Två män skjutna i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. Två personer uppges ha skjutits i Biskopsgården i Göteborg, skriver GT. – Vi får larm om två skadade personer i Biskopsgården. Vi skickar patrull dit som kan bekräfta att de har skador som gör att vi misstänker att de är utsatta för en skottlossning eller kan ha blivit skjutna, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson hos polisen i region Väst.

Personerna hittade utomhus och skadeläget är inledningsvis oklart. En stor polisinsats pågår just nu i området. – Vi jobbar på flera fronter nu. Vi har en ganska stor resurs som jobbar i området just nu. Där jobbar vi med eftersökning av gärningsmän och säkring av brottsplats, säger Hans-Jörgen Ostler.

Händelsen rubriceras som försök till mord.

UPPDATERAT: De två män som blev skadade i skjutningen i Biskopsgården tidigare under dagen är i 20-30-årsåldern, de är kända av polisen sedan tidigare.

Polisen har arbetat intensivt under kvällen med ärendet och har nu fyra personer gripna misstänkta för försök till mord.  

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Två män skjutna i Göteborg

  1. Jag är ingen vän av krig fastän befäl, men får ibland en känsla av att endast en väpnad revolt kan få bort ohyran vi fått på både regerings såväl regionnivå.
    Detta som sker i vårt land kan inte få fortsätta mycket längre, för då får vi aldrig ordning på torpet igen.

  2. Idag erkände Stefan Löfven indirekt med darrande stämma vad vi
    redan visste att regeringen via plattformarna låg bakom stängningen
    av Swebb TV , att något måste göras att man inte får säga vad som
    helst på sociala medier? Men skjuta o slå ihjäl och knivmörda kan
    man tydligen få göra utan att hans infantila regering lyfter ett finger
    för att stävja idiotin i det här landet?

    Med hans måttstock så skulle det så kallade rättssystemet då
    kunna åtala och döma folk utan att dom får reda på vad dom
    döms för, det var ju vad som hände med Swebb tv? Otroligt!

  3. Det pågående och ökande antalet skjutningar utförda av Stefan Löfvens importerade krigare …

    https://media0.giphy.com/media/PnhOSPReBR4F5NT5so/giphy.gif?cid=ecf05e47140rn934ydta6m36ad2viayn6nkaa1au9t5ss6rg&rid=giphy.gif

    Bildkälla: media0,giphy,com

    …. runt om i hela Sverige är en produkt av Löfvens destruktiva och totalt misslyckade politik förd från första ögonblicket i han intog statsministerposten år 2014.

    Krigsherren Löfven måste omgående bort från makten så vi kan återfå freden och tryggheten i vårt redan svårt sargade land.

  4. Har ni hört någron i mediaetablissemanget fördöma dessa förbannade skjutningar nu när sjukvården är ansträngd av den pågående pandemin? Kanske dags att införa sjukvårdsböter för kriminella?

Kommentera