Svart islamist attackerade USA:s kongress

UTRIKES. Två poliser skadades, varav en dog på sjukhuset för efter att en bil rammat en avspärrning vid kongressbyggnaden Kapitolium i Washington DC.

Föraren, som bar kniv när han lämnade bilen, sköts av polis och kunde sedan gripas. Den misstänkte gärningsmannen avled senare på sjukhus, även en av de skadade poliserna har avlidit.

Farrakhan är ledare för Nation of Islam, en organisation för afroamerikaner som kombinerar Islam med svart nationalism. Farrakhan har under åren uppmärksammats för kontroversiella uttalanden som sina hyllningar av Adolf Hitler och anklagelser att USA:s regering försöker utrota den svarta befolkningen med aids och droger. Bilden från Noah Greens Facebookprofil.

Noah Green, 25, från Indiana pekas ut som gärningsman. Enligt New York Post har han visat intresse och sympatier på Facebook för organisationen Nation of Islam, en separatistisk organisationen som vill skapa ett segregerat svart, muslimskt samhälle. På kort sikt uppmuntrar man medlemmarna till att ta tillbaka vad de anser vara de svarta muslimernas rättmätiga position i samhället, genom till exempel småföretagande. Nation of Islam äger många företag själva, bland annat ett väktarbolag.

Organisationen motsätter sig starkt att svarta utövar våld mot andra svarta.

Enligt grundaren av NOI, Wallace Fard Muhammad utgjordes världens ursprungliga befolkning av svarta människor och de vita skapades som ”en ras av djävlar” av en svart vetenskapsman vid namn Yakub.

Noah Green skriver på Facebook att Allah har valt ut honom till att göra saker.

William ”Billy” Evans dog när en Noah Green under långfredagen rammade en säkerhetsbarriär vid Kapitolium och drog kniv. Billy hade arbetat i 18 år vid polisen i Kapitolium.

-Pettersson säger att givetvis kommer detta att förnekas som ett terrorist och rasistdåd men jag undrar hur SVT och gänget ska lyckas skylla på Donald Trump.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Svart islamist attackerade USA:s kongress

 1. TV4 förnekar sig inte, satsar på psykiskt störd, vi vet alla att terroristen var muslimsk och satsade allt på att få en plats i paradiset, liksom Akilow.

 2. När det gäller just muslimska religösa fanatiker så VILL de att deras liv ska få ett snabbt slut då det anses vara deras biljett till himmelen. I detta fall gick han efter dådet ur bilen beväpnad med en kniv. Han måste ju begripigt att han skulle bli skjuten. Pga detta bör vi när så är möjligt förvägra dem martyrskapet och försöka ta dem levande. Väl gripna kan de inte begå självmord eftersom det snses vara en biljett till helvetet. Så när så är möjligt, låt dem ruttna bort i ett fängelse.

 3. Religiösa fanatiker vilken art de än vara må är av ondo, egentligen skulle religion förbjudas men då blir det bara andra fanatiker som ställer till det.
  Nej en lösning är utbildning inte bara boklig, men även detta är otillräckligt det dyker alltid upp vanartiga barn.

  Förr tog dessa ogärningspersoners liv ett abrupt slut efter dom och rannsakan.

  Men nu är vi humana och hjärtnupna som aldrig förr och får leva ett liv vi egentligen inte gillar.

  • ”Enligt Guds ord är det alltid fel att döda en människa – att självsvåldigt utplåna ett liv som Gud har gett. I den frågan är Bibeln helt entydig. Och därför är också ett av de första buden: ”Du skall inte dräpa” (2 Mos 20:13 och 5 Mos 5:17). Även Jesus upprepar denna gudomliga, eviga lag (Rom 13:9-10, Mark 3:4).”

   http://www.alltombibeln.se

   • Ja enligt Bibeln gäller ju öga för öga och tand för tand ,så Gud såg till att gärningsmannen fick sona sitt brott med sitt liv ,eftersom han dödade en polis .

   • Putte – I Gamla Testamentet gällde ”öga för öga, tand för tand” som legitim hämnd. Jesus ändrade det till ”vänd andra kinden till”.

 4. TV4 meddelar att motivet är psykiska problem, vad annars skulle man hitta på när det visar sig att en svart islamist är gärningsmannen?, hade gärningsmannen varit en vit nationalist så hade TV4 meddelat att gärningsmannen var högerextremist och terrorist.

 5. Nation of Islam, vilket hopkok, rena giftblandningen, ”black power” kombinerad med islam!! Nation of Islam, ett svart, muslimskt samhälle där vita betraktas som djävlar, och kristna betraktas som avgudadyrkare (”När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem…” Koranen 9:5).

  ”Det här är bara början, black power, black power”, säger en nigerian, som kom till Sverige 2008 och även fått medborgarskap. ”Vi svarta ska ta över – vi ska bli nummer ett…Vi kommer vara den starkaste gruppen i Sverige – ingen kommer våga jiddra med oss. Om någon vit kille eller vit tjej försöker snacka skit om dig – skjut dem! Om de snackar skit om din familj – skjut dem!”, säger han också.

  Pettersson har i flera inlägg skrivit om denne nigerian och ”black power”-anhängare, som trots att han uppmanar till mord på svenskar, så väcker det inte något intresse hos Aftonbladet, Expressen, SVT, TV4 med flera, och inte heller hos polisen som hänvisar till vad de kallar ”konstnärlig frihet”.

  Även Mohamed Omar (Eddie Råbock som han egentligen heter numera) skriver i Det Goda Samhället om denne nigerian, och om svart makt, ”black power.”

  ”De rasifierade – en ny adel”, heter artikeln av Mohamed Omar, som skriver att icke-vita kan få som de vill, eftersom man inte vågar sätta ner foten, citat: ”rasism är ju numera den värsta synden man kan begå, Jag misstänker att det är därför som polisen inte gör någonting. Om det hade varit en vit man som uppmanade till mord på svarta hade det så klart blivit starka reaktioner Man skulle nästan kunna tro att de så kallade ”antirasisterna” tycker att vita är mindre värda än svarta.

  Han skriver om sin vistelse i Kenya:
  ”Jag blev utsatt för hat eftersom jag fick stå för allt ont vissa menade att de vita hade gjort. Jag blev utsatt för förakt eftersom vita ansågs vara veka. Jag blev utsatt för avundsjuka…När det var fotbolls-VM hejade man alltid på de färgade lagen, men hejade aldrig på vita.

  Och skriver om familjens semester i Paris, om afrikaner som ville sälja snören:
  ”En afrikan blir aggressiv och kräver pengar. Jag säger till mina barn att ta av sig snörena och kasta dem. Afrikanen blir hotfull och säger: ”I will show you Black Power!”. Så fort afrikanen blev arg så tog han upp hudfärg ..skulle visa mig den svarta makten. Låt oss säga att jag inte retirerat utan tagit fajten med snörmånglaren. Vad hade kunnat hända? Han hade skrikit rasist. Det är inte omöjligt att polisen hade släpat bort mig, inte honom. Semestern hade blivit förstörd.”

  Mot slutet av sin artikel skriver Mohamed Omar:
  ”Svarta och araber kan misshandla, råna och våldta etniska européer hur mycket som helst utan att det blir några upplopp. Håller de ”rasifierade” på att bli en ny adel i västvärlden, som man måste tassa runt av rädsla för att anklagas för rasism, samtidigt som det är fritt fram att hata och hetsa mot den krympande och åldrande vita befolkningen.”

  Ovanstående är bara ett kortfattat sammandrag, hela Mohamed Omars text kan läsas här:
  https://detgodasamhallet.com/2019/09/21/mohamed-omar-de-rasifierade-en-ny-adel/

  • Titta på kastsystemet i Indien och ha i åtanke att de blev erövrade någon gång i forntiden. Ni kan ju gissa var de höga kasten kom ifrån.

 6. Märkligt att P3 troligen aldrig nämner att deras hyllade Jay-Z verkar ha kontakt med ”Allah the father’s” så kallade religion bara för en hudfärg, den nya adeln…

 7. Min spekulation angående gärningsmannens hudfärg och religion stämde även denna gång.

Kommentera