Stäng

Lets talk about it: Miljöpartiet säger att svenska kvinnor ska ge plats åt utlänningar

MEDIA. I går presenterades del två i Sverigedemokraternas nya internationella mediesatsning med nederländska Eva Vlaardingerbroek som dragplåstrer med ”Lets talk about it”: Miljöpartiet säger att svenska kvinnor ska ge plats åt utlänningar.

Det har varit starka reaktioner på Evas första avsnitt där bland annat justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S) valde att gå ut i en twitterstorm mot avsnitt ett. Dagens avsnitt kommer att handla om vänsterfeminismen och Miljöpartiets Märta Stenevi som i Aftonbladet valde att gå ut med att svenska kvinnor nu måste ge plats.

Om Eva Vlaardingerbroek på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Lets talk about it: Miljöpartiet säger att svenska kvinnor ska ge plats åt utlänningar

 1. Hon kan ju gå med gott exempel o ge sin plats till någon av de hon vill främja. Men hon kanske inte ser sigsjälv som svensk kvinna?

 2. Hon kan ju gå med gott exempel o ge sin plats till någon av de hon vill främja. Men hon kanske inte ser sicsjälv som svensk kvinna?

 3. Märkligt! Vi är jämställda med män, det finns inga kön bara sociala konstruktioner. Men nu ska ”vita kvinnor” flytta sig för invandrade sociala konstruktioner. Eller vad?

  1. Så här blir det när man låter LBTQ-maffian sätta dagordningen. De kan inte acceptera att de själva skiljer sig från det vanliga och vill att alla avvikelser ska vara normala. Då tappar man alla referenspunkter och slutar som ett förvirrat miffo.

 4. Detta är bra media, konceptet med en utlänsk programledare som talar engelska och belyser ett eller två problem på ett enkelt sätt får lätt genomslagskraft. 10 minuter fakta som vem som helst förstår.
  Nu väntar vi på nästa röst, gärna en USA född färgad ung kvinna som kan plocka ner BLM , AFA och de antivita skräpfolket.

 5. Har träffat på många arabiska kvinnor med vidriga narcisstiska drag som har kommit till Sverige och fått PUT. De tackar det svenska samhället genom att se ner på resurs-fattiga mindre privilegierade svenska födda ”medsystrar”. Aldrig i livet skulle jag lämna min plats till dessa. Man blir bestört och frustrerad av denna Märta Stenevis absurda förslag

  1. Märta Stenevis är ju lika tokig som övriga Miljö Muppar
   Att 127 Afghaner klarat gymnasiet ska naturligt vis ge 8000 andra permanent uppehållstillstånd För de är ju så etablerade.

 6. Hur bär miljöpartiet sig åt för att alltid lyckas få en ledare som är ett ännu större stolpskott än den förutvarande? Man trodde det inte gick, men dom lyckas gång på gång? Tror dom har en plantskola, där dom mest korkade blir till nya ledare!

 7. Det är som vanligt, för fascisterna i MP betyder orden svensk man eller kvinna enbart skatteintäkter för att kunna försörja importen av människor från dysfunktionella kulturer och länder.

 8. Såg just MP kärringen stå och blåljuga om hur duktiga och välanpassade de ljugande Afganerna är. Så man vill spy.

 9. Jag har full förståelse för att SD:s nyhetssatsning RIKS är skrämmande för (S) och januaripartierna. Att sanningen om den förda svenska massinvandringspolitikens katastrofala följdverkningar blir bekvämt tillgänglig för sovande PK-svenskar och internationella sanningssökare måste störa nattsömnen för de politiker som har orsakat Sveriges förfall. (Om dom nu har något samvete)

 10. Miljönazisterna vill bara sänka skattebetalarnas levnadsstandard, det är deras främsta mål !

 11. Ja jag säger bara att feminism är ,och nu får ni förlåta mitt språkbruk ”ett satans påhitt” som inte gynnar någon utom dom själva ,dom skiter fullständigt i andra kvinnors rätt och vill bara komma med pekpinnar och idiotiska förslag som bara splittrar folk .

 12. Självklart ska svenskarna stå tillbaka.
  Svenskens enda uppgift är att betala
  kalaset, med ständigt ökande skatter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: