Männen bakom kvinnomorden vilseleder Aftonbladet

MEDIA & POLITIK. Ett par dagar efter bloggen har Aftonbladet vaknat och berättar om de fem män som misstänks ha mördat fem kvinnor inom loppet av tre veckor. Alla fem männen har häktats. Här är männen som misstänks ha mördat kvinnorna, skriver Aftonbladet.

 1. Nacka: Misstänkt gärningsman: Man, 25-årsåldern. Misstänkt på sannolika skäl för mord på en kvinna i 20-årsåldern. Var tidigare en lovande fotbollstalang. Anhölls med restriktioner och är nu häktad…
 2. Linköping: Misstänkt gärningsman: Man, 40-årsåldern. Misstänkt på sannolika skäl för mordet på en 44-årig kvinna i Linköping. Den misstänkte gärningsmannen gick till angrepp mot kvinnan med ett flertal hugg. Mannen ska ha suttit över kvinnan samtidigt som han högg henne, enligt Aftonbladets källor…
 3. Höör: Misstänkt gärningsman: Man, 25-årsåldern. Misstänkt på sannolika skäl för mord på 18-åriga Elin i Höör. Har erkänt att han tog livet av Elin men nekar till mord. Han har i polisförhör medgivit att han berövat henne livet…
 4. Alvesta: Misstänkt gärningsman: Man, 37 år. Misstänkt på sannolika skäl för mordet på 40-åriga Aline Rivuzumwami. Aline misshandlades brutalt till döds på öppen gata i Alvesta av en 37-årig man som hon kände…
 5. Huddinge: Misstänkt gärningsman: Man 47 år. Misstänkt för mordet på sin 32-årig hustru i Huddinge i början på april. Polisen fick flera samtal om en kvinna som hade livshotande skador och att en man befann sig i lägenheten. Kvinnan utsattes för grovt våld och dog till följd av sina skador…

Aftonbladet visar inga bilder, inga namn och inte ett ord om att 4 av 5 har invandrarbakgrund.

Pressens viktigaste uppgift är att ge korrekta nyheter. Till det har de några frivilliga regler.

Under punkt 10 står: ”Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande”.

-Pettersson undrar om Aftonbladet anser att personernas etniska ursprung saknar betydelse när de utgör 20-25 procent av befolkningen och står för 80-95 procent av olika våldsbrott.

En gång var Aftonbladet lite ärligare

Detta är bara en bild, det finns många…

TIDIGARE 2021-04-19. 4-1 till bortalaget vid kvinnomorden

VÅLDSVÅGEN. De senaste tre veckorna har det skett fem uppmärksammade kvinnomord inträffat i Sverige. I samtliga fall är de misstänkta gärningspersonerna män, i några av fallen har de dessutom haft en relation till de mördade kvinnorna. Fallen har lett till starka reaktioner och politiska utspel rörande våld mot kvinnor.

Det har även mördats män av män och någon man har knivhuggits av en kvinna. Nu är det politiska etablissemanget i uppror, något som sker då och då när de ska visa sig handlingskraftiga ett tag och inte gå till botten med något.

Höör 30 mars: En 18-årig kvinna mördades och en man greps.

Philip Grahn, misstänkt för mordet i Höör. Philip har erkänt. Bild från Facebook

Huddinge 2 april: En kvinna mördas i Huddinge utanför Stockholm och en man grips misstänktför mord.

Al-Faili Haider, som behöver arabisk tolk är misstänkt för mordet i Huddinge. Bild från Facebook.

Linköping, 15 april: En kvinna mördas vid resecentrum och en man grips.

Dulijano Saciri, misstänkt för mord på kvinnan i Linköping. Bild från Facebook

Älta, 16 april: En ung kvinna mördas och en man grips som misstänkt

Ruben Appelblom, gripen misstänktför mordet i Älta. Bild från Everipedia

Alvesta, 17 april: En kvinna mördas och en man grips. Mannen är 37:årige, Oumar Sissoko som behöver tolk på franska, medborgare i Mali. Tyvärr hittar jag ingen bild på den solbrände herren.

Mali är knappt tre gånger så stort som Sverige och har 18 miljoner invånare.

-Pettersson säger att de finns dårar av alla slag, men att stänga gränsen, absolut inte fylla på med fler, utvisa de som döms för grövre brott, många är dömda flera gånger, skicka hem de som inte integrerar sig och inte är självförsörjande, så räcker resurserna till de svenska kriminella dårarna.

Tyvärr kommer Stenevi, Lööf, Snecker, Morgan, Damberg och de andra damerna av olika kön inte att diskutera det verkliga problemet.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Männen bakom kvinnomorden vilseleder Aftonbladet

 1. En av fem det är 20%, men förmodligen då den 10 kvinnan mördas i år så är det 10% som har svensk gärningsman.
  För att det mördas och bränns samt stjäls från alla men mest från staten är det nya multikulturella fantastiska landet teoretikerna önskade sig.
  Om inte svenskarna vaknar tills valet 2022 är det kört, obönhörligen!

 2. 😀 😆 😅 😂 🤣

  Tänk om många ringde och klagade när MSM mörkar förövarna!!!

 3. Bakom dessa hemska mord, ligger
  givetvis svenska medelålders män!
  De nya svenskarna är trångbodda,
  missförstådda och ständigt utsatta för
  svenskarnas hat. Ändå kommer de hit
  passerar ett tiotal länder på väg till
  Sverige. Arma land

Kommentera