka åldern för sex? Hon hade tidigare ett förslag om månggifte.

 5. Vad jag har för tankar om fröken Annie vågar jag inte skriva om här! Bort ska hon och Annie kan ta med sig resten av Centern också!

 6. Lööf är makt galen!
  Hon blev lockad att få lposten som stadsminister om hon fick Centerpartiet att gå ihop med Socialdemokraterna. Lurad med andra ord!

 7. Bilden är bra – hon passar bra ute på landet och inte i maktens boningar. Texten däremot passar mycket bättre på Jimmy Åkesson.

 8. Ett sista försök att hålla sig kvar som partiledare för ett pedo parti.

 9. När man ser Annie Lööf i aktion inför verklighetens folk så skäms jag över att vara Svensk.Hur har det kunnat gå så åt helvete?

  • Se partiledardebatten hur sataniskt överlägsen hon blickar ned på Norsholm Dadgostar… Annie ser sig själv som övermänniska och att hon moraliskt är Gud… hennes parti är inte längre förankrat i bonderörelsen utan är precis som MP ett elitistparti… Nooshi klarade sig dock bra tycker jag

   • Ber om ursäkt att mitt ”rättstavningsprogram” ingrep och skrev om Nooshi Dadgostars namn… det var absolut inte min mening att förvanska hennes namn

 10. Minns ni sagan om Rödluvan och vargen ? Där var det vargen som var lömsk och opålitlig…Men tiderna förändras…

 11. Det blev inte några pluspoäng för Annie Lööf för hennes
  indignerade utfall mot Jimmie Åkesson, kritiken mot
  denna hycklande varelse blev massiv, med all rätt.
  Att veta om , men inte lotsas om problemen är förödande
  för hennes trovärdighet, att hon dessutom försöker att
  tysta ner kritiken om pedofilskandalerna i sitt parti är inget
  som uppskattas av befolkningen!

 12. Annie Lööf är beredd att göra vad som helst för makt.
  Troligen mobbad i skolan, nu revanschlysten.
  Märks att hon gillar att ge sig på människor.
  Obehaglig är hon och ska hållas långt från makten.

Kommentera