Stäng

Ministern vill skänka vaccin till andra: ”Viktigare att vi vaccinerar hela världen”

PANDEMI. Det är svårt att ta in att ansvarig minister dagen efter att regeringen på en presskonferens meddelat att den svenska vaccinplanen totalhavererat i brist på vaccin.

Per Olsson Fridh. Pressbild Miljöpartiet

Biståndsminister Per Olsson Fridh (MP) säger till Dagens Industri(betalvägg) att han kan tänka sig att Sverige skänker vaccin till andra länder innan alla svenskar har erbjudits vaccin.

Det är viktigare att vi vaccinerar i hela världen, än att vi vaccinerar klart hela befolkningar i några delar av världen, säger han till tidningen.

Olsson Fridh poängterar dock att det kan ske först när vi vaccinerat dem som är i riskgrupp i Sverige. – Vi måste vara öppna för att avstå doser, säger Per Olsson Fridh.

-Pettersson säger att det är ingen gräns på galenskapen. Först skänker de bort våra pengar och vårt land. Nu vill miljöpartister skänka bort vaccin som vi har brist på…

Steget Efter. Miljöpartiet vill att vi ska äta insekter till vilket pris som helst, tokigheterna tar aldrig slut…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 reaktioner på “Ministern vill skänka vaccin till andra: ”Viktigare att vi vaccinerar hela världen”

 1. Ett bevis på att Per Olsson Fridh redan blivit vaccinerad trots sin relativt låga ålder, hur gick det till?
  Hade miljökommunister en gräddfil?

 2. Även den korrupte och dryge Carl Bildt anser att Sverige bör skänka vaccin innan hela Sveriges befolkning är färdigvaccinerade. För övrigt kan vi väl hoppas att fascisterna i MP nu kryper under 4% gränsen för gott och lämnar parlamentet vid nästa val.

 3. En pojkvasker i ett parti överfullt av miljöriktiga kärringar kan ju inte annat än att bli påverkad, därav följer hans uttalanden.

 4. För en gångs skull är en miljöpartist till gagn för svenskarna. Och då fattar han inte det själv ens…

  1. Du menar ungefär som i Brasilien där smittan skenar och presidenten vägrat vidta åtgärder.

   ”Aldrig i Brasiliens historia har en enda händelse lett till så mycket död”

   1. Inga problem S och speciellt MP:s väljare kommer som de GODA och SOLIDARISKA människor de är avstå sina vaccinationer tills alla andra svenskar har fått sina två sprutor.

 5. Som vanligt så står svenskarna sist i kön när det gäller tandvårdsköer, sjukvårdsköer, vaccinationsköer, bostadsköer. Man hoppas innerligt att dessa Quislingar som tillåter detta blir hårt straffade.

  1. Sorry tryckte fel! Skulle trycka tumme upp imisstag for tumme ner! verkar inte hå att återta!
   Glad fortsättning på påsken Kurt!

 6. Sverige världens bankomat. Många
  svenskar kämpar idag f sin överlevnad.
  Höga skatter från första kronan. Pensionärer, låglönare o ensamstående
  med barn. Sweden first. Arma land

 7. Jag får ingen påskfridh, när såna som Per Olsson går fria. Jösses, vem har tillsatt dåren i den svenska regeringen? Pettersson och alla övriga önskas en fridhlös, men framförallt en GLAD PÅSK som vi firar till minnet av Jesus.

  1. Nu skall man inte önska livet ur någon men jag hoppas Stefan hoppat vaccinet eller fått astras 50/50 chans slippa honom tänkte jag

  1. Japp, detta fascistparti bildades 1981, året efter att mentalsjukhusen hade stängts och lagts ner och de intagna släppts ut i samhället. Det var nog ingen som tänkte att svenska folket skull lida av detta beslut 40 år senare, eller så var meningen?

   1. Om MP fortsatt att syssla med blommor och bin, miljöproblem i den nära skalan, så hade det väl inte varit något problem, men när de blir globalister och skall rädda hela världen ………….. – då kommer dårskaperna fram.

  1. Han ät inte med på ett hörn. Han är nyanställd på WHO med säkert hutlös lön som vi betalar. Så nu ger han fan i Sverige. Precis som Reinfeldt. Och Miljöpartiet.

   1. Var försiktig, Reinfeldt poppar upp dagen efter valet som migrationsminister.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: