Stefan Löfven: Jag har aldrig handlat på nätet

INRIKES. Statsminister Stefan Löfvens besök i en galleria under julhandeln har mötts av hård kritik. I en intervju med SVT:s Mats Knutson förklarar han agerandet. – Jag har aldrig handlat något på nätet, jag tillhör den generationen möjligtvis, säger Löfven.

– Pettersson säger att Löfven är sympatisk i detta med att gynna lokala affärer och göra sina ärenden själv men det får vara måtta. Stefan är 63 år och borde kanske gå en kurs…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Stefan Löfven: Jag har aldrig handlat på nätet

 1. Nej vi vet nu att han är eljest och därför inte har förmågan att hantera en dator/smarttelefon för att handla.
  Om det var bara det han inte kan hantera så var vårt land i ett bättre skick.

 2. Skulle vilja ställa två frågor till Stefan Löfven:

  1. När har du tid att möta årets Stockholmare Jeanette Höglund ,
  för att ta emot alla dom protest lister som hon fått in på hur
  ni behandlar uteliggare o fattigpensionärer?

  2, Kommer nu dom nya strängare reglerna mot Covid-19
  även gälla intaget av folk från Mena områden, folk som ni
  inte vet ett dugg om, deras sjukdomsbild eller deras bakgrund??

 3. Vid ett tillfälle säger han att han köpte en rakapparat.
  Vid ett annat tillfälle säger han att han köpte en julklapp till sin fru.
  Behöver Ulla en rakapparat?

 4. Jag trodde i min dumhet att Löfven i intervjun skulle passa på och säga ungefär följande, ” jag inser nu att jag gjort en felbedömning och ett stort misstag och ber svenska folket uppriktigt om ursäkt”. Men nej , det sitter i ryggmärgen på alla sossar och dess politruker att skylla på annat och andra, hitta på bortförklaringar i det oländliga. Fy f-n för dessa figurer.

 5. Vilken krake, att han blev fackföreningsman förvånar inte. De brukar inte vara några ljus, mest sådana som inte klarar jobbet. Lättsamt sitta på fack exp och få tiden att gå medan arbetskompisarna jobbade och slet för att få ihop till hans lön. Vilket vi fortfarande får göra, ge honom lön för nåt han inte klarar av.

 6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Vi på ULSANS använder ”nätet” eller olika webbtjänster så gott det går, vi har så att säga ”egen bank”, vi sköter allt via nätet och transfererar våra tillgångar i de banker vi är kunder i. Det går också bra att använda nätet för tjänster vad det gäller olika finansiella instrument på marknaden. Att ha en statsminister som inte inser att en stor del av den svenska befolkningen använder moderna webbtjänster är mycket beklagligt, (ÅR man då som vi under en stor del av året utomlands är webben en stor tillgång)

 7. Antagligen använder vår Statsminister varken dator eller smartphone. Han tittar på Aktuellt och Rapport och det är där han får sin uppfattning om landet och världen. ”Såg det inte komma…”

  • Han tittar fortfarande på Café Norrköping, dricker kaffe och äter kakor med sin hemmakompis. Inköpen sköter hemmakompisen istället över nätet. Själv kommer Statsminizztern Löfven fortsätta gå och lyxshoppa i vimlet. Mitt förtroende för honom och den här öppet odugliga regeringen var nära noll innan den tillträdde. Nu är den icke-återställbar.

 8. Stefan ”Byfånen” Löfvén har tydligen inte fattat någonting. Han urskuldar sig med att det var glest med folk i gallerian och att han höll avstånd vid sitt ”nödvändiga” inköp.
  Men det är ju för bövelen inte detta som det handlar om. Utan att han undergräver sitt och hela regeringens och FHM´s trovärdighet, med detta korkade betéende. Genom detta fatala klavertramp är ju naturligtvis det ev. förtroende som möjligen tidigare fanns, numera fullständigt bortblåst !
  Spelar ju ingen roll vilka direktiv som den tokstollen rapar upp. Ingen kommer ju att bry sig längre. ”Liten tuva stjälper stort lass”.
  Stefan, för h-e ; lär dig att fokusera på rätt sak !!!

 9. Jag kan inte hitta STV:s intervju med Löfven, bara 2 min + 1 min + 1 min??? Bara i Sverige: STV intervjuar och filmar Statsministern men lägger bara ut korta klipp… Kommer det senare eller? Någon som vet?

  • Jag har sedan väldigt länge handlat min mat på nätet. Handlar allt jag behöver på nätet! Vi, speciellt vi äldre, ska ju undvika att besöka butiker. Det har inte Löfven fattat.

 10. Är man nationalist om man gynnar lokala affärer? Om man är nationalist, är man då sverigedemokrat?

  • Eller: är det dåligt att vara Sverigedemokrat? Är det dåligt att vara nationalist? Är det dåligt att värna sin (ursprungs)befolkning. Överallt annars i världen vurmar man för ursprungsbefolkningen, nu senast när sportklubbar ”pressas” av skitmedia att byta namn för att kränka indianerna.

Kommentera