Stäng

EU kan godkänna halalslakt för att islamisera Europa

ISLAM. I Danmark och Sverige måste djur bedövas innan de slaktas, men nästa vecka kan EU-domstolen – med hänvisning till religionsfrihet – tvinga oss att ändra den lagen, skriver vice ordförande för Europaparlamentets djurskyddsgrupp till nationen!

EU-domstolen kommer snart att avgöra om bland annat Danmark och Sverige ska tvingas tillåta rituell slakt av djur som är fullt medvetna. Slakt där djuren lider i onödan.

Så här börjar socialdemokraten Niels Fuglsang, vice ordförande för Europaparlamentets djurskyddsgrupp, ett e-postmeddelande till nationen! om ”tolkningsfrågan” har EU-domstolen för närvarande formulerat en dom på.

År 2017 ville de belgiska myndigheterna förbjuda obedövad slakt av djur, och ett antal muslimska och judiska föreningar väckte sedan talan vid den belgiska konstitutionella domstolen med en begäran om ogiltigförklaring. De ansåg att lagen var ett förbud mot både halal och skäktning.

Läs mera på EkstraBladet…

-Pettersson säger att halal-slakt handlar om två saker, där djurplågeri är viktigt men inte viktigast. Halal är en islamisering av samhället och godkännande av ideologin islam…

Om Halalslakt på bloggen…

TIDIGARE 2020-03-22. Sverige islamiseras med matjihad – Halal ger miljoner till islamister

ISLAM. Så islamiseras Sverige genom “matjihad” – halalmärkt mat smygs in till konsumenterna. Halalmaten har kommit in i svenska matbutiker utan att konsumenterna har uppmärksammat detta. Halalmärkningen är gjord med mycket små symboler på arabiska som inte kan läsas av svenskar. Frågan är: Var finns möjligheten att välja eller välja bort produkter när de smygs in på detta sätt? Det kan finnas både ideologiska och religiösa skäl till att inte vilja köpa halal då islam är en religion som innefattar ett system med politik, lagar (sharia) och tro på Allah som gud. Matjihad, som betyder islamisering genom mat, är en strategi som används och går ut på att ta över maten så den blir islamsk för alla invånare i landet. Målet är att införa sharialagar, och halal är en del av de islamska sharialagarna.

Katerina Magasin publicerar än utmärkt artikel, läs HÄR. -Pettersson har tagit upp problemet flera gånger sedan 2010. Läs nedan.

ISLAM kan liknas vid droppen som urholkade stenen. Varje liten droppe betyder inte så mycket men tiden har sin gång. I Sverige liksom i övriga västvärlden flyttar muslimerna fram sina positioner, droppe för droppe, steg för steg, men aldrig några steg tillbaka om de inte blir tvingade. Ni vet väl att muslimerna säger att väst har klockorna men vi har tiden. 

halalcertifiering

En sådan droppe är Halalcertifiering AB. Det finns sedan många år ett officiellt Shariaråd i Sverige som avgör vad som är halal (tillåtet) och haram (förbjudet) för muslimer. Många blir upprörda när man talar om halalslakt, men den är tillåten i Sverige om djuret först bedövas. Värre är att det finns mängder med produkter som säljs och köps i Sverige i butiker, serveras på sjukhus, skolor, ålderdomshem av okunnighet. Denna okunnighet kostar liv, den som köper halal är med och finansierar islamism och därmed terrorism.

Halal – en smak av terror

”Akta dig! Halalmat finansierar terrorister.” Klistermärken med denna slogan såldes i juli 2013 av en kandidat från ett politiskt parti i Australien. Det fördömdes givetvis av landets mångkulturella elit som ett groteskt sätt som syftar till att sprida hat.

Vad etiketten säger är att företag som betalar för halal-certifiering betalar halal-skatt och de organisationer som genomför halal-certifiering kontrolleras av islamister.

2015-01-23_1043

Rituell slakt är slakt av djur för livsmedel efter religiösa föreskrifter. Den muslimska metoden att producera halal (”lagligt” eller ”tillåtet”) kött består av skära av halsen på fullt medvetna djur medan namnet på Allah yttras och sedan låta djuren förblöda till döds.

Lagar i västliga länder kräver i allmänhet att djur bedövas innan halalslakt. Så den halalslakt som sker officiellt i Sverige är laglig. 

I Storbritannien serveras och säljs halalkött rutinmässigt till icke-muslimer som inte ens vet att de äter det. Skolor, sjukhus, hundratals restauranger och pubar, idrottsarenor som Wembley stadion och kapplöpningsbanan Ascot, alla de stora livsmedelskedjorna – ingen utesluten – snabbmat och pizzakedjor har dragits in i vad som kommersiellt måste se ut som en win-win situation för dem: muslimer klagar och kräver halal, icke-muslimer klagar inte, de anpassar sig och tolererar. Särskilt om de inte är informerade och maten inte är ordentligt märkt.

När fläsk eller annan icke-halal mat upptäckts i skolans menyer, som regelbundet händer, orsakar det stora protester och rubriker. Maten tas omedelbart bort och de ansvariga straffas men det är nästan omöjligt att få bort halal kött-som icke-muslimer inte vill äta från skolor. I ett växande antal skolor är halalmat det enda som serveras.

Vad som händer är att vi i väst upplever islamisering i stor skala fast vi är knappt medvetna om det. Ett stort antal människor tvingas leva efter sharialagar vare sig de vill det eller inte.

Det pågår en öppen kampanj av de islamiska matorganen att integrera halal i mainstream marknaden och att utvidga det till icke-muslimer. World Halal Forum håller årliga konferenser arbetar för att integrera halal i Europa…

Spridningen av halal är en del av det islamiska uppdraget att islamisera icke-muslimska samhällen. Införandet av sharia praxis på icke-muslimer kan tolkas som en handling av islamisk överhöghet.

Att det är en fråga om överlägsenhet och ekonomisk vinst och inte en religiös övertygelse visas av det faktum att Islam uttryckligen undantar troende från skyldigheten att äta halal-mat om ingen annan mat är tillgängliga: Allah har bara förbjudit icke halal när det finns halal alltså nöden har ingen lag. Om man är tvingad av nödvändighet, utan avsiktlig olydnad, eller gränsöverskridande grund begränsar,-då är han utan skuld. För Allah är ofta förlåtande Barmhärtigast. Koranen (002:173). Det kallas Darura och ger oss otrogna möjlighet att neka muslimerna halal utan att de behöver bli kränkta.

Om kvinnor i hijab och burka är den synliga representationen av den muslimska närvaron i väst, är halal en osynlig symbol för muslimsk överhöghet.

Vi bevittnar ett muslimskt övertagande av en ökande andel av livsmedelsindustrin och andra branscher, med konsekvenser på arbetsmarknaden i Storbritannien, en nation med en hög nivå av arbetslöshet, särskilt bland unga. Halalprodukter inkluderar inte bara kött, utan också en lång lista med varor – från påskägg till kattmat – kosmetika, toalettartiklar, läkemedel och andra produkter.

Det är en mångmiljarders industri och den växer.

Principen om ”zakat” i islamisk lag gör det obligatoriskt för alla muslimer att ge 2,5 % av sin inkomst till välgörenhet – naturligtvis bara till religionsfränder. Zakat måste fördelas mellan 8 kategorier av mottagare, varav en är jihadister som strider för Allah.

Enligt islamisk lag är det inte tillåtet för islamiska organisationer som tillhandahåller halal-certifiering att inte betala zakat, vilka enligt islamisk lag är obligatorisk för alla muslimer.

När du köper en av de många halal-certifierade produkterna som finns i våra västerländska länder, bidrar du mot din vetskap och troligen mot din vilja, indirekt till islamiska terrorister, mördare av kristna i Mellanöstern, al-Qaida-länkade grupper och så vidare. Köp halal och du är med och finansierar jihad mot väst.

Många islamiska ”välgörenhetsorganisationer” har kända kopplingar till terrorism och islamisk extremism. Islamic Relief Worldwide, IRW, består av femton biståndsorgan som officiellt syftar till att lindra lidandet för världens fattigaste människor men välgörenhet är en extremistisk organisation som arbetar med ett stort antal organisationer kopplade till terrorismen.

Dessa organisationer och grupper, har genom åren inkluderat Hamas och organ med anknytning till Hamas som Al Wafa och Al Tzalah, terrorister i Tjetjenien. Al-Qaida, den jemenitiska Al-Eslah organisationen, Muslimska brödraskapet grupper verksamma i olika europeiska länder och många fler.

Det gör IRW, som är en av världens största och mest inflytelserika muslimska välgörenhetsorganisationer, än farligare är att man har förvärvat legitimitet bland västerländska politiker och offentliga personer. Även arvtagare till den brittiska tronen Prince Charles har uttryckt stöd och uppträtt på IRW händelser. Men har man mycket lite granskning av IRW och dess grenar.

Sammanfattningsvis är halal på ytan en form av djurplågeri, men halal är också ett avgörande område i konflikten mellan västvärlden och de som vill tvinga islam på oss. Det ger också muslimer kulturellt, ideologiskt, politiskt och sist men inte minst ekonomisk fördel på ett skrämmande sätt.

Alla halalprodukter kräver certifiering av en Muslimsk organisation och de ska ha betalt. Därför köp aldrig, aldrig något som är halalcertifierat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “EU kan godkänna halalslakt för att islamisera Europa

 1. Det här måste vara ett skämt. Betalar vi verkligen Ylva Johansson för detta? Jag kan inte tro det. Det är så dumt så att det finns inte.

  1. I denna värld: med EU, Ylva Johansson, Stefan Löfvén, Morgon Johansson, Annie Lööf, F. Federley med pojkvän, Ygeman, Damberg …… är allt möjligt – även det mest absurda, allt du inte trodde att det fanns om du var kvar i dina sinnens fulla bruk.

 2. Folkutbytes-organisationen EU rullar ut röda välkomstmattan för muslimerna genom att godkänna halalslakt.
  Gör tvärs om, så slipper vi ännu mer denna inkompatibla våldsideologi i vårt land.

 3. sa fan dom gor, dom andrar inte lagen till djurplageri nu maste vi ha daddat fardigt med dom Islam

 4. Ytterligare ett skäl att lämna eu. Hur många skäl behövs egentligen ?? Eu är dödfött från början och kommer aldrig nånsin fungera. Vi kan inte samarbeta med länder som vi inte har nånting gemensamt med. Sverige ut ur eu. Låt oss samarbeta med våra grannländer istället

 5. Ja var håller nu alla djurrättsaktivister hus?
  Som har så djävla mycket åsikter om saker och ting.

  1. Sök på internet på orden ”Das ist Auschwitz rt.com” och se en video, där Belarus´ president Lukasjenko blir mycket arg då han på ett statligt lantbruk får syn på en ko, som är mycket smutsig men i övrigt välnärd. Han skäller ut ledningen för lantbruket, jämför behandlingen av djuret med situationen i nazi-lägret Auschwitz och avskedar direkt chefen för anläggningen samt beordrar medföljande tjänstemän att öppna åtal för djurplågeri mot de ansvariga på lantbruket.

 6. Har aldrig hört någon form av upprördhet över denna barbariska slaktmetod, från s.k. djurrättsaktivister. Dom brukar ju annars vara som en fistel i arslet på det mesta. Halal-certifikatet ägs av IS, så det går en slant dit varje gång man handlar dessa blodbesudlade varor. Reinfeldt : ”Köp något annat då, om det nu skulle vara så fel”. Till Reinfeldt : ”Dra åt helvete då, om dina f.d. undersåtar inte faller dig på läppen””.
  Islamiseringen breder ut sig mer och mer. Hela tiden och helt öppet. Varför är vi så korkade och flata ?

 7. Lösningen är enkel, kategorisera islam som den ideologi den faktiskt är. När det gäller bestialitet står islam nära kommunismen. Betecknande för båda är att det främst, men inte uteslutande, de egna anhängarna som fallit offer.

 8. Straffskalan för olika brott som muslimer utfört här, borde då också likna ursprungslandets.

  Djurens vänner, är ofta också vänster, så de ställs inför ett dilemma.
  Ska man tillåta grymhet mot djur, för vi fått stor invandring av folk med andra värderingar eller ska samma regler gälla för alla som bor i Sverige?

  Samma dilemma har feministerna. Ska svenska män, dömas hårdare än invandrade, för sexbrott?
  Ska man ställa lägre krav på invandrare än svenskar?

 9. Kan domarna i EU domstolen vara så korkade att de blandar ihop lagar och förordningar med en sorts religion.
  Religionsfrihet betyder att du inte straffas för vilken tro du än har.
  Det är däremot långt ifrån muslimernas inställning till andra religioner, där kan du få fortsätta leva med en annan tro bara du betalar straffskatt.
  Om detta blir verklighet då är det hög tid att alla går med oss som önskar SWEXIT.

  1. Det är för sent Moberg. Det skulle ha varit gjort i går. Det kommer inte att hända under min levnad. Föga troligt att det ens skulle ske under din tid här på jorden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: