Vad kostar islam för mänskligheten?

ISLAM. Lars Vilks, är född 1946 i Helsingborg, han är en bland annat känd för sitt kontroversiella konstverk Nimis, placerat i Kullabergs naturreservat alternativt i den av Vilks skapade staten Ladonien, där även hans bokverk Arx finns att beskåda. Andra kontroversiella konstverk är hans teckning av Muhammed som rondellhund och den så kallade Judesuggan. Han har även gjort världens största rondellhund. Som konstteoretiker argumenterar han för det institutionella konstbegreppet, i huvudsak genom sin blogg.

Lars Vilks Wikipedia

Lars Vilks lever sedan 2010 med ständigt livvaktsskydd efter att ha publicerat en av teckningarna nedan. Det till enorma mänskliga kostnader för främst Lars Vilks och hans anhöriga men även många miljoner för svenska skattebetalare.

Lars Vilks har vid flera tillfällen utsatts för hot och attacker.

– Pettersson undrar om ni vet vilka som hotar och har försökt döda Vilks och om ni vet att Sveriges regering regelbundet ger bidrag till organisationer som inte tydligt tar avstånd från dessa hot.

Lars Vilks har gjort teckningar av både ”judesuggor” och ”Jesus som pedofil” utan att det vållat någon större uppståndelse. Detta långt innan han ritade Muhammed. Tyvärr så har våra ”opartiska” journalister inte heller rapporterat detta utan framställer Lars Vilks som en islamhatare.

–Lars Vilks säger: ”En journallist ska inte ta ställning och skriva moralkakor. De ska rapportera vad de sett och hört och förstått” .

Tydligen har inte journalisterna sett, hört eller förstått något. Skillnaden mellan kristna, judar och muslimer blir glasklar när men ser bilderna nedan, de två översta, Jesus som pedofil och Judesuggan, orsakade ingen eller liten reaktion medan den tredje satte världen i brand och konstnären ska mördas. En del muslimer är inte kloka och journalisterna är oärliga som inte försöker rapportera hela sanningen…

Jesus som pedofil av Lars Vilks
Judesuggan
Muhammed som rondellhund, sätter världen i brand och många muslimer svär på att de ska mörda Lars Vilks och alla som smädar islam.
Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern. Svaret på frågan i rubriken är för mycket.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Vad kostar islam för mänskligheten?

 1. Jag är helt säker på att om världen sluppit islam så skulle det varit mycket bättre för alla människor på jorden. Det hade i alla händelser varit mycket lite av krig och attacker mot oliktänkande. Det är ju bara att se hur det är i länder där islam styr. Ständiga krig mellan olika grupper, Avrättningar av alla som inte vill delta i mordorgierna. Och på senare år börjar det spridas utanför muslimska länder. Islam är alltså en religion som inte kan få folk att tro frivilligt. Dom måste tvingas till det. Och dom som vägrar dödas. Hur kristna länder frivilligt kan välja att låta en sådan tro och sådana människor komma in i mestadels fredliga länder är obegripligt.

 2. Vårt land är nedsmutsat – och städningen – OM och när den nu blir av, kan komma att bli blodig ..

 3. Här kan vi se och lyssna till en svensktalande …

  ”member of the Islamist al-Shabab militia in Somalia”

  … som uttrycker sin irritation över Lars Vilks och hans konstnärskap.

  https://www.youtube.com/watch?v=BbmSxKv5kjc

  Videon laddades upp på YouTube den 24 nov. 2010 och Google, som äger YouTube låter videon med dödshoten mot Vilks ligga kvar.

  Lars Vilks är fortfarande livs levande och i god vigör utövande sitt viktiga konstnärskap skyddad av Säpos livvakter vid sin sida.

  Hoten och uppmaningarna till andra islamister att mörda Vilks som den lilla ynkliga och fega islamist-skiten gapade ut från en sportarena i Mogadishu, Somalia har inte givit något som helst resultat.

  Så här brukar det se ut när de gapiga islamisterna ger sig ut i ”heligt krig” och sedan plötsligt möter en övermäktig motståndare.

  https://i0.wp.com/farm3.static.flickr.com/2287/2045598216_04f90368aa.jpg

 4. Moskeer, böneutrop, hedersförtryck, tvångsäktenskap, barngifte, sharia, hedersmord, gängvåldtäkter, tågrån, gängskjutningar, bilbränder, balkongflickor
  Snälla detta händer väl inte här i vårat Svenska land, bara i mellanöstern och norra afrika😟

 5. Lars Vilks föreläsning i Uppsala:
  Föreläsningens huvudperson, Lars Vilks, är inbegripen i en diskussion med några män i publiken och en av dem skriker: ”du är en åsna, du är en gris, en hund. Sedan går allt fort. En person reser sig, springer fram mot Lars Vilks och utdelar ett slag mot hans huvud. Samtidigt reser sig andra personer och rör sig i riktning mot Vilks. Flera poliser springer dit och övermannar dem. Samtidigt förs Vilks ut ur lokalen och av säkerhetsskäl. avbryts föreläsningen, varpå jubel utbryter. ”Mu-ham-med, Mu-ham-med”, skanderar en talkör:

 6. Stefan Löfven, när ska muslimerna i Sverige bli en vinst för samhället?
  Tänk att inte medlöparmedia SVT och SR ställt den frågan en gång.

 7. Underligt inlägg, kostnaden kan inte beräknas.
  Och kunde den det vad skulle vi göra? Starta krig mot tex Pakistan.
  Att bara klaga utan att ha ett konstruktivt förslag gör mer skada än nytta.
  Dock så önskar jag att religiösa av alla slag håller till sig själva och inte vill tvinga oss andra att hålla deras människoovänliga regler.
  Inget statsstöd till någon religion.
  Ibland şmeker de religiösa oss medhårs sen väntar hårdhandskarna.

  • ”… hålla deras människoovänliga regler.”
   Konstig inställning eftersom det är kristendomens regler som är grunden för de mänskliga rättigheterna och att omänskliga dumheter som slaveri, förtryck, tortyr, änkebränningar, könsstympningar med mera har avskaffats runt om i världen.

   Utan Guds moral har vi bara enskildas åsikter om vad som är rätt och fel. Och din åsikt är inte mer värd än någon annans.

   • Tycker du ja, många andra tror och tycker nått annat. Jag tror att vi har ett viss mått av medmänsklighet nedärvt.
    De flesta av oss är inte psykopater på grund av Jesus, även om KD gärna hävdar det och vill snärja oss i deras garn.

   • Nedärvt från vad? Studerar vi historien finns inget av det du kallar medmänsklighet under stenåldern, bronsåldern, järnåldern, antiken, folkvandringstiden, vikingatiden.
    Så var kommer denna medmänsklighet in som du påstår ska finnas och var kommer den ifrån? Ge gärna konkreta exempel.

 8. Lars Wilks bör skyddas, fast jag gillar inte honom. Jag gillar Kullaberg utan nedskräpning. Öp

Kommentera