Stäng

Miljöpartiets Sverigebild

Socialdemokraterna med twittrarna Morgan Johansson och Annika Strandhäll i spetsen rasar mot SD:s nya satsning där utländska gäster bjuds in för att ge sin syn på utvecklingen i Sverige. Ni kan läsa nedan vad Johansson skriver, men bör han inte rikta blickarna mot den egna regeringen?

Att man i utlandet tar del av händelserna i Sverige är inte konstigare än att man i Sverige tar del av händelserna i utlandet. Den bild av Sverige som utländska tv-tittare och tidningsläsare får ta del av är Morgan Johanssons eget parti högts ansvarig för. Skjutningar, sprängningar, bilbränder, gruppvåldtäkter, långa vårdköer, fattigpensionärer, hemlöshet, segregation, otrygghet, en skola i förfall etc.

Morgan och Annika bör istället rikta blickarna mot det parti som man har ett väldigt nära samarbete med, Miljöpartiet.

Petterssons tog upp regeringens biståndsminister Per Olsson Fridh (Mp) som anser det vara av större intresse att Sverige skänker bort vaccindoser till andra länder, än att den egna befolkningen vaccineras. Detta trots att det dagligen rapporteras om nya problem att få fram vaccin till alla.

Märta Stenevi, nytt språkrör för detta märkliga parti, bekräftar Miljöpartiets avsky för landet Sverige och den vita delen av vår befolkning. I en intervju med Aftonbladet var hon tydlig. Vita kvinnor måste kliva tillbaks för de olikfärgade minoriteterna. Sprid gärna detta till era vänner, för detta är ett parti som regerar Sverige just nu.

Fast hyckleriet finner inga gränser när det gäller Mp. Vi minns alla striden när Miljöpartiet skulle välja nytt språkrör i vintras. I mina ögon ser det inte ut som varken Märta Stenevi eller någon annan var villig att ta klivet tillbaks för att släppa fram en färgad kvinna från någon minoritetsgrupp.

15 reaktioner på “Miljöpartiets Sverigebild

 1. Tycker det är bra. Svensk media är jävligt snabba med att kritisera andra länder. Och prata om våldtäkter i Indien. Allt lyfta blicken från svenska problem. Det kanske är enda sättet att rätta till Sverige.
  Vissa grupper som kommer till Sverige gör ju det för att man får leva i ett Syrien eller Afrika land i Sverige. Man behöver inte bry sig om Sverige utan ser framför sig att ta över. Det är ett måste att det visas upp.

 2. Hoppas verkligen att du skämtar.
  Säg att du har varit gift med samma man i fyrtio år. Efter trettio börjar han vänsterprassla och lurar dina föräldrar på pensionen. Och belånar erat hus utan att du vet om det.
  Skiljer inte du dig då även fast han var snäll från börja. Ser du liknelsen med sossarna. Det är inte samma parti som på sextiotalet. Då måste man tänka om och göra upp med dom.

 3. Förr hade vi St.Lars , vipeholm Beckomberga och andra
  instutioner som tog hand om förvirrade knäppgökar,
  idag finns sådana i politiska partier under namn som MP,
  VP, och idag troligen även S och MP vars tillstånd blir
  ner och mer likt hur dessa förvirrade individer fungerade.
  Den ena idiotiska förslaget efter det andra strömmar ut
  från deras så kallade partier,fixerade vid SD som dom är!

  Klart när då dessa vill visa världen tillståndet i landet så
  blir det för mycket för dessa samhällsförstörare,

  Men det är inte landet Sverige dom talar illa om, det är
  dom knepiga figurer som styr man vill visa o varna världen för!

 4. där utländska gäster bjuds in för att ge sin syn på utvecklingen i Sverige

  Det bästa som har hänt. Tyvärr mycket sent.

  Det finns så mycket material så de kan sända dygnet runt sju dagar i veckan.

 5. Varje människa som är någotsånär klar i huvudet ser att något håller på att ske i Sverige . Underifrån och i det tysta .Det går inte att köpa ett paket ägg eller en tub ost eller en köttbit utan att det står att det är Svenskt .
  Så har den kommande fredliga revolutionen startat .
  September -22 kommer sossepolitikerna stå där och gapa och haja noll.
  Och vi dansar och sjunger på gatorna.

 6. Globalisten Morgan borde stå först i kön för att kabla ut nyheter om sverige till hela sverige.
  Det är väl innehållet som han inte gillar?

  Sozzar är kända för att Hata SANNINGEN !

  1. Ja det ser vi idag när alla som reagerarv mot styret,
   unga såväl som gamla blir stämplade som högerextrema.

   Sverige behöver Avlöövas!

 7. Det nationalsocialistiska tänkandet verkar fungera ännu, liksom Tysklands socialistiska parti dog ut efter kriget, borde det svenska socialistiska partiet likaså, ha dött ut. Samma partier, samma socialistiska tänkande.

 8. Det socialdemokratiska parti som gjorde det finns inte längre. Om du vill hedra dem gör du bäst i att göra det genom att lämna det de har korrumperats till att bli idag. SD är faktiskt det parti som nu står närmast vad Socialdemokraterna en gång var.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: